tarantules Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μια ερώτηση όποιος ξέρει : Όταν ένα ιδιωτικό όχημα είναι δηλωμένο σε ακινησία , επιτρέπεται να είναι παρκαρισμένο σε δημοτικό δρόμο; Έχω θέμα με κάποιον ο οποίος φέρνει συνέχεια διαφορετικά αυτοκίνητα και τα παρκάρει έξω από το σπίτι μου και τα αφήνει αρκετές ημέρες.Δεν έδωσα τόσο σημασία στην αρχή μιας και έχω ιδιωτικό πάρκινγ για το δικό μου , αλλά σήμερα έτσι από περιέργεια μπήκα στο gov και είδα οτι με βάση τις πινακίδες του είναι δηλωμένο σε ακινησία από αρχές του 2022.Είναι δε ασφαλισμένο κανονικά. Τα δηλωμένα σε ακινησία απόσα βρήκα στη σελίδα του gov θα πρέπει να είναι σε ιδιωτικό χώρο και με βγαλμένες τις πινακίδες.Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία να ρωτήσω και με παρέπεμψε στον τοπικό δήμο.Πήρα και τον δήμο και μου είπε ο υπεύθυνος οτι θα το κοιτάξει.Τίποτα άλλο. Απότι έχω καταλάβει αυτός μάλον εμπορεύεται αμάξια και έρχεται και τα παρατάει συνέχεια απέξω από το σπίτι.Αυτό τώρα το έχει μια εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το σιγουρο ειναι οτι απαγορευεται να τα παρκαρει σε δημοσιο χωρο αν ειναι δηλωμενα σε ακκινησια Επεξ/σία 17 Μαΐου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Αυτό διάβασα κι εγώ και μάλιστα λέει για πρόστιμο 10.000 και σε υποτροπή πάει 30.000 και 3ετη αφαίρεση διπλώματος.Κανονικά η τροχαία βεβαιώνει την παράβαση ή ο δήμος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, tarantules είπε Αυτό διάβασα κι εγώ και μάλιστα λέει για πρόστιμο 10.000 και σε υποτροπή πάει 30.000 και 3ετη αφαίρεση διπλώματος.Κανονικά η τροχαία βεβαιώνει την παράβαση ή ο δήμος ; Νομιζω η Τροχαια Γνωστο μου ατομο ειχε κανει περυσι ακκινησια σε ΙΧ δεν αφαιρεσε πινακιδες αλλα το ειχε μονιμα σε ιδιωτικο χωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 55 λεπτά πριν, tarantules είπε Τα δηλωμένα σε ακινησία απόσα βρήκα στη σελίδα του gov θα πρέπει να είναι σε ιδιωτικό χώρο και με βγαλμένες τις πινακίδες.Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία να ρωτήσω και με παρέπεμψε στον τοπικό δήμο.Πήρα και τον δήμο και μου είπε ο υπεύθυνος οτι θα το κοιτάξει.Τίποτα άλλο. Στείλε email στον Δήμο με καταγγελία. Μόνο έτσι θα αναγκαστουν να ασχοληθούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα