Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, batstroke είπε

Πιστευω την εχει την 7ετια.Δυσκολα λες?

Η δικιά μου που έχει το iphone x και το χρησιμοποιεί όλη μέρα αν και κοντέβει τα 7 χρόνια είναι πάνω από τίμιο,  ρολάρει πένα , δεν κολλάει ,  δέχεται ακόμη ενημερώσεις οπότε φαντάζομαι και με το 12ρι κάπως αντίστοιχα θα είναι 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, batstroke είπε

Οχι δεν τρολλαρω.Προσωπικα τα τηλεφωνα μου τα κραταω μια 5ετια τουλαχιστον.Δεν μπορω να δινω 1000 και 1500 € καθε 2 με 3 χρονια.

Καλύτερα τότε να παίρνεις κάποιο με 300, και να αλλάζεις κάθε 3 χρόνια.. άποψη μου πάντα! Ειδικά πλέον που τα κινητά έχουν γίνει δυνατότερα σε χαρακτηριστικά 

2 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Η δικιά μου που έχει το iphone x και το χρησιμοποιεί όλη μέρα αν και κοντέβει τα 7 χρόνια είναι πάνω από τίμιο,  ρολάρει πένα , δεν κολλάει ,  δέχεται ακόμη ενημερώσεις οπότε φαντάζομαι και με το 12ρι κάπως αντίστοιχα θα είναι 

Το iphone x βγήκε τον Οκτώβριο 2017.. είναι 5.5 χρόνια κινητό.. αν φυσικά το πηρε day one.. αν όχι, είναι 4.5-5 χρόνων τηλέφωνο.. υποψην τότε δεν έβγαιναν 3 διαφορετικές εκδόσεις από το ίδιο μοντέλο.. το 12 vs 12 pro vs 12 pro plus έχουν μεγάλες διαφορές.. μπαταρία, επεξεργαστής..  με pro plus, θα είχα διαφορετική άποψη..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Δεν το λες και νορμάλ τιμή με 10gb...παίζει ρόλο και για τι χρήση το θες βέβαια, αλλά νομίζω ότι τα 10 είναι λίγα. Θα χρειάζεσαι άλλο ένα 5€ για να του βάζεις data. 

12αρι απλό, σίγουρα δεν λες ότι το κρατάς 7 χρόνια min, όταν έχει κάνει ήδη release το 2020. 

Ισως εχετε δικιο τα 7 που ειπα ειναι πολλα και λογω της χρονιας που πρωτοκυκλοφορησε.Οποτε μια 5ετια του δινω.Και παντα συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα σαν χρηστης.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, batstroke είπε

Ισως εχετε δικιο τα 7 που ειπα ειναι πολλα και λογω της χρονιας που πρωτοκυκλοφορησε.Οποτε μια 5ετια του δινω.Και παντα συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα σαν χρηστης.

5ετια πιστεύω και εγώ ότι κρατάς μία συσκευή. Για τους περισσότερους χρήστες είναι μια χαρά. Θα συμφωνήσω ότι τα 64gb είναι περιοριστικά, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Errik είπε

Πάντως είναι αδιανόητο προγράμματα του 30Ε να μην δίνουν απεριοριστα ντάτα το 2023. 

Γελάν και οι πέτρες.

Καλύτερα δεύτερη σίμ και ρομινγ απο εξωτερικό. 

Για το δεύτερο έχεις προσωπική άποψη; Αν ναι, ποια εταιρία, τι κόστος κλπ. Ευχααριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα υπάρχει software support μέχρι και τουλάχιστον το 2027 (iOS 21) , τώρα μιας και δεν είναι αναγκαστικό να έχει το τελευταίο iOS μπορείς να πας κατά τη γνώμη μου άλλα 2 χρόνια μιας και έχεις security updates δηλαδή συνολικά 6 χρόνια από σήμερα.

Αν θες το τελευταίο iOS το πιο πιθανό είναι από σήμερα άλλα 4 χρόνια που και πάλι με 200€ και 2 χρόνια 30/μήνα μαζί με το συμβόλαιο είναι οκ μιας και τα 12/μήνα θα τα χάλαγες έτσι και αλλιώς να βάλεις κάρτα.

Το κινητό βγαίνει περίπου 630€ δηλαδή 18*24 + 200 που είναι πολύ καλή τιμή μιας και πρόκειται για πολύ καλό κινητό.

Το μόνο που με ξενίζει είναι τα 64GB αν και εγώ με το 11άρι 64GB έχω και δεν τα έχω γεμίσει αλλά αν βγάζεις φωτογραφίες, βίντεο κτλ και τα κρατάς τοπικά τότε υπάρχει θέμα, αυτό εσύ το ξέρεις.

Εγώ το 11 το είχα πάρει το 2019 και έχω ακόμη τουλάχιστον άλλα 3 χρόνια πριν το end of life του και είναι υπέροχο κινητό.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Καλύτερα τότε να παίρνεις κάποιο με 300, και να αλλάζεις κάθε 3 χρόνια.. άποψη μου πάντα! Ειδικά πλέον που τα κινητά έχουν γίνει δυνατότερα σε χαρακτηριστικά 

Το iphone x βγήκε τον Οκτώβριο 2017.. είναι 5.5 χρόνια κινητό.. αν φυσικά το πηρε day one.. αν όχι, είναι 4.5-5 χρόνων τηλέφωνο.. υποψην τότε δεν έβγαιναν 3 διαφορετικές εκδόσεις από το ίδιο μοντέλο.. το 12 vs 12 pro vs 12 pro plus έχουν μεγάλες διαφορές.. μπαταρία, επεξεργαστής..  με pro plus, θα είχα διαφορετική άποψη..

5μιση χρόνια ναι αλλά αναβαβαθμίσεις θα πάρει και άλλες, επίσης το 12 με 12 pro έχουν ίδιο επεξεργαστή παίζει και ίδια μπαταρία μόνο η κάμερα αλλάζει έχοντας extra 1 τηλεφακό. όπως και να έχει τουλάχιστον για άλλα 5-6 χρόνια είσαι κομπλέ. Εκτός και άν βγει κάτι τόσο ανατρεπτικό τεχνολογικά και δεν γίνεται χωρίς αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον δεν παθαίνουν τίποτα τα iPhone, καλύτερα μεταχειρισμένο στα 400, και κάρτα με whatsup. Σε καμία περίπτωση δεν συμφαιρει συμφέρει στην Ελλάδα κάποιο πρόγραμμα. Στο us τα μοιράζουν τσάμπα αυτά με προγράμματα της προκοπής, όχι 30€για 10 Gb 😁

Εν τω μεταξύ λέτε όλοι για τα iphone που κρατάνε 5-6 χρόνια κτλ. Σας έχω νέα, από το 16-17 και μετά ένα μεσαίο κινητό έχει έναν επεξεργαστή που επαρκεί για το 99% των εργασιών ενός χρήστη, ακόμα και το 2023. Δεν έχει να κάνει με iphone, Samsung κτλ έχει να κάνει με την πρόοδο της τεχνολογίας. Και εγώ έχω στο συρτάρι ένα S6, 7 χρόνων, και ακόμα λειτουργεί μια χαρά, σφαίρα πηγαίνει, ακόμα και ένα xiaomi Redmi 4 μια χαρά τρέχει. Οπότε εσείς με τα iPhone 6ετιας δεν ανακαλύψατε τον τροχό. Οσο για τις αναβαθμίσεις, δεν έχει καμία διαφορά το android 11-13, θα έλεγα καλύτερο το 11 άφηνε να έχεις προσβάσεις σε περισσότερα αρχεία. Οσο για ενημερώσεις ασφαλείας στο Samsung τουλάχιστον έρχονται εκτός των  αναβαθμίσεων του λογισμικού και προφανώς για χρονικό διάστημα >5 ετών, οπότε πάει και αυτό το επιχείρημα των μηλοφαν 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Macosj είπε

Εφόσον δεν παθαίνουν τίποτα τα iPhone, καλύτερα μεταχειρισμένο στα 400, και κάρτα με whatsup. Σε καμία περίπτωση δεν συμφαιρει συμφέρει στην Ελλάδα κάποιο πρόγραμμα. Στο us τα μοιράζουν τσάμπα αυτά με προγράμματα της προκοπής, όχι 30€για 10 Gb 😁

Εν τω μεταξύ λέτε όλοι για τα iphone που κρατάνε 5-6 χρόνια κτλ. Σας έχω νέα, από το 16-17 και μετά ένα μεσαίο κινητό έχει έναν επεξεργαστή που επαρκεί για το 99% των εργασιών ενός χρήστη, ακόμα και το 2023. Δεν έχει να κάνει με iphone, Samsung κτλ έχει να κάνει με την πρόοδο της τεχνολογίας. Και εγώ έχω στο συρτάρι ένα S6, 7 χρόνων, και ακόμα λειτουργεί μια χαρά, σφαίρα πηγαίνει, ακόμα και ένα xiaomi Redmi 4 μια χαρά τρέχει. Οπότε εσείς με τα iPhone 6ετιας δεν ανακαλύψατε τον τροχό. Οσο για τις αναβαθμίσεις, δεν έχει καμία διαφορά το android 11-13, θα έλεγα καλύτερο το 11 άφηνε να έχεις προσβάσεις σε περισσότερα αρχεία. Οσο για ενημερώσεις ασφαλείας στο Samsung τουλάχιστον έρχονται εκτός της αναβαθμίσεις του λογισμικού και προφανώς για χρονικό διάστημα >5 ετών, οπότε πάει και αυτό το επιχείρημα των μηλοφαν 

Αμφιβάλω αν το s6 τρέχει καλύτερα και από το iphone 7 μη σου πω , πάντως ένα xiaomi mi5 που έχω απο τότε κάτι το ήθελα πρόσφατα κιόλας και με το ζόρι έμπαινε στο google πόσο μάλλον να είναι λειτουργικά άνετο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Macosj είπε

Εν τω μεταξύ λέτε όλοι για τα iphone που κρατάνε 5-6 χρόνια κτλ. Σας έχω νέα, από το 16-17 και μετά ένα μεσαίο κινητό έχει έναν επεξεργαστή που επαρκεί για το 99% των εργασιών ενός χρήστη, ακόμα και το 2023. Δεν έχει να κάνει με iphone, Samsung κτλ έχει να κάνει με την πρόοδο της τεχνολογίας. Και εγώ έχω στο συρτάρι ένα S6, 7 χρόνων, και ακόμα λειτουργεί μια χαρά, σφαίρα πηγαίνει, ακόμα και ένα xiaomi Redmi 4 μια χαρά τρέχει. Οπότε εσείς με τα iPhone 6ετιας δεν ανακαλύψατε τον τροχό. Οσο για τις αναβαθμίσεις, δεν έχει καμία διαφορά το android 11-13, θα έλεγα καλύτερο το 11 άφηνε να έχεις προσβάσεις σε περισσότερα αρχεία. Οσο για ενημερώσεις ασφαλείας στο Samsung τουλάχιστον έρχονται εκτός της αναβαθμίσεις του λογισμικού και προφανώς για χρονικό διάστημα >5 ετών, οπότε πάει και αυτό το επιχείρημα των μηλοφαν 

In general, the average lifespan of a smartphone is 2 to 4 years. According to reports, the iPhone lasts 4-10 years, followed by Samsung units, which can last 3-6 years. Huawei and Xiaomi units have an average lifespan of 2-4 years, while OPPO units have 2-3 years.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε

Αμφιβάλω αν το s6 τρέχει καλύτερα και από το iphone 7 μη σου πω , πάντως ένα xiaomi mi5 που έχω απο τότε κάτι το ήθελα πρόσφατα κιόλας και με το ζόρι έμπαινε στο google πόσο μάλλον να είναι λειτουργικά άνετο.

Το s6 δεν θα τρέχει καθόλου, πόσο μάλλον καλά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...