Προς το περιεχόμενο

Unlimited internet 4g/5g Cosmote/Wind/Vodafone-> Upload/download speeds?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω μήπως κάνω κάποιο συμβόλαιο για απεριόριστο internet με καρτα sim.

Mε ενδιαφέρει κυριος το upload και εχω κάνει καποια test με καρτες Vodafone/Cosmote/F2g (με συσκευη 4g -αλλα εαν το προχωρήσω κ εχω κέρδος το αλλαζω με καποιο 5g)

Vodafone/Cosmote ειναι στο ~70/30 αλλα η f2g ειναι στα 30/2. Το σημα ειναι ισχυρότερο στις Vodafone+F2g.

Παιζει κάποιος "κοφτης" απο την f2g?

Υ.Γ Την συγκεκριμενη f2g κάρτα μου την δώσανε γιατί έχω προβλημα στην σταθερή γράμμη μου nova 100/10 με απεριοριστα data για 2 βδομάδες (μεχρι να επιλυθεί το προβλημα..)

Επιπλέον κάτι διαβάζω για "πολιτική ορθης χρήσης" ξερει κάποιος κάτι πιο συγκεκρίμένο πάνω σε αυτό?

Επεξ/σία από @topos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/programmata-kinitis

1. Τι περιλαμβάνεται στα απεριόριστα GB του προγράμματος Unlimited All;

Τα διαθέσιμα GB είναι πραγματικά απεριόριστα για χρήση εντός Ελλάδος.

Επιπλέον ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. (Ζώνη Ε.Ε.) χωρίς επιπλέον χρέωση  και ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 53GB.

Δεν ισχύουν για πλοήγηση που γίνεται κατά την περιαγωγή σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες A-E).

41 λεπτά πριν, @topos είπε

Ψαχνω μήπως κάνω κάποιο συμβόλαιο για απεριόριστο internet με καρτα sim.

Mε ενδιαφέρει κυριος το upload και εχω κάνει καποια test με καρτες Vodafone/Cosmote/F2g (με συσκευη 4g -αλλα εαν το προχωρήσω κ εχω κέρδος το αλλαζω με καποιο 5g)

Vodafone/Cosmote ειναι στο ~70/30 αλλα η f2g ειναι στα 30/2. Το σημα ειναι ισχυρότερο στις Vodafone+F2g.

Παιζει κάποιος "κοφτης" απο την f2g?

Υ.Γ Την συγκεκριμενη f2g κάρτα μου την δώσανε γιατί έχω προβλημα στην σταθερή γράμμη μου nova 100/10 με απεριοριστα data για 2 βδομάδες (μεχρι να επιλυθεί το προβλημα..)

Επιπλέον κάτι διαβάζω για "πολιτική ορθης χρήσης" ξερει κάποιος κάτι πιο συγκεκρίμένο πάνω σε αυτό?

Όχι απλά έχει θέμα με το Upload…το βλέπω και εγώ όπου έχει Ν78 ειδικά σε 5G. 
Σε LTE βλέπω παραπάνω στα ίδια σημεία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...