Timour21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 O OP αποφάσισε να κάνει flexing σήμερα για το πόσο μάγκας είναι, αλλά λόγω ημιμάθειας είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως είπε και ο Mod πιο πάνω, προκειμένου να γλυτώσουν την ψυχική τους υγεία ο διευθυντής και το ταμείο (και με το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι είναι απλά "ανίκητοι") δέχτηκαν την επιστροφή και θα την φορτωθεί κάποιος άλλος (μπορεί σωστός) καταναλωτής που θα πάει να το αγοράσει σαν καινούριο. Εγώ προσωπικά, θα συνόδευα με σεκιουριτά τον "πελάτη" στην έξοδο και αν συνέχιζε , θα καλούσα και αστυνομία. Μόνο έτσι κόβεται ο βήχας. 9
nick_souvlaki Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Jts είπε Εξαρτάται τι πήρες βέβαια. Πολλά προϊόντα δεν έχουν πλαστική συσκευασία αλλά μόνο τα γνωστά αυτοκόλλητα. Βασικά τα περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας πλέον (κινητά, κονσόλες κ.α.)
Rebelos2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Ένα σχόλιο. Η ευγένεια σήμερα είναι σπανιότατη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον op.
Rebelos2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, militarist είπε Karen εσυ; Σε μένα πάει?
andreaspA Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, dimosfc είπε Η apple, sony δεν εχει κανρνα λογο να δωσεθ 2 χρόνια. Η νομοθεσία παει προς τον πωλητή. Αν η sony δινει 1 χρονο ο πωλητής ειναι υπεύθυνος να καλύψει το προϊόν για αλλο ενα χρονο. Δεν θα ξεχασουμε και αυτα που ξέραμε. Επισης τι εννοεις με το παραδόθηκε προβληματικό κατα την πώληση? Γνωρίζεις οτι τα προϊόντα χαλάνε και με την παροδο του χρόνου χωρίς την ευθύνη του καταναλωτή ετσι? Ξεχασε αυτα που ξερεις, γιατι δεν τα ξερεις σωστα. Διαβασε το σχετικο thread που υπαρχει εδω μεσα και ευχαρίστως να σου λυσω οτι απορια εχεις με pm. p.s Απολυτα το γνωριζω. Και ακριβως σε αυτη την περιπτωση θα σου πω οτι δεν έχεις καμια υποχρεωτικη εγγύηση.
dimosfc Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ξεχασε αυτα που ξερεις, γιατι δεν τα ξερεις σωστα. Διαβασε το σχετικο thread που υπαρχει εδω μεσα και ευχαρίστως να σου λυσω οτι απορια εχεις με pm. p.s Απολυτα το γνωριζω. Και ακριβως σε αυτη την περιπτωση θα σου πω οτι δεν έχεις καμια υποχρεωτικη εγγύηση. Δηλαδή θέλεις να μου πεις οτι αν παρω ένα κινητό σημερα και σε 8 μηνες καεί η κάμερα ή το μικρόφωνο και δεν λειτουργεί η εταιρεία η ο πωλητής στο οποιο μου εχει δωσει 2ετη εγγύηση δεν θα με καλύψει γτ δεν ηταν χαλασμενο εξαρχής?? Επεξ/σία 18 Μαΐου 2023 από dimosfc
emperor4her Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι αλλά τον ήθελε, οπότε του βγήκε τσάμπα με την επιστροφή χρημάτων του παλιού. Απλά αν πάθει κάτι ο νέος, δεν θα έχει και πάλι εγγύηση. Σωστά, βέβαια πλεον δεν χρειάζεται.. (ήταν για ηλικιωμένο που πλέον δεν είναι εν ζωή).. 5 ώρες πριν, andreaspA είπε sorry αλλα αυτο δεν ειναι τρυπα στο συστημα. Ειναι απάτη. Εβαλες ενα χαλασμενο, παλαιοτερο προιον στο κουτι και το επέστρεψες. Δεν ξέρω τι είναι.. αλλά αυτό είχα κάνει γιατί Στράβωνα με τον 1 χρόνο εγγύηση.. Και ξέχασα να ανεφαρω το εξής... Ο καινούριος που μου έδωσαν, στην απόδειξη έγραφε 2 χρόνια εγγύηση.. το ίδιο ακριβώς προϊόν.. και όταν πήγα και τους ρώτησα γιατί γίνεται αυτό, μου απάντησαν ότι τότε είχε 1 χρόνο εγγύηση, τώρα 2! Μιλάμε για ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ... Δεν το βλέπω για απάτη.. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2023 από emperor4her 1
k_w_t Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Επειδη μερικοι κοβεται τιμολογιο σε κονσολες,κινητα,Λαπτοπ εχουν αφησει ακομα την εργοστασιακη εγγυηση στον 1 χρονο. Η ευρωπαικη νομοθεσια για τα 2 χρονια εγγυηση αφορα τελικο καταναλωτη οχι επαγγελματια... 1
Titos301 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, andreaspA είπε Πριν 10 χρονια πηγα πισω στο ΙΚΕΑ ενα στρωμα Huselback (ή καπως ετσι το ελεγαν). Το πηραν πισω και μου εδωσαν πιστωτικο. Αρνηθηκαν να μου κανουν επιστροφη χρηματων γιατι δεν ηταν εντος 30-60 ημερων(?) δεν θυμαμαι το ακριβες νουμερο. Μπηκα ξανα μεσα στο μαγαζι. Διπλα στα ταμεια βλεπω μια παλετα με καρεκλες. Αγοραζω 8. Τοσες ωστε να καλυψω το πιστωτικο και εδωσα και διαφορα. Οπως βγαινω απο το ταμειο, παω διπλα στην εξυπηρετηση. "Ωραια! αυτα ειναι εντος 30 δευτερολεπτων. Δωσε μου τα λεφτα μου πίσω!" Πηρα τα λεφτα μου πισω! Την ωρα που εφτιαχνε τα χαρτια για την επιστροφη χρηματων του λεω "αν μας βλεπει κανεις απο την γωνια θα γελαει και θα σχολιαζει το ποσο ηλιθιοι ειναι αυτοι" χαχαχ εκλαψα 3 ώρες πριν, Timour21 είπε Όπως είπε και ο Mod πιο πάνω, προκειμένου να γλυτώσουν την ψυχική τους υγεία ο διευθυντής και το ταμείο (και με το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι είναι απλά "ανίκητοι") δέχτηκαν την επιστροφή και θα την φορτωθεί κάποιος άλλος (μπορεί σωστός) καταναλωτής που θα πάει να το αγοράσει σαν καινούριο. Εγώ προσωπικά, θα συνόδευα με σεκιουριτά τον "πελάτη" στην έξοδο και αν συνέχιζε , θα καλούσα και αστυνομία. Μόνο έτσι κόβεται ο βήχας. απο τη στιγμη που γνωριζουν τι ισχυει για τις επιστροφες επρεπε να επιμεινουν σε αυτο και οχι να του κανουν το χατιρι, τι παει να πει θα φωναζε, ε και; ξερετε ποση φασαρια εχει μεσα σε τετοια καταστηματα, τπτ δεν θα ακουγοταν, φωναζεις τον security και τον βγαζει εξω, και αν το ανεβαζε στο internet μονο του θα ξεφτιλιζοτανε 53 λεπτά πριν, emperor4her είπε Ο καινούριος που μου έδωσαν, στην απόδειξη έγραφε 2 χρόνια εγγύηση.. το ίδιο ακριβώς προϊόν.. και όταν πήγα και τους ρώτησα γιατί γίνεται αυτό, μου απάντησαν ότι τότε είχε 1 χρόνο εγγύηση, τώρα 2! Μιλάμε για ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ... Δεν το βλέπω για απάτη.. πλ...ο (με φωνη οπως αυτη της διαφημισης🤣😂
sdikr Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, emperor4her είπε Σωστά, βέβαια πλεον δεν χρειάζεται.. (ήταν για ηλικιωμένο που πλέον δεν είναι εν ζωή).. Δεν ξέρω τι είναι.. αλλά αυτό είχα κάνει γιατί Στράβωνα με τον 1 χρόνο εγγύηση.. Και ξέχασα να ανεφαρω το εξής... Ο καινούριος που μου έδωσαν, στην απόδειξη έγραφε 2 χρόνια εγγύηση.. το ίδιο ακριβώς προϊόν.. και όταν πήγα και τους ρώτησα γιατί γίνεται αυτό, μου απάντησαν ότι τότε είχε 1 χρόνο εγγύηση, τώρα 2! Μιλάμε για ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ... Δεν το βλέπω για απάτη.. Η εγγύηση πάει και με το SN που έχει ενα υλικό, όποτε αυτό που λες, χαλάει κάτι, παίρνω καινούργιο, βάζω το παλιο και παίρνω τα λεφτά πίσω δεν παίζει. Ακόμα η εγγύηση λέει πως έχουν το δικαίωμα να στου το αντικαταστήσουν, σε αυτή την περίπτωση δεν έχει και επιστροφή χρημάτων και είναι και σύμφωνα με τον νόμο. Οποτε για όποιον σκέφτεται πως θα το κάνει να είναι προετοιμασμένος και να μην φωνάζει μετά σαν τον ts 1 ώρα πριν, dimosfc είπε Δηλαδή θέλεις να μου πεις οτι αν παρω ένα κινητό σημερα και σε 8 μηνες καεί η κάμερα ή το μικρόφωνο και δεν λειτουργεί η εταιρεία η ο πωλητής στο οποιο μου εχει δωσει 2ετη εγγύηση δεν θα με καλύψει γτ δεν ηταν χαλασμενο εξαρχής?? Δεν θα σε καλύψει ο πωλητής, θα σε καλύψει ο κατασκευαστής, ο πωλητής μπορεί να επιλέξει να σε βοηθήσει ώστε να το στείλει αυτός στον κατασκευαστή, αν και δεν είναι υποχρέωση του
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 4 hours ago, SabotazNic said: Τα εχουμε ξαναπει, μπορεις να επιστρεψεις ανοιχτη συσκευασια, και αυτο να πουληθει ως νεο. Δηλαδη, αν φυγουμε απο τα προιοντα τεχνολογιας και παμε στα ρουχα, δεν εχετε επιστρεψει ηλεκτρονικη παραγγελια ρουχων? Γιατι τα ρουχα να τα ξανα πουλανε ως καινουργια? Γιατι να τα δοκιμαζουμε σε καταστηματα? Απλα σε καποιες περιπτωσεις τεχνολογιας θα μπορουσε να μπει οριο, πχ σκληρους δισκους και τηλεορασης oled, ωστε να μην τα χρησιμοποιησει ο αλλος 24/7 για 14 μερες, αλλα και παλι ειναι μικρο χρονικο διαστημα. καμια σχεση το ρουχο.ειπα απλο παραδειγμα.παω αγοραζω cpu της πηδαω στο oc νσ δω αν ειναι καλο stepping. δεν μου κανει και την γυρναω πισω.πηγαινε εσυ σκασε 500 ευρω να την αγορασεις.οποτε οτι το πουλανε σαν new δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το σκισαν σε 14 ημερες.μακαρι να μπει οριο οπως απαγορευευσι να γυρισεις μαγιο,εσωρουχα κτλ
k_w_t Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, poulinos είπε καμια σχεση το ρουχο.ειπα απλο παραδειγμα.παω αγοραζω cpu της πηδαω στο oc νσ δω αν ειναι καλο stepping. δεν μου κανει και την γυρναω πισω.πηγαινε εσυ σκασε 500 ευρω να την αγορασεις.οποτε οτι το πουλανε σαν new δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το σκισαν σε 14 ημερες.μακαρι να μπει οριο οπως απαγορευευσι να γυρισεις μαγιο,εσωρουχα κτλ Καλα την CPU θα την στειλουν στο τμημα συναρμολογησης PC.. Αυτο εκανε παλια το Π..ΣΙΟ. Οτι hardware ηταν ανοιχτο απο επιστροφη το εστελναν στο κεντρικα. Το εβαζαν σε ενα PC και ουτε γατα ουτε ζημια..
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, poulinos είπε παω αγοραζω cpu της πηδαω στο oc νσ δω αν ειναι καλο stepping. δεν μου κανει και την γυρναω πισω.πηγαινε εσυ σκασε 500 ευρω να την αγορασεις. Σε τεχνολογικο site δεν περιμενα καποιος να πιστευει οτι ετσι απλα μπορεις να χαλασεις cpu απο oc, αλλα οκ (δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις οπως πχ το προσφατο με την amd οπου και να παει στον επομενο, θα βγει DOA) 1
andreaspA Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, emperor4her είπε Δεν το βλέπω για απάτη.. Κανεις απατεωνας δεν θεωρει οτι κανει απατη. Ολοι βρισκουν μια διακαιολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις