kdoumani Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Σε προσφορά μέχρι 22/5 στο shoop.de το Surfshark με cashback 95%. Ισχύει μόνο για νέους πελάτες: https://www.shoop.de/cashback/surfshark Η διαδικασία: 1. Καθαρίζουμε cookies ή χρησιμοποιούμε κάποιον καθαρό browser 2. Δημιουργούμε λογαριασμό στο shoop.de. Αν ξέρουμε κάποιον που έχει ήδη λογαριασμό στο shoop, μπορούμε να ζητήσουμε referral link ώστε να πάρουμε και οι δύο €10 bonus όταν έρθει το cashback. 3. Κάνουμε την αγορά μέσω του λινκ που υπάρχει στο shoop. Η χώρα αγοράς επηρεάζει το αν θα χρεωθεί ή όχι ο ΦΠΑ. 4. Η αγορά πρέπει να εμφανιστεί εντός 72 ωρών στο λογαριασμό στο shoop 5. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται περίπου στους 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς στον λογαριασμό στο shoop 6. Μεταφορά των χρημάτων μέσω εμβάσματος πίσω στο Σχετικά παλαιότερα νήματα με το πως δουλεύει η διαδικασία στο shoop: 1 2
journeyman77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Μέχρι 30% το βλέπω. Είναι το ίδιο και σε άλλους ή κάτι παίζεται σε μένα?
Giama Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μέχρι σήμερα το βράδυ έχει 100% Cashback το Surfshark στο shoop.de για όποιον ενδιαφέρεται. (Μόνο για νέους πελάτες του Surfshark) Το 100% Cashback αφορά το καθαρό ποσό προ ΦΠΑ, η πραγματική επιβάρυνσή μας δηλαδή μετά την επιστροφή του Cashback είναι το ποσό του ΦΠΑ. Μεγάλη προσοχή όμως στις οδηγίες στο πρώτο post, μην αμελήσετε κανένα από τα βήματα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από Giama
Dynamics Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου πριν λιγο καιρο ειχα αγορασει την 3μηνη συνδρομη η οποια εληξε πριν λιγες μερες...αυτοματα χωρις να το ξερω μου τραβηξε 45ε περιπου απο την καρτα για συνδρομη 1 ετους!Μιλησα μαζι τους στο τσατ και μου ειπαν οτι θα μου δωσουν 26τραιλ συνδρομη και μετα θα μου επιστρεψουν ολο το ποσο πισω με ακυρωση!Εχει κανεις καμια αναλογη περιπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα