kefalade Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Έχω ένα δίκτυο σας αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Όλα δουλεύουν κανονικά αλλά στο ρουτερ τις vodafon to aetra που συνδέονται και δυο κάμερες πάνω του με wifi μετά την σύνδεση μια δυο συσκευών αρνείται να δώσει ιντερνέτ στις νέες συνδέσεις wifi αν και τις αφήνει να συνδεθούν. Το δίκτυο είναι όλο δομημένο με στατικές ip διευθύνσεις Mπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του τι κάνω λάθος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Στις 17/5/2023 στις 8:19 ΜΜ, kefalade είπε Έχω ένα δίκτυο σας αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Όλα δουλεύουν κανονικά αλλά στο ρουτερ τις vodafon to aetra που συνδέονται και δυο κάμερες πάνω του με wifi μετά την σύνδεση μια δυο συσκευών αρνείται να δώσει ιντερνέτ στις νέες συνδέσεις wifi αν και τις αφήνει να συνδεθούν. Το δίκτυο είναι όλο δομημένο με στατικές ip διευθύνσεις Mπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του τι κάνω λάθος ; κανε μια δοκιμη και βγαλε την 510 απο το ρουτερ να δεις αν λυθεί το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 On 17/05/2023 at 20:19, kefalade said: Έχω ένα δίκτυο σας αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Όλα δουλεύουν κανονικά αλλά στο ρουτερ τις vodafon to aetra που συνδέονται και δυο κάμερες πάνω του με wifi μετά την σύνδεση μια δυο συσκευών αρνείται να δώσει ιντερνέτ στις νέες συνδέσεις wifi αν και τις αφήνει να συνδεθούν. Το δίκτυο είναι όλο δομημένο με στατικές ip διευθύνσεις Mπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του τι κάνω λάθος ; firmware update σε οτι μπορεις.β.το archer το εχεις σε lan ή σε wan? γιατι μου φαινεται παραξενο που γραφεις access point.επισης για να μην μπερδευεσαι καλο θα ηταν οι ip να ειναι 192.168.1.254 και να αφαιρεις καθε μια για καθε συσκευη. ο dhcp στο aethra ποσες ip μοιραζει και σε ποιο ευρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Στις 19/5/2023 στις 2:46 ΜΜ, gorge18 είπε κανε μια δοκιμη και βγαλε την 510 απο το ρουτερ να δεις αν λυθεί το προβλημα. Το είχα δοκιμάσει σαν λύση από την πρώτη στιγμή δεν είχε αποτέλεσμα , σε ευχαριστώ για την βοήθεια Στις 27/5/2023 στις 12:07 ΜΜ, poulinos είπε firmware update σε οτι μπορεις.β.το archer το εχεις σε lan ή σε wan? γιατι μου φαινεται παραξενο που γραφεις access point.επισης για να μην μπερδευεσαι καλο θα ηταν οι ip να ειναι 192.168.1.254 και να αφαιρεις καθε μια για καθε συσκευη. ο dhcp στο aethra ποσες ip μοιραζει και σε ποιο ευρος? Πρόσφατα έκανα το update πριν δυο μέρες στα 510 δεν έβγαλε καμία διαφορά …..το archer είναι σε lan ουσιαστικά Συνδεδεμένο με καλώδιο utp με την 510 που είναι σε client mode το aetrha έχει να δίνει 192.168.1.100 έως 254 και το archer 192.168.1.1 έως 99 ΣΙΓΟΥΡΑ έχει κάποιο θέμα με την ρύθμιση γιατί λογικά αν υπήρχε κάποιο conflict με τις ip δεν θα δουλευε από την αρχή . Αυτό δουλεύει κανονικά και λογικά όταν πάει και απελευθερώνει ο dhcp server κάποια συσκευή αλλάζει κάποια ρυθμίση και σακατεύει το δίκτυο όλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 On 01/06/2023 at 09:51, kefalade said: Το είχα δοκιμάσει σαν λύση από την πρώτη στιγμή δεν είχε αποτέλεσμα , σε ευχαριστώ για την βοήθεια Πρόσφατα έκανα το update πριν δυο μέρες στα 510 δεν έβγαλε καμία διαφορά …..το archer είναι σε lan ουσιαστικά Συνδεδεμένο με καλώδιο utp με την 510 που είναι σε client mode το aetrha έχει να δίνει 192.168.1.100 έως 254 και το archer 192.168.1.1 έως 99 ΣΙΓΟΥΡΑ έχει κάποιο θέμα με την ρύθμιση γιατί λογικά αν υπήρχε κάποιο conflict με τις ip δεν θα δουλευε από την αρχή . Αυτό δουλεύει κανονικά και λογικά όταν πάει και απελευθερώνει ο dhcp server κάποια συσκευή αλλάζει κάποια ρυθμίση και σακατεύει το δίκτυο όλο το 510 το εχεις συνδεσει στην wan ή στην Lan του archer? για να μου λες οτι το archer δινει απο 192.168.1.1 εως 99 σημαινει οτι το εχεις βαλει σε wan οποτε φτιαχνεις αλλο δικτυο με αλλο dhcp. b.μπορεις να δεις αν γινεται σε ολες τις συσκευες να κανεις bind την mac address με μια Ip για να παιρνει παντα την ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα