Προς το περιεχόμενο

Zte 4g mf289f router

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sankostas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 18/05/2023 at 10:26, sankostas said:

Καλημέρα  μήπως γνωρίζει κάποιος  πως  στο zte 4g mf289f router   απενεργοποιώ το wifi  του  

πρεπει να σου απανταει σε καποια ip που πολλες φορες την αναφερει στο κατω/πισω μερος του router και αφου μπεις μεσα πρεπει να βρεις το wifi και να το κλεισεις.προσεχε.αλλο το on off και αλλο το hide ssid.

Δημοσ.

μπορεις να σηκωσεις φωτογραφια?δεν εχω πετυχει ποτε router να μην μπορεις να κλεισεις το wifi.

ειναι με custom firmware παροχου ή generic?

Δημοσ.

Δεν ξερο το firmware μάλλον vodafone είναι μπήκα ρυθμίσεις wife  και δεν επιλογή ον οφ  παρά μόνο μικρή εμβέλεια μέση και μεγάλη   εμβέλεια 

Μήπως κατεβάζεις   κάποια  εφαρμογή  δεν ξέρω  θα πάω  στην vodafone  να δω τι θα  μου  πουν αν και νομίζω  να ξέρουν 

Δημοσ.

δυσκολο και οπως ειπα δεν εχω πετυχει ρουτερ να μην κλεινει το wifi.αν μπορεις σηκωσε ενα printscreen απο το web interface να δω τις επιλογες μηπως βρουμε κατι. αλλιως τηλεφωνακι στην vodafone.

On 27/05/2023 at 15:47, sankostas said:

Δεν ξερο το firmware μάλλον vodafone είναι μπήκα ρυθμίσεις wife  και δεν επιλογή ον οφ  παρά μόνο μικρή εμβέλεια μέση και μεγάλη   εμβέλεια 

Μήπως κατεβάζεις   κάποια  εφαρμογή  δεν ξέρω  θα πάω  στην vodafone  να δω τι θα  μου  πουν αν και νομίζω  να ξέρουν 

θα ειναι παραξενο να το εχουν κλειδωσει τοσο πολυ

• Λύση
Δημοσ.

Πάντως  πήγα στην  vodafone  από εκεί που το  πήρα  αλλά  δεν ξέρουν  πήρα  τηλ. Στο 13830 που μου είπε  θα σε πάρει  κάποιος  ειδικός  που  γνωρίζει  αλλά  δεν  πήρε  κανένας από χθες το πρωί 

Δημοσ.
2 hours ago, sankostas said:

Πάντως  πήγα στην  vodafone  από εκεί που το  πήρα  αλλά  δεν ξέρουν  πήρα  τηλ. Στο 13830 που μου είπε  θα σε πάρει  κάποιος  ειδικός  που  γνωρίζει  αλλά  δεν  πήρε  κανένας από χθες το πρωί 

αν θες οπως σου εγραψα σηκωσε screenshots απο το wifi. εκει που αλλαζεις τον κωδικο πρεπει να ειναι και να το κλεισεις.εκτος αν εσυ μπηκες στο status που λογικο να μην βρισκεις την επιλογη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/5/2023 στις 10:56 ΠΜ, sankostas είπε

Το έχω  το ip του και  μπήκα  κανονικά  αλλά  δεν έχει  επιλογή  για να το κλείσω 

https://manuals.plus/zte/mf289f-wireless-router-manual#zte_mf289f_wireless_router

WIFI White on:

1.  Wi-Fi works normally withon data
  2. Mesh network works White blinking(slowly):
  3. Wi-Fi works normally with data
  4. The mesh network function is enabled and the mesh network isn’t created.
  5. The mesh network is created White blinking(fast):
  6. WPS is
  7. The mesh network is being Off:
  8. Wi-Fi is off.

Άρα από κάπου κλείνει, απλά δεν το έχεις βρεί.

Κάπου στο 3:13

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 31/05/2023 at 06:35, sankostas said:

IMG_20230531_062911_920.jpg

IMG_20230531_062901_855.jpg

IMG_20230531_062845_093.jpg

Εγώ δεν βλέπω επιλογή απενεργοποίηση του WiFi 

custom firmware. ή το λες σε vodafone ή αν υπαρχουν στοιχεια admin γιατι λογικα μπαινεις σαν User.

Δημοσ.

Τι ενοης  custom firmware  αλλαγή  λογισμικού   που το βρίσκεις  και πως αλλάζει  δεν ξέρω . ακόμα  περιμένω  πάντως  να με πάρει  τηλ. Η vodafone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...