Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo Ideapad 3 15ALC6 15.6" - 169 ευρώ (Public) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-3-15alc6-156-fhd-ryzen-3-5300u8gb256gb-ssdradeon-graphicswin10homes/1596931

Το είχε και το MediaMarkt και έριξα από κει παραγγελία με αντικαταβολή. Πιθανός 1 κομμάτι μόνο διότι μετά το έβαλε πάλι στην αρχική τιμή. Βλέπω ότι το έχει και το Public. Στο τηλ μου είπαν ότι η παραγγελία θα προχωρήσει κανονικά και ότι είναι σφραγισμένο. Προσωπικά πιστεύω θα φάω Χ αλλά ίδωμεν. :)

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον θα είχαν λίγα κομμάτια, παίζει και μόνο 1. Πάντως αν είναι ακόμα ανοιχτό το νήμα θα ενημερώσω για την εξέλιξη της παραγγελίας.

EDIT : Μου ήρθε σε e-mail η απόδεξη αγοράς καθώς και sms ότι η παραγγελία είναι καθ'οδόν.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 4
Δημοσ.

Εγώ περιμένω αύριο να έρθει εκτός απροόπτου.

Δημοσ.

για πες μας φιλε αν θα παραλαβεις τελικα?το public φημιζεται για ακυρωση παραγγελιων την τελευταια στιγμη?αα και να μην ειναι και εκθεσιακο

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν προλαβε καποιος και παρελαβε στα 17 ευρω χειριστηριο μπλε για series xbox.Παλι απο mediamarkt/public προχθεσινη προσφορα.

Δημοσ.

Μίλησα με ACS, θα πάω το απόγευμα να το παραλάβω. Θα ανεβάσω photo αν όλα είναι κομπλέ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δεν ξερω αν προλαβε καποιος και παρελαβε στα 17 ευρω χειριστηριο μπλε για series xbox.Παλι απο mediamarkt/public προχθεσινη προσφορα.

Αυτο ηταν ληστεια..οποιος προλαβε και πηρε..

Αλλα και το λαπτοπ τωρα αυτο στα 169ε..κριμα που δεν ειχε αλλα κομματια 😕

Επεξ/σία από G@rg@oun
  • Like 3
Δημοσ.

πηρα αυτό με πολυ καλυτερο επεξεργαστη και 500αρι δισκο χθες στα 378 τελευταιο κομματι.
γενικα πρεπει να υπαρχει μεγαλη κινητικότητα στην συγκεκριμενη σειρα βαλτε wish list οσοι ενδιαφερεστε γιατι βγαζουν καποια κομματια για λιγο σε προσφορα

Δημοσ.

Έχω το μικρότερο μοντέλο των 14" ίδιο όμως στα specs με αυτό του τίτλου,εδώ και περίπου ενα χρόνο,το είχα πα΄ρει τότε στα 400 ευρώ.Είναι καταπληκτικό για ελαφρύ gaming ταινίες,browsing και office ειναι μια χαρά.

Σχετικά οικονομικά βρίσκεις και προέκταση RAM (παίρνει μέχρι 16gb επιπλέον +4 που έχει soldered).

Ειλικρινα ειναι κλεψιμο τα 169 ευρώ,αν το πετύχαινα, σίγουρα θα στόκαρα 2-3 τεμάχια 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HatTrick είπε

Σχετικά οικονομικά βρίσκεις και προέκταση RAM (παίρνει μέχρι 16gb επιπλέον +4 που έχει soldered).

Αν δεν κάνω λάθος θα έχει dual channel 8gb και τα υπόλοιπα single ε? Αν και σε πρώτη φάση δεν νομίζω να χρειαστώ παραπάνω από 8.

Επίσης, η μπαταρία είναι removable? Θα το έχω μόνιμα σε πρίζα γι'αυτό. Μήπως πρέπει να την αφαιρέσω αν γίνεται και να την φορτίζω μια στο τόσο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Glikos είπε

Αν δεν κάνω λάθος θα έχει dual channel 8gb και τα υπόλοιπα single ε? Αν και σε πρώτη φάση δεν νομίζω να χρειαστώ παραπάνω από 8.

Επίσης, η μπαταρία είναι removable? Θα το έχω μόνιμα σε πρίζα γι'αυτό. Μήπως πρέπει να την αφαιρέσω αν γίνεται και να την φορτίζω μια στο τόσο?

εχει battery conversation mode που φορτιζει μεχρι 60%

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, Glikos said:

η ραμ θα δουλέψει ακριβώς όπως είπες.

την μπαταρία να την αφήσεις πάνω και να το φορτίζεις μεταξύ 20-70% για μέγιστη διάρκεια ζωής.

αναμένουμε φωτογραφίες μόλις παραλάβεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

την μπαταρία να την αφήσεις πάνω και να το φορτίζεις μεταξύ 20-70% για μέγιστη διάρκεια ζωής.

12 λεπτά πριν, MySql είπε

εχει battery conversation mode που φορτιζει μεχρι 60%

Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω? Είχα την εντύπωση ότι εφόσον η μπαταρία είναι μόνιμα πάνω και το δουλεύεις μόνο με ρεύμα τότε θα είναι συνέχεια σε charging mode με πιθανή μείωση ζωής της μπαταρίας.

Επεξ/σία από Glikos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...