alion Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Η Microsoft υποσχέθηκε πριν μερικές ημέρες ότι θα διαθέσει μέχρι τα μέσα Μαΐου την εφαρμογή Phone Link για τους χρήστες iPhone έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το iMessage από έναν υπολογιστή. Πιστή στο ραντεβού της, η εταιρεία υλοποιεί αυτή την υπόσχεση σήμερα. Το Phone Link επιτρέπει πλέον στους κατόχους iPhone να συνδέονται σε έναν υπολογιστή με Windows 11 και να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα μέσω iMessage, να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν τηλεφωνικές κλήσεις και να βλέπουν τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές του smartphone, απευθείας σε ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή. Η ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link είναι πλέον διαθέσιμη σε 85 χώρες και η σύνδεση με ένα iPhone χρησιμοποιεί την παρουσία του Bluetooth για τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις. Η Microsoft είναι σε θέση να στέλνει μηνύματα μέσω iMessage στο Phone Link μπαίνοντας στην ουσία ως ενδιάμεσος σε όλα τα εισερχόμενα αυτά δεδομένα που στέλνονται μέσω Bluetooth και στη συνέχεια τα στέλνει εκμεταλλευόμενη τον τρόπο με τον οποίο η Apple σας αναγκάζει να στέλνετε γραπτά μηνύματα σε άλλους iPhone χρήστες. Πρόκειται για μια έξυπνη παράκαμψη που σημαίνει ότι θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ελεύθερα όσο το Phone Link είναι ανοιχτό, αλλά δεν θα μπορείτε να βλέπετε ένα πλήρες ιστορικό συνομιλιών ή να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες iMessage. Το υπόλοιπο Phone Link είναι μάλλον βασικό σε σύγκριση με την ενσωμάτωση του Android και στις δυνατότητες που προσφέρει στο χρήστη. Μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να βλέπετε το ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων, ακόμη και να βλέπετε και να απορρίπτετε τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου. Αλλά δεν μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στο iPhone, απευθείας στον υπολογιστή σας, όπως μπορείτε να κάνετε με τις συσκευές Android, ενώ δεν υπάρχει και κάποια ενσωμάτωση για τις φωτογραφίες. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link θα πρέπει να είναι διαθέσιμη αυτόματα, αλλά αν δεν δείτε τη νέα επιλογή iPhone κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, μεταβείτε στην εφαρμογή Microsoft Store στα Windows 11 για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
CyanBlue Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλλον υπάρχουν περισσότερα iPhones από εγκαταστάσεις Windows 11. Να λοιπόν τώρα ένας λόγος να πάει κανείς σε... Windows 11 😀. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2023 από CyanBlue 2
xariskk24 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, CyanBlue είπε Μάλλον υπάρχουν περισσότερα iPhones από εγκαταστάσεις Windows 11. Να λοιπόν τώρα ένας λόγος να πάει κανείς σε... Windows 11 😀. Δεν παιζει με τπτ.. δεν κανει pairing. Eγω χρησιμοποιώ το intel Unison
stfaros Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μα , οποιος εχει iphone , εχει κι mac , = αυτος ειναι ενας βασικος λογος για να εχεις iphone - ολο το οικοσυστημα λειτουργει αρμονικα ετσι 5
koutsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, stfaros είπε Μα , οποιος εχει iphone , εχει κι mac , = αυτος ειναι ενας βασικος λογος για να εχεις iphone - ολο το οικοσυστημα λειτουργει αρμονικα ετσι Εγώ έχω iphone αλλά μόλις δοκίμασα ενα macbook air για λίγους μήνες δεν την πάλεψα και το έδωσα πίσω και γύρισα σε windows! Για ποιό λόγο όποις έχει iphone να εχει και mac?? 4
panagi0tisgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, koutsis είπε Εγώ έχω iphone αλλά μόλις δοκίμασα ενα macbook air για λίγους μήνες δεν την πάλεψα και το έδωσα πίσω και γύρισα σε windows! Για ποιό λόγο όποις έχει iphone να εχει και mac?? ειναι θέμα image 😂
stfaros Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 γιατι δουλευουν ολα μεταξυ τους αψογα - πχ. συνεχιζεις την δουλεια που εκανες στο iphone στο macbook ή κι το αναποδο - δεχεσαι ειδοποιησεις κι πολλα αλλα που λογικα θα σου επισημανουν κι αλλα παιδια εδω - 1
koutsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, stfaros είπε γιατι δουλευουν ολα μεταξυ τους αψογα - πχ. συνεχιζεις την δουλεια που εκανες στο iphone στο macbook ή κι το αναποδο - δεχεσαι ειδοποιησεις κι πολλα αλλα που λογικα θα σου επισημανουν κι αλλα παιδια εδω - μα αφού έτσι κι αλλιώς έχω το κινητό πάντα δίπλα μου, γιατί να χρειάζομαι το mac για να βλέπω ειδοποιήσεις και μηνυματα? Επίσης μπορεί όντως να συνεργάζεται το κινητό με το mac πολύ καλά αλλά σε όλα τα υπόλοιπα μου φάνηκε πολύ άβολο το mac os, δεν την πάλεψα με τίποτα! Γούστα είναι αυτά βεβαια αλλά όχι να λέμε ότι όποιος εχει iphone έχει και mac... 7
stfaros Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 ναι οκ , μπορει - εγω τα τελευταια 10 χρονια με mac , κι δεν βλεπω να εχει γυρισμο αυτη η διαδικασια - Γουστα ειναι αυτα βεβαια
andreas1gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 33 λεπτά πριν, koutsis είπε Εγώ έχω iphone αλλά μόλις δοκίμασα ενα macbook air για λίγους μήνες δεν την πάλεψα και το έδωσα πίσω και γύρισα σε windows! Για ποιό λόγο όποις έχει iphone να εχει και mac?? Κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις….
jmirko15 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, koutsis είπε μα αφού έτσι κι αλλιώς έχω το κινητό πάντα δίπλα μου, γιατί να χρειάζομαι το mac για να βλέπω ειδοποιήσεις και μηνυματα? Επίσης μπορεί όντως να συνεργάζεται το κινητό με το mac πολύ καλά αλλά σε όλα τα υπόλοιπα μου φάνηκε πολύ άβολο το mac os, δεν την πάλεψα με τίποτα! Γούστα είναι αυτά βεβαια αλλά όχι να λέμε ότι όποιος εχει iphone έχει και mac... Spoiler Εγώ πάντως με iPhone έχω Ubuntu..
koutsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Εγώ πάντως με iPhone έχω Ubuntu.. Με ανώμαλους δε μιλάω!
jimtran Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 πράγματι δουλεύει. Ξεκίνησα να το λειτουργώ και συνδέεται μια χαρά εφόσον το κινητό είναι σε απόσταση bluetooth...Βεβαίως όλοι έχουμε το κινητό δίπλα μας οπότε δεν ξέρω τι εξυπηρετεί να γράφω τα μυνήματα στον υπολογιστή. Θέμα τεμπελιάς να μη σηκωθείς να πιάσεις το τηλέφωνο μάλλον. Παρόμοια και το viber σου δίνει δυνατότα να απαντάς από τον υπολογιστη. Οσο για το mac , ναι η διασύνδεση κινητού apple me mac είναι ασύλληπτη...πολύ βολικό όχι μόνο για μυνήματα αλλά για κλήσεις, φωτό , αρχεία, τα πάντα συγχρονισμένα και άψογα χωρίς προβλήματα. Παρόλα αυτά εγώ τα windows δεν τα αλλάζω αφού έχω χιλιάδες δευτερεύουσες εφαρμογές που την apple θα μου στοίχιζαν πολλά κι πιθανώς δεν θα τις έβρισκα...Επίσης η δυνατότητα προγραμματισμου , αλλά και η ευκολία των office είναι καλύτερη στα windows... αποψή μου βέβαια! 3
Fulgore Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, stfaros είπε Μα , οποιος εχει iphone , εχει κι mac , = αυτος ειναι ενας βασικος λογος για να εχεις iphone - ολο το οικοσυστημα λειτουργει αρμονικα ετσι Τι λές ρε συμφορουμίτη? Δηλαδή πραγματικά το πιστεύεις ότι στην Ελλάδα/Ευρώπη, η πλειοψηφία του κόσμου που έχει iphone είναι γιατί έχει και mac? Ελεος... 31 λεπτά πριν, stfaros είπε ναι οκ , μπορει - εγω τα τελευταια 10 χρονια με mac , κι δεν βλεπω να εχει γυρισμο αυτη η διαδικασια - Γουστα ειναι αυτα βεβαια Μπράβο σου,αλλά άλλο πράγμα το προσωπικό γούστο του καθενός, και άλλο το τσουβάλιασμα/πραγματικότητα. 1
Diavolos666 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Ποιος χρησιμοποιεί κανονικά μηνύματα, όλοι χρησιμοποιούν whatsup, viber, telegram κτλ. τα οποία έχουν cross platform εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα