poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, sankostas said: Δεν ξέρω αν περνει το Generic firmware στο zte mc801a περνουσε αλλα δεν ηταν ευκολο.νομιζω ηθελε jtag γιατι η θυρα ειχε απενεργοποιηθει για firmware update. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από poulinos
sankostas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 πειραματίσου πρόσεχε μην κολλήσει μόνο εγώ έχω κολλήσει ένα .
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, sankostas said: πειραματίσου πρόσεχε μην κολλήσει μόνο εγώ έχω κολλήσει ένα . ισχυει.ευκολα μπορει να γινει βλακεια. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από poulinos
kouklakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 ενα huawei R219 που δοκιμασα δουλευει κανονικα το 289 οχι
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 αν δεν παιζει τοτε μονο με Unlock.δεν υπαρχει αλλη λυση και το βασικο ειναι ποσο ευκολα θα μπορεσεις να το κανεις.σιγουρα θα εχουν σηκωσει video/info πως γινεται.αν θελει ομως κονσολα ζοριζει λιγο 11 hours ago, kouklakis said: ενα huawei R219 που δοκιμασα δουλευει κανονικα το 289 οχι 1
drdedus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 καλησπέρα αυτό το πρόβλημα το εχει αντιμετωπίσει κανείς σε Ελληνικό η οχι 289f? https://techmaniacs.gr/aperioristo-internet-sto-spiti-kai-pantoy-kai-doro-to-zte-mf289f-4g-modem-gia-oloys/ ακόμα να ρωτήσω αν στο συγκεκριμένο απο Vodafone Greece δουλεύει καρτα frog για internet αλλα και για ομιλία χωρίς περαιτέρω ξεκλείδωμα?
sankostas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Ναι δουλεύει frog για ομιλία δεν ξέρω 1
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 On 06/12/2024 at 21:29, drdedus said: καλησπέρα αυτό το πρόβλημα το εχει αντιμετωπίσει κανείς σε Ελληνικό η οχι 289f? https://techmaniacs.gr/aperioristo-internet-sto-spiti-kai-pantoy-kai-doro-to-zte-mf289f-4g-modem-gia-oloys/ ακόμα να ρωτήσω αν στο συγκεκριμένο απο Vodafone Greece δουλεύει καρτα frog για internet αλλα και για ομιλία χωρίς περαιτέρω ξεκλείδωμα? zte σε συνδυασμο με Custom firmware του παροχου = εγγυημενο αποτελεσμα
kouklakis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια! Μετα απο ερωτηση σε φιλο τεχνικο μου λεει δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει με αλλη καρτα! Δοκιμασε με λεει με τον κοσμοτε και απενεργοποιησε το πιν πριν την βαλεις μεσα με κλειστο το ρουτερ μολις την βαλεις λεει ανοιξε το να παρει τις ρυθμισεις και βουαλα δουλευει με την σιμ της κοσμοτε!
sankostas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά Εγώ το δοκίμασα με όλες της εταιρείες και παη μια χαρά. απλά μπορεί να θέλει να βάλεις το apn της κάθε εταιριας
PasTas88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά και καλη χρόνια σε όλους. Να κανω την εξής ερώτηση; Αξίζει το συγκεκριμένο ρουτεράκι; Σε σύγκριση με το κινητό το speedtest το ρούτερ αυτό πιάνει παραπάνω ή το ίδιο;
sankostas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Κάποια κινητα μπορεί να πιάνουν καλύτερη ταχύτητα Κάποια όχι αλλά αν το δουλεύεις κατεβασμα και τέτοια ζεσταίνεται πολύ και δεν αντέχει πολύ το κινητό
PasTas88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, sankostas είπε Κάποια κινητα μπορεί να πιάνουν καλύτερη ταχύτητα Κάποια όχι αλλά αν το δουλεύεις κατεβασμα και τέτοια ζεσταίνεται πολύ και δεν αντέχει πολύ το κινητό Τι εννοεις δεν αντεχει πολυ το κινητό; Μηπως εννοουσες το ρούτερ σε περίπτωση που το δουλευεις max; Εμένα με ενδιαφέρει οχι εαν το ενα κινήτο τραβαει πιο πολυ ταχύτητα απο καποιο αλλο. Εμένα με ενδιαφερει οτι εαν το κινητο μου στο σαλονι πιάνει 100mbps με 4g, το ρουτερακι θα πιασει παραπάνω εφοσον εχει καλυτερες κεραίες ή οχι! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από PasTas88
sankostas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Εννοώ ότι αν το φορητό σημείο πρόσβασης για να μπαίνεις με λαπτοπ και κατεβάζεις ανάβει αυτό Εννοώ
PasTas88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 46 λεπτά πριν, sankostas είπε Εννοώ ότι αν το φορητό σημείο πρόσβασης για να μπαίνεις με λαπτοπ και κατεβάζεις ανάβει αυτό Εννοώ Sorry που θα ξανά ρωτήσω γιατί δεν κατάλαβα 😁 Το ρουτερ ζεσταίνεται απο την συνεχόμενη και μεγαλη χρήση λόγω αλλαγών πακέτου; Γιατι η χρηση του σε σπιτι θα ειναι 3 κινητα με χρηση normal & streaming και 2 τηλεορασης με youtube και cosmote tv. Ευχαριστώ για τις απαντησεις σου φιλαράκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα