Rebelos2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, greekbusters είπε Κι όμως με την ευγένεια βγάζεις άκρη. Το να φωνάζεις και τα συναφή δεν βγάζουν σε καλό. Πρόσφατο μου παράδειγμα στην συγκεκριμένη αλυσίδα , επειδή είχα θέμα με μια παραγγελία ενός κινητού που δεν το έβρισκαν εν τέλει , μου έδωσαν ένα τετραπλασιας αξίας. Και έχω και άλλες εμπειρίες από το συγκεκριμένο μόνο τα καλύτερα έχω να πω . Γι'αυτό και ότι θελήσω ,θα το πάρω από εκεί για να έχω καλυμμένο το κεφάλι μου και ας δώσω και το καπέλο εις γνώση μου. Μακάρι να λειτουργούσαν και άλλα καταστήματα με αυτή τη πολιτική και εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά μόνο με ευγένεια και συζήτηση, ούτε φωνές ούτε τίποτα. Μάλλον θα ανήκω στους λίγους. Δεν κατάλαβες φίλε. Συμφωνώ και εγώ με την ευγένεια. Πως είναι το παν. Το σχόλιο μου αφορούσε πρώτον την αντιμετώπιση του op αρχικώς απέναντι στο κατάστημα και δευτερευόντως, στην αντιμετώπιση των σχολιαστών εδώ απέναντι του. 1
ppaio Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, Cocomel είπε Αν ξέρεις τον νόμο τους πηδάς... Πάω Σκλαβενίτη αγοράζω χάρτινα ποτήρια τα είχε 3.90 και κάποιος τα είχε βάλει εκεί που ήταν άλλο προϊόν και έλεγε τιμή 0.99 μου είπαν στο ταμείο για πιστωτικό τους λέω δεν παίζει αυτό και τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα.... Αγοράζω τηλ από το μίντια μάρκ του πατέρα μου και έιχε χαλάσει το ηχείο πάω στο σέρβις τους λέω τ έγινε στης δύο μέρες και μου λεςει θα το στείλουν στο τεχνικό τους λέω ρε πάτε καλά δεν έχουν περάσει 7 μέρες δώσε άλλο και έτσι έγινε.... Πολύ καλή αντιμετώπιση έχω μέχρι στιγμής απόντα λιντλ και πλαίσιο A γεια σου...το ρεζουμε της υποθεσης...οι νομοι και οι διαδικασιες...
Nabuko Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ppaio είπε A γεια σου...το ρεζουμε της υποθεσης...οι νομοι και οι διαδικασιες... Αυτά που γράφει ο συμφορουμίτης δεν έχουν καμία σχέση όμως με τη δικιά σου περίπτωση. Αν ήταν να τηρηθούν οι νόμοι και οι διαδικασίες όπως επιθυμείς, θα έφευγες όπως πήγες απ' το public Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Nabuko
Pitoo Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Γενικά επειδή τα καταστήματα αυτά δεν χαριζονταν προς τον καταναλωτή για χρόνια και μας είχαν στο στυλ "αυτό είναι και αν σου αρεσει" και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε μια τέτοια εμπειρία από τα παλιά, πλέον νομίζω πρέπει να μην τους χαρίζουμε τίποτα. Έκανα λάθος και έδωσα 50 ευρώ και δεν μου κάνει το προϊόν? Οκ δεν πειράζει...Εσύ που τζιραρεις εκατομμύρια και μας παρουσιάζεις πόσο δίπλα στον καταναλωτή και τις ανάγκες του είσαι, απορρόφησε το. Πουλά το open box, καντο εξαγωγή στην Βουλγαρία, ειλικρινά δεν θα πρεπε να είναι δικό μας πρόβλημα αυτό. Στην τελική κάποια στιγμή το αμαζον θα έρθει και εδώ. Και εννοώ εδώ Ελλάδα με αποθήκες κτλπ η αν δεν είναι το αμαζον θα είναι κάτι αντίστοιχο. Το σκρουτζ νομίζετε θα ασχολείται σε λίγα χρόνια με τέτοια πράγματα άμα συνεχίσει την ανάπτυξη που έχει? Απλά θα σου λέει "οκ τι ώρα να περάσω να το πάρω πίσω και να σου επιστρέψω τα λεφτά σου".
ppaio Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 22 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αυτά που γράφει ο συμφορουμίτης δεν έχουν καμία σχέση όμως με τη δικιά σου περίπτωση. Αν ήταν να τηρηθούν οι νόμοι και οι διαδικασίες όπως επιθυμείς, θα έφευγες όπως πήγες απ' το public Ποιες ειναι οι διαδικασιες που επρεπε να τηρηθουν εφοσον το συγκεκριμενο δεν εχει πολιτικη επιστροφων...?
Nabuko Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ppaio είπε Ποιες ειναι οι διαδικασιες που επρεπε να τηρηθουν εφοσον το συγκεκριμενο δεν εχει πολιτικη επιστροφων...? Έχω απαντήσει πιο πίσω όπου και σου ανάρτησα τους όρους αγοράς του public εκ του σύνεγγυς. Απορώ που το θέμα κατάφερε και έφτασε 7 σελίδες, ενώ γράφουμε τα αυτονόητα από την αρχή. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από Nabuko 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Εγω θα ντρεπομουν να το κανω ολο αυτο και μαλιστα να εχω και θρασος και απο πανω να απειλω.
ppaio Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 30 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχω απαντήσει πιο πίσω όπου και σου ανάρτησα τους όρους αγοράς του public εκ του σύνεγγυς. Απορώ που το θέμα κατάφερε και έφτασε 7 σελίδες, ενώ γράφουμε τα αυτονόητα από την αρχή. Μαλλον δεν θέλεις να καταλάβεις...για όρους επιστροφής μιλαμε... 1
militarist Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Σε μένα πάει? Όχι 1
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 On 18/05/2023 at 19:24, k_w_t said: Καλα την CPU θα την στειλουν στο τμημα συναρμολογησης PC.. Αυτο εκανε παλια το Π..ΣΙΟ. Οτι hardware ηταν ανοιχτο απο επιστροφη το εστελναν στο κεντρικα. Το εβαζαν σε ενα PC και ουτε γατα ουτε ζημια.. καλα ναι αυτος ειναι ο ευκολος τροπος για να ξεφορτωθεις τετοια πραγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις