jonhh Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Γνωρίζει κάποιος πως θα μαθω αν ειμαι εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Έχουν παραδοθεί/θυροκοληθεί ήδη οι ενημερώσεις από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα. 1
nick_souvlaki Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Εμένα παλιά είχε φέρει χαρτί αστυνομικός σπίτι. Το είχε παραδώσει στους γονείς μου.
s93060 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα με το φοιτητικό πασο που έχει και φωτογραφία μπορείς να ψηφίσεις ; γιατι έχει ξεχάσει την ταυτότητα
SB_1957 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, s93060 είπε Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα με το φοιτητικό πασο που έχει και φωτογραφία μπορείς να ψηφίσεις ; γιατι έχει ξεχάσει την ταυτότητα Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδειας οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
Fir3fly Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Κάπου διάβασα και από την εφαρμογή απο το Covid free gr wallet που είχε και την ταυτότητα, μπορείς και έτσι να ψηφίσεις
nick_souvlaki Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Fir3fly είπε Κάπου διάβασα και από την εφαρμογή απο το Covid free gr wallet που είχε και την ταυτότητα, μπορείς και έτσι να ψηφίσεις Από όσο ξέρω όχι με αυτό. Αυτό ήταν προσωρινό και μόνο για σκοπούς covid. Μπορείς όμως με την ηλεκτρονική ταυτότητα, από ότι είπανε στην τηλεόραση (είναι άλλη εφαρμογή - Gov.gr Wallet - καμία σχέση με του Covid) 16 λεπτά πριν, s93060 είπε Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα με το φοιτητικό πασο που έχει και φωτογραφία μπορείς να ψηφίσεις ; γιατι έχει ξεχάσει την ταυτότητα Κατέβασε το Gov.gr Wallet και με τους κωδικούς του taxis θα ενεργοποιήσεις/κατεβάσεις την ηλεκτρονική ταυτότητα και λογικά θα είσαι οκ. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2023 από nick_souvlaki
s93060 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Για να κατεβάσω το wallet πρέπει να έχω πιστοποιημενο το τηλέφωνο πρέπει να πάω στα ΚΕΠ να το πιστοποιήσω αλλά εκεί λογικα θα μας ζητήσουν ταυτότητα που δεν έχω Επεξ/σία 18 Μαΐου 2023 από s93060
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Ψηφίζουμε: - Με ταυτότητα - Με διαβατήριο - Με δίπλωμα οδήγησης - Με βιβλιάριο υγείας που φέρει φωτογραφία μας - Με ειδική βεβαίωση αρμόδιας αρχής - Με ηλεκτρονική ταυτότητα που είναι αποθηκευμένη στο κινητό μας μέσω του gov.gr και σχετικής εφαρμογής ΕΑΝ ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει αντίστοιχη φορητή συσκευή για να γίνει η επαλήθευση της εγκυρότητας της ηλεκτρονικής ταυτότητας. 1
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, s93060 είπε Για να κατεβάσω το wallet πρέπει να έχω πιστοποιημενο το τηλέφωνο πρέπει να πάω στα ΚΕΠ να το πιστοποιήσω αλλά εκεί λογικα θα μας ζητήσουν ταυτότητα που δεν έχω Αν έχει λογαριασμό σε τράπεζα, μπορεί να το επιβεβαιώσει και με αυτον τον τρόπο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 55 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Εμένα παλιά είχε φέρει χαρτί αστυνομικός σπίτι. Το είχε παραδώσει στους γονείς μου. Το χαρτί άλλοι το φέρνουν σπίτι και το παραδίδουν στον ίδιο τον καλυμμένο η κάποιο πρόσωπο και υπογράφουν την παραλαβή. Αλλοι το πετάνε κάτω από την πόρτα του κτιρίου ή του διαμερίσματος, μπορεί και από την κεντρική είσοδο και δεν χτυπάνε καν κουδούνι. Όσοι μένετε σε πολυκατοικιες να έχετε το νου σας μήπως βρίσκετε πεταμένο στην είσοδο κανένα τέτοιο χαρτί γιατί μπορεί να αφορά και εσάς, αν όχι κάποιον γείτονα.
s93060 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, paredwse είπε Ψηφίζουμε: - Με ταυτότητα - Με διαβατήριο - Με δίπλωμα οδήγησης - Με βιβλιάριο υγείας που φέρει φωτογραφία μας - Με ειδική βεβαίωση αρμόδιας αρχής - Με ηλεκτρονική ταυτότητα που είναι αποθηκευμένη στο κινητό μας μέσω του gov.gr και σχετικής εφαρμογής ΕΑΝ ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει αντίστοιχη φορητή συσκευή για να γίνει η επαλήθευση της εγκυρότητας της ηλεκτρονικής ταυτότητας. Ειδική βεβαίωση αρμόδιας αρχής τι είναι ; 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν έχει λογαριασμό σε τράπεζα, μπορεί να το επιβεβαιώσει και με αυτον τον τρόπο. Το εννοείς δείχνεις το βιβλιάριο τραπεζης στα ΚΕΠ ;
Fir3fly Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Από όσο ξέρω όχι με αυτό. Αυτό ήταν προσωρινό και μόνο για σκοπούς covid. Μπορείς όμως με την ηλεκτρονική ταυτότητα, από ότι είπανε στην τηλεόραση (είναι άλλη εφαρμογή - Gov.gr Wallet - καμία σχέση με του Covid) Κατέβασε το Gov.gr Wallet και με τους κωδικούς του taxis θα ενεργοποιήσεις/κατεβάσεις την ηλεκτρονική ταυτότητα και λογικά θα είσαι οκ. Ναι λάθος μου, έχω και τις 2 εφαρμογές στο κινητό και μπερδεύτηκα.
Joshua21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 7 minutes ago, s93060 said: Το εννοείς δείχνεις το βιβλιάριο τραπεζης στα ΚΕΠ ; Λογαριασμό e-banking εννοεί, όχι καταθέσεων.
s93060 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Λογαριασμό e-banking εννοεί, όχι καταθέσεων. Δεν υπάρχει e-banking
Προτεινόμενες αναρτήσεις