Volga Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, lvasilis22 είπε Από OLED δηλαδή θα πάμε πίσω σε LCD;;; Κατά τα άλλα "επόμενης γενιάς"!!! Δεν νομίζω οτι θα πάει σε LCD η Nintendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Δεν μας είπες όμως.. η ΔΕΗ πόσο σου έρχεται με 27ετιας Καρβουνιάρη κλιματιστικό; 1 χιλιάρικο; 2 χιλιάρικα; Να το αφήσω στα 5 χιλιάρικα καλά είναι; Το έχεις πληρώσει 10 φορές ήδη 🙂 Μια χαρά έρχεται, τα παλιά δεν χαλάνε δεν ζητάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 43 minutes ago, logistoulis said: Μια χαρά έρχεται, τα παλιά δεν χαλάνε δεν ζητάνε Σαν πολύ σίγουρο σε βρίσκω.. για δούλεψε βοηθός ηλεκτρολόγου η ψυκτικού για 1-2 μήνες και τα λέμε, έχεις να δεις σημεία και τέρατα στη δουλειά, εγώ εδώ είμαι. Και ελπίζω να φέρνεις ψυκτικό να συντηρεί το κλιματιστικό κάθε χρόνο (καθάρισμα/απολύμανση μέσα-έξω) για να μην μαζεύει μύκητες, βακτήρια και βρεθείς στα επείγοντα από αναπνευστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Σαν πολύ σίγουρο σε βρίσκω.. για δούλεψε βοηθός ηλεκτρολόγου η ψυκτικού για 1-2 μήνες και τα λέμε, έχεις να δεις σημεία και τέρατα στη δουλειά, εγώ εδώ είμαι. Και ελπίζω να φέρνεις ψυκτικό να συντηρεί το κλιματιστικό κάθε χρόνο (καθάρισμα/απολύμανση μέσα-έξω) για να μην μαζεύει μύκητες, βακτήρια και βρεθείς στα επείγοντα από αναπνευστικό. Εννοείται ότι γίνονται αυτά ειδικά αυτό του δωματίου είχε χρειαστεί να λυθεί τελείως όταν είχε πιάσει τους μύκητες που λες τα υπόλοιπα δεν έχουν χρειαστεί τόσο βαθύ καθάρισμα, παρόλα αυτά ξαναλέω, μια χαρά ρεύματα μου ήρθαν και μια χαρά δουλεύουν τα παλιότερα made in japan. Πιο πολλή βαβούρα και κόστος θα ήταν να αγοράσω καινούρια με αμφίβολη αξιοπιστία. Και κάνω αρκετή χρήση δεν τα λυπάμαι. Αναπνευστικά αν ήταν θα είχαμε πάθει χρόνια τώρα από τις σαπιλες που έχουμε στα γραφεία, ειδικά σε κεντρικά σημεία της Αθήνας που βλέπεις ότι πιάνουν καρβουνιλα από το καυσαέριο. Στο θέμα μας πάντως.. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ LCD!!! Μετά την ομολογουμένως πολύ καλή led οθόνη του τελευταίου switch, η LCD είναι μεγάλο πισογυρισμα 3 ώρες πριν, ier506 είπε Εγώ που έχω ψηθεί να πάρω switch για πείτε μου, τι να κάνω; 😅😅 Πάρε switch όπως είσαι δεν έχει κάποιο νόημα να περιμένεις το νέο εφόσον δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο δεδομένο και η βιβλιοθήκη του αυτή τη στιγμή είναι τεράστια. Και πιο δυνατή κονσόλα να βγει αύριο αμφιβάλλω ότι θα δεις τρελή διαφορά στους ήδη υπάρχοντες τίτλους εφόσον αυτοί δεν γίνουν optimized για τη νέα κονσόλα. Ακόμα και αν έβλεπες τη διαφορά σε τίτλους που βλέπεις ας πούμε στο ps5 παίζοντας τίτλους του 4 (που δεν έχουν εκδόσεις του 5) και πάλι δεν είναι αρκετό επιχείρημα να πάρεις νέα κονσόλα. Εγώ προσωπικά θα αγόραζα νέο switch σχετικά άμεσα αλλά αυτό είναι προσωπικό βίτσιο. Επίσης το switch led είναι αρκετά ισορροπημένο, έχει καλή αυτονομία και σημαντικά καλύτερες θερμοκρασίες σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, είναι αρκετά αξιόπιστη αγορά. Απλά σε κάποιους τίτλους ειδικά multiplatform είναι δράμα και εννοώ κακή απόδοση πέρα από την αναμενόμενη υποχώρηση που θα κάνεις για να παίζεις κάτι φορητά. Η κονσόλα θα έπρεπε να είναι πιο δυνατή ή να είχαμε ήδη ένα πιο δυνατό refresh, παρόλα αυτά για τη βιβλιοθήκη που ήδη έχει και εσύ δεν έχεις παίξει είναι τέλειο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ier506 είπε Εγώ που έχω ψηθεί να πάρω switch για πείτε μου, τι να κάνω; 😅😅 Εκτός κ αν πάρεις χακαρισμενο, εγώ δε θα άγγιζα ποτέ μια κονσόλα που η εταιρεία της έχει τέτοιο κόμπλεξ που δε βάζει μια επιλογή να κρατάς ένα νορμάλ backup στα save σου. Είτε cloud μέχρι να κλείσει τη σχετική υπηρεσία, είτε μέσα στο Switch μέχρι να σου χαλάσει. Πάρε ένα Steam Deck που είναι κ πιο δυνατό, κ παίζει κ Switch χωρίς πρόβλημα κ θα έχεις κ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι PS3 (έστω οριακά), κ θα έχεις κ όλα τα PC Games. Μόνο η μπαταρία θα σου λείψει που είναι αρκετά πιο κάτω. Για ~100€ παραπάνω προσωπικά δε θα το συζητούσα καν. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από xaerialtwistx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, ier506 είπε Εγώ που έχω ψηθεί να πάρω switch για πείτε μου, τι να κάνω; 😅😅 Υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, Volga said: Δεν νομίζω οτι θα πάει σε LCD η Nintendo. Γιατι να μην βγαλει? Βγαζει πρωτα Switch 2 με LCD και μετα νεο μοντελο με OLED. Easy money 😁 Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από privateer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Εκτός κ αν πάρεις χακαρισμενο, εγώ δε θα άγγιζα ποτέ μια κονσόλα που η εταιρεία της έχει τέτοιο κόμπλεξ που δε βάζει μια επιλογή να κρατάς ένα νορμάλ backup στα save σου. Είτε cloud μέχρι να κλείσει τη σχετική υπηρεσία, είτε μέσα στο Switch μέχρι να σου χαλάσει. Πάρε ένα Steam Deck που είναι κ πιο δυνατό, κ παίζει κ Switch χωρίς πρόβλημα κ θα έχεις κ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι PS3 (έστω οριακά), κ θα έχεις κ όλα τα PC Games. Μόνο η μπαταρία θα σου λείψει που είναι αρκετά πιο κάτω. Για ~100€ παραπάνω προσωπικά δε θα το συζητούσα καν. Καταρχάς οντως να συμφωνήσω κι εγώ οτι τώρα θεωρώ οτι στο επόμενο 12μηνο θα βγάλει νέα κονσόλα οπότε είναι άκυρο γενικά να παρει κάποιος φορητή τώρα. Νεράκι θα φύγει το 12μηνο. Σχετικά με τα saves, είσαι λάθος. Μπορείς να πάρεις την SD Card που είναι αποθηκευμένα όλα και να τα μεταφέρεις στο PC σου. και οχι μονο τα saves, αλλά και τα installation files. Είτε αν εχεις ενεργοποιήσει το Online Game subscription έχεις και αυτόματο save σε Cloud. Μια χαρά τα έχει πάει η Nintendo σε αυτό. Αλλά γενικά όπως είπα και παραπάνω. Αυτή τη στιγμή δεν ακουμπας ούτε Switch ούτε Steam Deck ουτε τίποτα. Θα βγουν παπάδες από πολλούς στο 12μηνο. Κυρίως όμως σκέψου οτι η Nintendo πλεον στα φορητά δεν παιζει μόνη άρα πρέπει το Switch 2 να είναι αρκετά δυνατότερο από το όποιο Steam Deck που υπάρχει ήδη 1 χρόνο+ στην αγορά. Πρέπει εμένα ως υποψήφιο πελάτη να με πείσει. Δεν παίζει μόνη. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Volga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Volga είπε Καταρχάς οντως να συμφωνήσω κι εγώ οτι τώρα θεωρώ οτι στο επόμενο 12μηνο θα βγάλει νέα κονσόλα οπότε είναι άκυρο γενικά να παρει κάποιος φορητή τώρα. Νεράκι θα φύγει το 12μηνο. Σχετικά με τα saves, είσαι λάθος. Μπορείς να πάρεις την SD Card που είναι αποθηκευμένα όλα και να τα μεταφέρεις στο PC σου. και οχι μονο τα saves, αλλά και τα installation files. Είτε αν εχεις ενεργοποιήσει το Online Game subscription έχεις και αυτόματο save σε Cloud. Μια χαρά τα έχει πάει η Nintendo σε αυτό. Αλλά γενικά όπως είπα και παραπάνω. Αυτή τη στιγμή δεν ακουμπας ούτε Switch ούτε Steam Deck ουτε τίποτα. Θα βγουν παπάδες από πολλούς στο 12μηνο. Κυρίως όμως σκέψου οτι η Nintendo πλεον στα φορητά δεν παιζει μόνη άρα πρέπει το Switch 2 να είναι αρκετά δυνατότερο από το όποιο Steam Deck που υπάρχει ήδη 1 χρόνο+ στην αγορά. Πρέπει εμένα ως υποψήφιο πελάτη να με πείσει. Δεν παίζει μόνη. Τα save δε μεταφέρονται με κανενα τρόπο και δε συμπεριλαμβάνονται στα δεδομενα που μεταφερει η επιλογη data management, αναφερεται και στο site της Nintendo (εδώ), κοιτα τον πίνακα που εχει ξεχωριστες καταχωρισεις για "save data" και "game-related data (except save data)" αλλά και πιο κάτω που γραφει για τα save: You can transfer game-related data between your console's system memory and your microSD card. *After an update or other change, data may be saved in a different location to the one you set. *Save data and some software update data cannot be transferred Καλυτερες κονσολες σιγουρα θα βγουνε αλλα ως προς το ποια αποψη είναι το θεμα. Στον τεχνικο τομεα είναι απαπόφευκτο, εξαλλου το Asus Rog Ally που ειναι στη γωνία ειναι πολυ δυνατοτερο, αλλα είναι τοσο ωστε να δικαιολογηθει η 2πλασια τιμη του. Ειναι η full hd οθονη λογος διπλασιας τιμης ή απλα μια αχρηστη προσθηκη σε 7αρα οθονη για να χαθει η φορητοτητα της αυτονομιας; Το Steam Deck ειναι τοσο ανοικτο που δυσκολα θα το ανταγωνιστει καποιος σε αυτην την τιμη. Μεχρι και η καρτα δικτυου του μπαινει σε monitor mode, αδιαφορο για όλους αλλά σαν ατομο που ασχολειται με την κυβερνοασφαλεια ειναι μια προσθηκη που με ενθουσιασε και που ειχα να δω απο το Nokia N900 και απλα δειχνει τη φιλοσοφια της Valve. Τα plugins της κοινοτητας στο steamdecklife δειχνουν επισης τον ενθουσιασμο της κοινοτητας.. Οποτε ναι, δε νομιζω σα γενικό συνολο να υπαρξει κατι καλυτερο που να προσεγγιζει την αρχικη τιμη του Steam Deck, απο εκει και περα το τι ψαχνει ο καθενας ειναι το θεμα. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από xaerialtwistx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Τα save δε μεταφέρονται με κανενα τρόπο και δε συμπεριλαμβάνονται στα δεδομενα που μεταφερει η επιλογη data management, αναφερεται και στο site της Nintendo (εδώ), κοιτα τον πίνακα που εχει ξεχωριστες καταχωρισεις για "save data" και "game-related data (except save data)" αλλά και πιο κάτω που γραφει για τα save: You can transfer game-related data between your console's system memory and your microSD card. *After an update or other change, data may be saved in a different location to the one you set. *Save data and some software update data cannot be transferred Καλυτερες κονσολες σιγουρα θα βγουνε αλλα ως προς το ποια αποψη είναι το θεμα. Στον τεχνικο τομεα είναι απαπόφευκτο, εξαλλου το Asus Rog Ally που ειναι στη γωνία ειναι πολυ δυνατοτερο, αλλα είναι τοσο ωστε να δικαιολογηθει η 2πλασια τιμη του. Ειναι η full hd οθονη λογος διπλασιας τιμης ή απλα μια αχρηστη προσθηκη σε 7αρα οθονη για να χαθει η φορητοτητα της αυτονομιας; Το Steam Deck ειναι τοσο ανοικτο που δυσκολα θα το ανταγωνιστει καποιος σε αυτην την τιμη. Μεχρι και η καρτα δικτυου του μπαινει σε monitor mode, αδιαφορο για όλους αλλά σαν ατομο που ασχολειται με την κυβερνοασφαλεια ειναι μια προσθηκη που με ενθουσιασε και που ειχα να δω απο το Nokia N900 και απλα δειχνει τη φιλοσοφια της Valve. Τα plugins της κοινοτητας στο steamdecklife δειχνουν επισης τον ενθουσιασμο της κοινοτητας.. Οποτε ναι, δε νομιζω σα γενικό συνολο να υπαρξει κατι καλυτερο που να προσεγγιζει την αρχικη τιμη του Steam Deck, απο εκει και περα το τι ψαχνει ο καθενας ειναι το θεμα. Ως παραμετροποιήσιμη συσκευή δεν το συζητάω, το Steam Deck τα σπάει. Και η τιμή του είναι κοντά στο "sweet spot" των 400 ευρώ. Απλώς επειδή και της Nintendo συνήθως οι κονσόλες βγαίνουν σε αυτό το price tag, θεωρώ οτι πρέπει να παρουσιάσει κάτι αρκετά καλύτερο σε δύναμη από το Steam Deck. ΥΓ. Για τα saves... Δεν μιλάω με official τρόπο εννοείται. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα