Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, η ιστορία άφορα επιστροφή προϊόντων στα Public

Αγόρασα 1 προϊόν από τα Public στην Θεσσαλονίκη κάτω των 50 ευρώ...

Το μετάνιωσα και ήθελα να το επιστρέψω...Πήγα στο μαγαζί και μου λέει η κοπέλα στο ταμείο πρέπει να το δει ο τεχνικός...

Πάω στο τεχνικό το βλέπει όλα καλά μου λέει θα σου δώσω πιστοτικο...Του λέω Θέλω τα λεφτά μου πίσω...Μου λέει δεν γίνεται γιατί είναι ανοιγμένο ...Του λέω η επιστροφή προϊόντων του Public δεν λέει κάτι τέτοιο...Μα μου κτλ με στέλνει πίσω στην ταμία...

Η ταμίας άρχισε τα ίδια ...της λέω η πολιτική επιστροφής του Public δεν μιλάει για ανοιχτό....Μα δεν μπορώ δεν γίνεται...εεε της λέω αν δεν γίνεται Θέλω τον υπεύθυνο να βάλει

το όνομα  του πάνω στην απόδειξη και θα την βάλω στο Ίντερνετ...έρχεται ο υπεύθυνος ο οποίος κρυβόταν επί 15 λεπτά (τάχα και καλά εξυπηρετεί)...και μου λέει τα ίδια

και του λέω τι θα κάνω ...Μου λέει μισό λεπτό πάει στον τεχνικό και επιστρέφοντας λέει στην ταμία "καντο"...Και η ταμίας που με είχε φλομώσει στο ψέμα έβαλε το κεφάλι

κατω ...και το έκανε...

Λυπάμαι πολύ για τους πελάτες άλλα και για τους εργαζομένους εκεί μέσα...άλλα εκεί ΕΓΩ δεν ξαναπατάω...

ΥΓ...Αν σας ξαναπούν το ίδιο εφαρμόστε την στρατηγική παραπάνω αν φυσικά δεν αλλάξουν τους ορούς επιστροφής...

Επεξ/σία από ppaio
  • Like 3
  • Confused 5
  • Sad 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lector είπε

Οσο κι αν τους αντιπαθω, αν το αγορασες δια ζωσης, σου εκαναν χαρη.

Ποια χαρη μου εκαναν...?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ppaio είπε

Ποια χαρη μου εκαναν...?

Το να δεχτουν το προϊον πισω και μαλιστα να σου επιστρεψουν και χρηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, lector είπε

Το να δεχτουν το προϊον πισω και μαλιστα να σου επιστρεψουν και χρηματα.

Διάβασε την πολιτική επιστροφών που έχουν οι ίδιοι...

Επεξ/σία από ppaio
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kastriot είπε

Σε ποιο σημείο στους όρους λέει ότι μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων για ανοιγμένο προϊόν αναιτιολογήτως ; 

https://www.public.gr/page/help/oroi/oroi-agoron

Μια χαρα το δεχτηκανε...

Ιδού και οι οροί από το Pulic...δε λέει τίποτα για ανοιγμένο...

public.png

Δημοσ.

Δεν ρωτάω αν πέρασε το δικό σου επειδή τους γκρίνιαξες, ρωτάω αν όντως ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν επειδή (όπως ισχυρίζεσαι) το αναφέρει στους όρους.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ppaio είπε

Μια χαρα το δεχτηκανε...

Ιδού και οι οροί από το Pulic...δε λέει τίποτα για ανοιγμένο...

ι παρόντες «Όροι και Προϋποθέσεις Αγορών» από κοινού με τους «Όρους Χρήσης» και την «Ασφάλεια Συναλλαγών» εφαρμόζονται σε κάθε πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών (εφεξής «Προϊόντα ή Υπηρεσίες») που πραγματοποιείται α) από την εταιρεία με την επωνυμία «RETAIL WORLD (ΡΙΤΕΪΛ ΓΟΥΟΡΛΝΤ) ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», τον δ.τ. «RETAIL WORLD ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» που εδρεύει στην στην Νέα Κηφισιά Αττικής, οδός Θηβαΐδος 22, Τ.Κ. 14564, με Αρ.Μ.Α.Ε. 58910/04/Β/05/136, Αρ.Γ.Ε.ΜΗ. 006419801000, με Α.Φ.Μ.: 999645183 της Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών και αριθμό μητρώου προμηθευτών του άρθρου 4 παρ. 12 του Ν. 2251/1994 00347 (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, Public.gr (εφεξής «Ηλεκτρονικό Κατάστημα») ή β) από τρίτους ανεξάρτητους πωλητές μέσω της πλατφόρμας Public Marketplace και αποτελούν τη συνολική δεσμευτική συμφωνία μεταξύ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και των πελατών της.

Οι συγκεκριμένοι όροι ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές αγορές. Αν το αγόρασες από κατάστημα σου έκαναν χάρη και από οτι φαίνεται από τον τρόπο που τα λες κακώς. 

• Like 14
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ε οκ, το χουμε χάσει τελείως. Πού ξανάκουσες να επιστρέψεις κάτι που αγόρασες σε κατάστημα και να σου δώσουν πίσω τα λεφτά και μάλιστα με ανοιγμένη συσκευασία; Σου έκαναν τεράστια χάρη. Οι όροι που παρέθεσες ισχύουν για ηλεκτρονικές αγορές, όχι αγορές από κατάστημα. Προσωπικά θα είχα φωνάξει την αστυνομία αν είχα τέτοιο "πελάτη" και επέμενε. 

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Ε οκ, το χουμε χάσει τελείως. Πού ξανάκουσες να επιστρέψεις κάτι που αγόρασες σε κατάστημα και να σου δώσουν πίσω τα λεφτά και μάλιστα με ανοιγμένη συσκευασία; Σου έκαναν τεράστια χάρη. Οι όροι που παρέθεσες ισχύουν για ηλεκτρονικές αγορές, όχι αγορές από κατάστημα. Προσωπικά θα είχα φωνάξει την αστυνομία αν είχα τέτοιο "πελάτη" και επέμενε. 

Δόξα τω θεώ...γλίτωσα και το αυτόφωρο...

Δημοσ.
1 minute ago, ppaio said:

Δόξα τω θεώ...γλίτωσα και το αυτόφωρο...

Ναι ευτυχώς και ο θεός για τους φτωχούς στα μυαλά. 

Αντί να πεις ωχ συγγνώμη παιδιά. Έχετε δίκιο. Πάω να απολογηθώ σε υπαλλήλους και υπεύθυνο όταν ξαναπερασεις για τη μέρα που τους εστρωσες. 

• Like 10
Δημοσ.
1 hour ago, ppaio said:

Λοιπόν, η ιστορία άφορα επιστροφή προϊόντων στα Public

Αγόρασα 1 προϊόν από τα Public στην Θεσσαλονίκη κάτω των 50 ευρώ...

Το μετάνιωσα και ήθελα να το επιστρέψω...Πήγα στο μαγαζί και μου λέει η κοπέλα στο ταμείο πρέπει να το δει ο τεχνικός...

Πάω στο τεχνικό το βλέπει όλα καλά μου λέει θα σου δώσω πιστοτικο...Του λέω Θέλω τα λεφτά μου πίσω...Μου λέει δεν γίνεται γιατί είναι ανοιγμένο ...Του λέω η επιστροφή προϊόντων του Public δεν λέει κάτι τέτοιο...Μα μου κτλ με στέλνει πίσω στην ταμία...

Η ταμίας άρχισε τα ίδια ...της λέω η πολιτική επιστροφής του Public δεν μιλάει για ανοιχτό....Μα δεν μπορώ δεν γίνεται...εεε της λέω αν δεν γίνεται Θέλω τον υπεύθυνο να βάλει

το όνομα  του πάνω στην απόδειξη και θα την βάλω στο Ίντερνετ...έρχεται ο υπεύθυνος ο οποίος κρυβόταν επί 15 λεπτά (τάχα και καλά εξυπηρετεί)...και μου λέει τα ίδια

και του λέω τι θα κάνω ...Μου λέει μισό λεπτό πάει στον τεχνικό και επιστρέφοντας λέει στην ταμία "καντο"...Και η ταμίας που με είχε φλομώσει στο ψέμα έβαλε το κεφάλι

κατω ...και το έκανε...

Λυπάμαι πολύ για τους πελάτες άλλα και για τους εργαζομένους εκεί μέσα...άλλα εκεί ΕΓΩ δεν ξαναπατάω...

ΥΓ...Αν σας ξαναπούν το ίδιο εφαρμόστε την στρατηγική παραπάνω αν φυσικά δεν αλλάξουν τους ορούς επιστροφής...

εγω λυπαμαι αυτον που θα αγορασει το προιον που ανοιξες εσυ και θα το πληρωσει για new. οταννθα σου τυχει το ιδιο μην παραπονεθεις μετα οτι πηρες κατι ανοιγμενο.ξερω θα πεις οπως ολοι οτι δεν το χρησιμοποιησες και θα σου πω οτι δεν το ξερουμε.καπως ετσι επεσε στα χερια.μου ανοιγμενο tp link και μαλιστα με στοιχεια μεσα.απο ατομο που το γυρισε αφου πρωτα το γυρισε πισω

απο την στιγμη που ανοιχτηκε θα πρεπε να κοβουν κατευθειαν την μιση επιστροφη γιατι εχουν γεμισει τα καταστηματα δοκιμασμενα προιοντα. και οποιος πει το καταστημα να το δωσει  σαν used θα πω οτι να δωσει λιγοτερα λεφτα σε αυτον που το γυρισε για να το δωσει σαν used. παιρνει ο αλλος cpu την σκιζει στο oc και μετα την γυρναει σε στυλ δεν μου κανει

• Like 14
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

εγω λυπαμαι αυτον που θα αγορασει το προιον που ανοιξες εσυ και θα το πληρωσει για new. οταννθα σου τυχει το ιδιο μην παραπονεθεις μετα οτι πηρες κατι ανοιγμενο.ξερω θα πεις οπως ολοι οτι δεν το χρησιμοποιησες και θα σου πω οτι δεν το ξερουμε.καπως ετσι επεσε στα χερια.μου ανοιγμενο tp link και μαλιστα με στοιχεια μεσα.απο ατομο που το γυρισε αφου πρωτα το γυρισε πισω

Γιατι εμενα μου το πούλησαν συσκευασμένο νομίζεις...? Με τα δυο στρογγυλά αυτοκολητακια ηταν...οχι σε πλαστικη συσκευασια ...Εγω ομως γιατι να φταιω αν το πασάρουν σε αλλο πελάτη...?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...