Προς το περιεχόμενο

Ακόμα Greeklish?

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι απίστευτο πως σε ένα κορυφαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ σαν το isnomnia επιτρέπονται ακόμα τα Greeklish!!!! Πρόσφατα έβαλα adsl και ανέτρεξα στο

http://www.adslgr.com όπου η χρήση της Ελληνικής Γλώσσας είναι υποχρεωτική. Ένας από τους κανόνες λειτουργείας είναι πως απαγορεύονται τα Greeklish. ("1.Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greekglish.). Το φόρουμ εκεί είναι τόσο όμορφο μόνο και μόνο που χαίρεσαι να διαβάζεις στη γλώσσα σου.

Είναι επίσης απίστευτο να πανηγυρίζουμε για την Εθνικάρα μας και να κατακλύζεται το insomnia από "ELLADARA", "tsolia","vareia", "sikoseto"!!!

Είναι απίστευτο πόσοι τόσοι "Ellhnares" εδώ μέσα να πανηγυρίζουν στα Greeklish !!!Όλοι αυτοί επαίρονται για την "Αρχαία Ελλάδα" και αντί να χρησιμοποιήσουν αυτή τη καταπληκτική γλώσσα μας έχουν ξεσκίσει με τα αντιαισθητικά βλαχοελληνικολατινικά!! Και είναι τόσο μα τόσο άσχημα τα ρημάδια...

Είναι απίστευτο που τόσα χρόνια (οι πιο παληοί θα θυμούνται) γκρινιάζαμε γιατί το λογισμικά δε υποτήριζαν την Ελληνική Γλώσσα και τώρα γράφουν Greeklish!!

Eίναι απίστευτο που πολλοί μας ωθούν να στείλουμε e-mails διαμαρτυρίας σε διάφορα σάιτ (πχ UEFA) γιατί δεν υπάρχουν σε Ελληνικά!

Είναι απίστευτο πως αφιερώνουμε τόσο χρόνο την ημέρα για κάνουμε την χωρίστρα, να μάθουμε τη κάθε ηλίθια λειτουργεία του κινητού μας, να βάλουμε ζελέ και ΔΕΝ αφιερώνουμε μισή ώρα την ημέρα για 5 ημέρες να μάθουμε να πληκτρολογούμε στη Γλώσσα μας. Εγώ (και ΔΕΝ είμαι και πολύ ευφυής) μια εβδομάδα με ένα πρόγραμμα που είχε δωρεάν στο RAM έμαθα να πληκτρολογώ Ελληνικά , τυφλό σύστημα βέβαια με πολύ καλή ταχύτητα.

Αν υπάρχει στοιχειώδης υπομονη θα δείτε όλοι ΠΟΣΟ απολαυστικό θα είναι.

Νομίζω πως το insomnia ΠΡΕΠΕΙ πλέον να αποφασίσει την υποχρεωτική χρήση των Ελληνικών.

Σε ΜΙΑ εβδομάδα το πολύ όλοι εδώ θα γράφουν στα Ελληνικά και το σάιτ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ !!!

Και μη μου πει κανένας έξυπνος περί λογοκρισίας κτλ. Λογοκρισία είναι οταν κόβεις τις απόψεις του άλλου. Και το Isnomnia σ'αυτό το τομέα τα έχει πάει πολύ καλά.

Δημοσ.

Kalisperizw allon ennan RATSISTI enantia sta paidia pou spoudazoun sto e3wteriko....Katarxin as min 3anagyrizoume se palies syzitiseis pou exoun xilioypothei kai exoun gemisei to forum me post...Exoume pei oti oi administrator den exoun problima me ayto alla kai polla paidia apo to e3wteriko den exoun tin dynatotita twn ellinikwn kai etsi tha tous anagkazes na apoxwrisoun apo to forum...Tha sou arese na sto kanoun ayto esena????

Parakalw tous moderator na klisoun ayto to post kai na to diagrapsoun amesws....

An egw imoun e3wteiko tha aisthanomoun poly asxima blepontas tetoia post pou den ypologizoun ayta ta paidia.... Lypamai....

YS: Den exw tipota proswpiko mazi sou oute thelw na dimiourgithei alla exoun ginei polla post me ayto to thema kai ta exoume 3anapei ayta....Egw thewrw aparadekta ta site pou apagoreyoun ta greeklish.... Ayta...

Filika!!!!

Δημοσ.

Είναι απίστευτο πως σε ένα κορυφαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ φόρουμ σαν το isnomnia επιτρέπονται ακόμα τα Greeklish!!!! Πρόσφατα έβαλα adsl και ανέτρεξα στο

Είναι εξίσου απίστευτα εύκολο να κάνεις ένα search και να δείς πόσες φορές έχει συζητηθεί το ίδιο θέμα και για ποιούς λόγους έχει αποφασιστεί να επιτρέπονται τα greeklish.

Τέλος να συμφωνήσω με τον φίλο lallasgr στο ότι είναι απαράδεκτο να απογορευέται η χρήση των greeklish. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή.

Αν υπάρχει στοιχειώδης υπομονη θα δείτε όλοι ΠΟΣΟ απολαυστικό θα είναι.

Νομίζω πως το insomnia ΠΡΕΠΕΙ πλέον να αποφασίσει την υποχρεωτική χρήση των Ελληνικών.

Σε ΜΙΑ εβδομάδα το πολύ όλοι εδώ θα γράφουν στα Ελληνικά και το σάιτ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ !!!

Μα καλά ΠΟΣΟ απολαυστικό μπορεί να είναι να γράφεις στα ελληνικά?? Όσο για την εκτόξευση... :shock:

Δημοσ.

P.x. ego pou eimai Gallia kai exo galliko pliktrologio einai ligaki diskolo na grapso sta Ellinika! Den leo pos einai adinaton, alla to na allazeis kathe toso glossa sto pliktrologio den einai kai toso euxaristo... File dub, ean den ksereis, na sou po oti sto galliko pliktrologio iparxoun arketes diafores sta pliktra se sxesi me to aggliko pou pithanotata esi xrisimopoieis.

Δημοσ.

ΟΚ signomi pou sas sygxisa.....(ratsistis enantia sta paidia pou spoudazoyn sto exoteriko !!!).

Eilikrina sygnomi ... Den pisteva pos tha fao tetoia binelikia...

Ekana lathos... entaxei? SIGNOMI..

As to svisei o moderatoras...

ELLADARA KARGA!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντιγράφω, ελαφρώς παραλλαγμένη, την τελευταία μου απάντηση σε παρόμοιο θέμα:

"Σεβόμαστε το forum του site adslgr πλην όμως στο παρόν forum δεν είναι εφαρμόσιμος ένας τέτοιος κανόνας.

Σχετικά topics του παρελθόντος:

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας. :)

ΥΓ: Εμένα, τουλάχιστον, δεν με σύγχισες. Είμαι υπέρ της χρήσης των ελληνικών, όπως αποδεικνύω εμπράκτως από την 1η μέρα που πάτησα το πόδι μου στο forum. Και ναι, εμένα το επιχείρημα "παιδιά στο εξωτερικό" μου φαίνεται πλέον αστείο, με την εγγενή υποστήριξη ελληνικών τόσο στα Windows όσο και στο MacOS X. Αλλά το θέμα έχει συζητηθεί κατ' επανάληψη και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές δεν αλλάζουν γνώμη. Στο κάτω-κάτω, ο ιδιοκτήτης και administrator (που χρησιμοποιεί επίσης ελληνικά) έχει δώσει απάντηση και that's that! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...