Προς το περιεχόμενο

Αγορά σκουτερ

geoliol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι στην διαδικασία αγοράς του sym symphony st 125 l/c abs από γνωστό κατάστημα στην Αθήνα. Ο προβληματισμός μου είναι ότι το κατάστημα ζητά εξόφληση πριν πάρει το μηχανάκι πινακίδες για να προχωρήσει τη διαδικασία. Κατά πόσο σας φαίνεται σωστή αυτή η διαδικασία γιατί είναι κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι για την αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, geoliol είπε

Είμαι στην διαδικασία αγοράς του sym symphony st 125 l/c abs από γνωστό κατάστημα στην Αθήνα. Ο προβληματισμός μου είναι ότι το κατάστημα ζητά εξόφληση πριν πάρει το μηχανάκι πινακίδες για να προχωρήσει τη διαδικασία. Κατά πόσο σας φαίνεται σωστή αυτή η διαδικασία γιατί είναι κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι για την αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Συνεβη και σε μενα ακριβως το ιδιο προσφατα με παπι yamaha παλι απο γνωστη αλυσιδα, ολα πηγαν καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, geoliol said:

Τα ίδια και εγώ πριν από 2 χρόνια που είχα πάρει κινεζο με 6000 τα έδωσα όλα μπροστά (μόνο πηνακιδες δεν έδωσα και αυτό επειδή ήθελαν μετρητά και δεν είχα τπτ πάνω μου κάποια στηγμη αργότερα πέρασα τα έδωσα)

Δλδ έδωσα 6κ μεταφορά από λογαριασμό σε κάτι μέρες ήρθε μηχανή πήγα την πήρα έδωσα και τα μετρητά για την πηνακιδα είπα ευχαριστώ πολύ και εφιγα

Επεξ/σία από Black Demis

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φλασμπακ: μπορείς να πεις από πού το πήρες (έστω σε μήνυμα) και αν είσαι ικανοποιημένος από το μαγαζί; σκέφτομαι να πάρω ακριβώς το ίδιο και θέλω να δω τελικό κόστος. Γενικά ψάχνω μαγαζιά καλά για SYM. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Rebirth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...