Haldol Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ναι, ειναι πολυ βολικο και πρακτικο, ειδικα αν εισαι socially awkward που δε θες επαφες με τηλεφωνα και υπαλληλους Μωρέ και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος του κόσμου να'σαι, το πιο πιθανό είναι ότι πάλι δε θα μπορέσεις να μιλήσεις με το οποιοδήποτε υποκατάστημα εταιρείας courier. Οι δικοί μας εδώ το τηλέφωνο το έχουν κυριολεκτικά διακοσμητικό, δεν απαντάνε ούτε 1 / 40 κλήσεις. Οπότε καλό το BoxNow.
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, andreaspA είπε Εχω κανει παραγγελιες σε online shop της Αττικης πρωι πριν τις 12 το μεσημερι, και το βραδυ στις 22.00 η παραγγελια ηταν στο boxnow εξω απο το σπιτι μου στην γωνία. Στην ιδια πολη-περιοχη ναι. Μην τα μπερδευεις. Δεν ειναι γρηγορη,βολικη ειναι. Εγω περιμενω τριτη μερα σημερα δεμα,απο αθηνα,για καλαματα. Σε διαδικασία παράδοσης 21.5.2023 12:05 EKO - Ταύρος 1
StamTheMan Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Ακομα ακινητο το δεμα μου,απο τις 25. Μαλλον χασανε τη μπαλα με τις εκπτωσεις,ειδικα για Ιουνιο που κατι ακουστηκε για 1 ευρω αποστολη,θα νιωσουμε οπως στην καραντινα με τη συγκεκριμενη υπηρεσια. Αν βιαζεστε,προσοχη αυτο το διαστημα.
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ακομα ακινητο το δεμα μου,απο τις 25. Μαλλον χασανε τη μπαλα με τις εκπτωσεις,ειδικα για Ιουνιο που κατι ακουστηκε για 1 ευρω αποστολη,θα νιωσουμε οπως στην καραντινα με τη συγκεκριμενη υπηρεσια. Αν βιαζεστε,προσοχη αυτο το διαστημα. Σήμερα έχει 25, τι εννοείς από τις 25? Πάντως εγώ τέσσερις φορές που χρησιμοποίησα την υπηρεσία, την μία έλαβα αυθημερόν, την δεύτερη την επόμενη, την τρίτη και την τέταρτη που ήρθε από επαρχία τρεις μερες (με Σαββατοκύριακο να μεσολαβεί αν παίζει κάποιο ρόλο)
StamTheMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 33 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Σήμερα έχει 25, τι εννοείς από τις 25? Πάντως εγώ τέσσερις φορές που χρησιμοποίησα την υπηρεσία, την μία έλαβα αυθημερόν, την δεύτερη την επόμενη, την τρίτη και την τέταρτη που ήρθε από επαρχία τρεις μερες (με Σαββατοκύριακο να μεσολαβεί αν παίζει κάποιο ρόλο) Προφανως μπερδευτηκα ρε μαν. Ακομα ακινητο απο τις 21,το εχω παραθεσει ακριβως απο πανω. Φτασαμε στο σημειο που δε μπορουν να διαχειριστουν τον ογκο,για καποιο λογο ειχαν κοτσαρει κατι κουπονια με 25% εκπτωση και απο ιουνιο ειχαν ανακοινωσει κατι για 1 ευρω,αλλα αν το κανουν , μας βλεπω να παραλαμβανουμε..ιουλιο. Δεν παραπονιεμαι,απλα ενημερωνω. Καλο ηταν οσο κρατησε
tarantules Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Προφανως μπερδευτηκα ρε μαν. Ακομα ακινητο απο τις 21,το εχω παραθεσει ακριβως απο πανω. Φτασαμε στο σημειο που δε μπορουν να διαχειριστουν τον ογκο,για καποιο λογο ειχαν κοτσαρει κατι κουπονια με 25% εκπτωση και απο ιουνιο ειχαν ανακοινωσει κατι για 1 ευρω,αλλα αν το κανουν , μας βλεπω να παραλαμβανουμε..ιουλιο. Δεν παραπονιεμαι,απλα ενημερωνω. Καλο ηταν οσο κρατησε Εαν το σημείο παραλαβής που έχει επιλεγεί είναι αρκετά πιο ευκολοπροσβάσιμο σε σχέση με τα γειτονικά του και το προτιμούν πολλοί , τότε θα μπαίνει το δέμα σε αναμονή εως οτου βρεθεί ελεύθερο box.Ο ένας λόγος που μπορεί να καθυστερεί ένα δέμα.Υπάρχουν και οι random λόγοι που πχ ένα box να έχει αρκετή κίνηση σε σχεση με κάποιο άλλο.Εαν υπήρχε κάποιος τρόπος να ξέρεις τις διαθεσιμότητες του κάθε box-point ώστε να μπορεις να επιλέξεις κάποιο με λιγότερη κίνηση ίσως να βελτιωνόταν η υπηρεσία.Προφανώς τα δέματα φευγουν με σειρά πρωτεραιότητας και δυστυχώς δεν γνωρίζει κάποιος που στέλνει το δέμα πόσα είναι σε que πίσω από αυτόν.Πάντως κάποια στιγμή θα σηκώσουν και αυτοί τον αμανέ με τις τιμές μόλις αρχισουν να το χρησιμοποιούν πολλοι οποτε ας το χαρούμε όσο κρατήσει. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Προφανως μπερδευτηκα ρε μαν. Ακομα ακινητο απο τις 21,το εχω παραθεσει ακριβως απο πανω. Φτασαμε στο σημειο που δε μπορουν να διαχειριστουν τον ογκο,για καποιο λογο ειχαν κοτσαρει κατι κουπονια με 25% εκπτωση και απο ιουνιο ειχαν ανακοινωσει κατι για 1 ευρω,αλλα αν το κανουν , μας βλεπω να παραλαμβανουμε..ιουλιο. Δεν παραπονιεμαι,απλα ενημερωνω. Καλο ηταν οσο κρατησε Δεν το πρόσεξα φίλε 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Apost. Έστειλα εγώ συστημένο φάκελο (περίπου 400gr), πόρτα - πόρτα, προς ηπειρωτική Ελλάδα με 9€.
james01gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Στις 26/5/2023 στις 7:54 ΠΜ, tarantules είπε Εαν το σημείο παραλαβής που έχει επιλεγεί είναι αρκετά πιο ευκολοπροσβάσιμο σε σχέση με τα γειτονικά του και το προτιμούν πολλοί , τότε θα μπαίνει το δέμα σε αναμονή εως οτου βρεθεί ελεύθερο box.Ο ένας λόγος που μπορεί να καθυστερεί ένα δέμα.Υπάρχουν και οι random λόγοι που πχ ένα box να έχει αρκετή κίνηση σε σχεση με κάποιο άλλο.Εαν υπήρχε κάποιος τρόπος να ξέρεις τις διαθεσιμότητες του κάθε box-point ώστε να μπορεις να επιλέξεις κάποιο με λιγότερη κίνηση ίσως να βελτιωνόταν η υπηρεσία.Προφανώς τα δέματα φευγουν με σειρά πρωτεραιότητας και δυστυχώς δεν γνωρίζει κάποιος που στέλνει το δέμα πόσα είναι σε que πίσω από αυτόν.Πάντως κάποια στιγμή θα σηκώσουν και αυτοί τον αμανέ με τις τιμές μόλις αρχισουν να το χρησιμοποιούν πολλοι οποτε ας το χαρούμε όσο κρατήσει. Η πολιτική τους είναι να μην κρατάνε τα δέματα πάνω τους. Το βάζουν σε άλλο κοντινό box και σε ενημερώνουν αφού το αφήσουν εκεί. Δεν υπάρχει περίπτωση κουριερ να πηγαινοφερνει δέματα έτσι. Το θέμα με το box ειναξ πως το μέγεθος των θυριδων είναι μικρό και πως εύκολα θα γεμίζουν ενώ και τα κουτιά δεν είναι πολύ μεγάλα. Πχ είχα παραγγείλει κάτι μεγάλες συσκευασίες πάνες για τον μικρό, δεν μπορούσαν να το βάλουν στο κουτί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα