Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Λαθος κανεις για την Πατρα και την ποιοτητα ζωης της. Εχω μεινει πολυ καιρο και ξερω καλυτερα. Εχω παει απειρες φορες πολλα χρονια.

Δεν νομιζω οτι η ποιοτητα ζωης της Πατρας συγκρινεται με την Αθηνα. Η Αθηνα ειναι χάος. Το ξερεις και εσυ.

Ειμαι χωρισμενος αλλα η κόρη μου μένει μαζί μου. Τωρα ειναι σχεδον 18 χρονων την παιρνω μαζι μου απο 3 χρονων στην Πατρα.

Η αποφαση να παει ΠΑτρα ηταν δικη της και ΜΟΝΟ δικη της. Απο πέρισυ το έλεγε. Της αρέσει πολύ και νιώθει ασφάλεια που ξερει τα κατατόπια .

Εγω δεν ειχα να την πείσω σε τίποτα.

Οτι αποφασίσει θελω να ειναι δική της απόφαση ΜΟΝΟ.

Αυτα που ειχα να της πω της τα ειπα.

ΤΕΛΟΣ

Eσύ από αυτά που καταλαβαίνω την επικρότησες και καλά έκανες ως γονιός , αλλά η συγκεκριμένη ειδικότητα αν την ακολουθήσει ως επάγγελμα για τα επόμενα χρόνια μετά τη σχολή μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να παραμείνει στην Πάτρα και να προβεί σε άλλες λύσεις πχ της Αθήνας που για το συγκεκριμένο κλάδο προσλαμβάνουν αβέρτα οι ιδιωτικές εταιρίες καθώς τα κενά που υπάρχουν με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ τα καλύπτουν ιδιώτες.

Αναφέρομαι σε διακομιδές , σε μεταφορά επειγόντων περιστατικών, τακτικών ιατρείων, μεταφορά ασθενών σε Κέντρα Αποκαταστάσεως , σε μονάδες νεφρού και χίλια δύο.

Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις και αυτό θα πρέπει να εξηγήσεις στην κόρη σου, εμένα προσωπικά η Αθήνα μου αρέσει αλλά αν είχα τη δυνατότητα να φύγω για άλλη περιοχή της Ελλάδας θα το είχα κάνει ήδη φίλε μου όπως και πολλοί άλλοι.

Δυστυχώς στη ζωή δεν μας έρχονται όλα όπως τα θέλουμε.

Πήγαινε μια ημέρα και ρώτα κάποιον σε ιδιωτικά ασθενοφόρα να σου πει τι γίνεται με την δουλειά και αν είναι ευχαριστημένος.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αδελφή της γυναίκας μου (εχω ξαναπαντρευτεί) είναι νοσηλεύτρια. Δουλεύει χρόνια σε κεντρο υγειας στην επαρχεια. Πριν 2 χρονια παρακολούθησε δημόσιο ΙΕΚ στην επαρχεία και φετος έδωσε πιστοποίηση σε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη την ειδικότητα. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ. Περιμένει τα χαρτια με την πιστοποιηση για να τα καταθέσει στο ΕΚΑΒ. Νομιζω οτι πρεπει να βγαλει και διπλωμα για ασθενοφόρο.   

Οποτε ξερω καπως τι γίνεται με αυτη την δουλειά....

Δημοσ.

Καλά δε μπορεί να σπουδάσει σαν νοσηλεύτρια για να έχει κάτι σίγουρο στα χέρια της και μετά αν θέλει να πάει σαν πλήρωμα ασθενοφόρου;

• Like 1
Δημοσ.

Agganis13, από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι η κόρη μου σπούδασε σε ιδιωτικό ΙΕΚ στην Πάτρα και ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει! σπουδασε ένα από τα 3 που γράφεις, δε ξερω αν πρεπει να το γραψω εδώ το ονομα του αλλα θα καταλαβεις ποιο εννοω, και θα σου πω ένα πραγμα φίλε. Από τα αθηναικά τα "μεγάλα" που βλέπεις στις διαφημησεις της τηλεόρασης λενε όλα ψέματα και δε κάνουνε τίποτα είναι μουφα. Αν την πας σε τοπικο ιεκ ομως, δε ρισκαρει τη φημη του για να σε κοροιδεψει γιατι διαφημιση κανουν απο τον πελατη που ειναι ευχαριστημενος. τα σέβονται τα λεφτά που παίρνουν φιλε. Εμάς αυτό μας είχαν πει όταν πήγα να τη γράψω και αυτό με έπεισε να τη γράψω τελικα εκεί (σε ΟΧΙ αθηναικο ΙΕΚ) και τελικα ότι μας είπαν ίσχυσε και με το παραπάνω. Δε ρισκάρουν τη φημη τους για να πουλησουν φουμαρα και το πιο σημαντικο είναι ότι ειναι άνθρωποι και όχι κλέφτες. Σηκωνεις το τηλεφωνο και τους μιλας απευθειας. όχι με τηλεφωνικά κέντρα που σε πασάρουν από τον έναν στον αλλο και δε βγάζεις ακρη. 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, marakiswag said:

Agganis13, από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι η κόρη μου σπούδασε σε ιδιωτικό ΙΕΚ στην Πάτρα και ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει! σπουδασε ένα από τα 3 που γράφεις, δε ξερω αν πρεπει να το γραψω εδώ το ονομα του αλλα θα καταλαβεις ποιο εννοω, και θα σου πω ένα πραγμα φίλε. Από τα αθηναικά τα "μεγάλα" που βλέπεις στις διαφημησεις της τηλεόρασης λενε όλα ψέματα και δε κάνουνε τίποτα είναι μουφα. Αν την πας σε τοπικο ιεκ ομως, δε ρισκαρει τη φημη του για να σε κοροιδεψει γιατι διαφημιση κανουν απο τον πελατη που ειναι ευχαριστημενος. τα σέβονται τα λεφτά που παίρνουν φιλε. Εμάς αυτό μας είχαν πει όταν πήγα να τη γράψω και αυτό με έπεισε να τη γράψω τελικα εκεί (σε ΟΧΙ αθηναικο ΙΕΚ) και τελικα ότι μας είπαν ίσχυσε και με το παραπάνω. Δε ρισκάρουν τη φημη τους για να πουλησουν φουμαρα και το πιο σημαντικο είναι ότι ειναι άνθρωποι και όχι κλέφτες. Σηκωνεις το τηλεφωνο και τους μιλας απευθειας. όχι με τηλεφωνικά κέντρα που σε πασάρουν από τον έναν στον αλλο και δε βγάζεις ακρη. 

Ένας πονηρός θα σκεφτόταν, νέος λογαριασμός και το πρώτο που κάνει είναι να σχολιάσει για το πόσο καλό είναι το ντοπιο ΙΕΚ (που δεν το αναφέρει κιόλας). Αλλά μακρυά από εμένα τέτοιες σκέψεις......

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Ένας πονηρός θα σκεφτόταν, νέος λογαριασμός και το πρώτο που κάνει είναι να σχολιάσει για το πόσο καλό είναι το ντοπιο ΙΕΚ (που δεν το αναφέρει κιόλας). Αλλά μακρυά από εμένα τέτοιες σκέψεις......

image.png.3ce3077d7efdb5a505245f6e6b41c473.pngΜακρυα απο σενα τετοιες σκεψεις! ευχαριστω

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/5/2023 στις 7:15 ΜΜ, AGGANIS13 είπε

ΣΒΙΕ - ΔΕΛΤΑ - EUROTEAM ειναι τα ΙΕΚ που εχουν την ειδικότητα αυτη στην Πατρα

Αυτα της λεω και εγω αλλα επιμενει οτι αυτο θελει.

Στα θετικα βεβαια ειναι οτι θα βρει σχετικα ευκολα δουλεια.

Στις 17/5/2023 στις 4:17 ΜΜ, akiros98 είπε

Τα ιδιωτικα ΙΕΚ το κανουν αυτο σε ολους επιτηδες για  "πελατια"

Σε οποιο και να πας τα ιδια πραγματα εχει, τις ιδιες εγκαταστασεις...δεν εχουν διαφορα

Δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ! Επειδη ειναι ιδιωτικά! Για ειδικοτητα "παραϊατρικά" δεν αξιζουν τα ιδιωτικα! 

ΟΧΙ!! ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ 10% ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!

Επισης, για ποια ειδικότητα ενδιαφερεται?

Στις 17/5/2023 στις 10:00 ΜΜ, Dark_panel είπε

Δε μου αρεσει να επαναλαμβανομαι αλλά νομιζω οτι εδω πρεπει, μηπως σας γλυτωσω απο ενα τεραστιο λαθος: τα ιδιωτικα ΙΕΚ ειναι η μεγαλυτερη εκπαιδευτικη απατη στην Ελλαδα! Ο,τι και να λενε και να υποσχονται ειναι μπουρδες! 

Εχω αρκετους γνωστους που δυστυχως εξαπατηθηκαν και πηγαν σε ιδιωτικα ΙΕΚ και τωρα πλεον κλαινε τα λεφτα και το χρονο που εχασαν εκει..καποιοι ξαναπηγαν ΙΕΚ, σε δημοσιο αυτη τη φορα, και καποιοι αλλοι πηγαν σε κολλεγια ή στο ΕΑΠ..

Να παει η κοπελα σε δημοσιο ΙΕΚ! Ειτε ειναι του εκαβ, ειτε του ΟΑΕΔ, ειτε ειναι ενα κλασσικο ΔΙΕΚ, εχει απειρως περισσοτερες πιθανοτητες να μαθει κατι! Και θα γλυτωσετε κι ενα σκασμο λεφτα!

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι; Ισχυει οτι μετα την διετη φοιτηση μπορεις να παρεις και πτυχιο επιπεδου 5; αληθευει αυτο  ;

Δημοσ.
5 hours ago, konni17 said:

Καλησπερα. Να ρωτησω κατι; Ισχυει οτι μετα την διετη φοιτηση μπορεις να παρεις και πτυχιο επιπεδου 5; αληθευει αυτο  ;

Mετα τη φοίτηση, πρεπει να κανεις υποχρεωτικα πρακτικη και μετα να δωσεις εξετασεις πιστοποιησης στο ΕΟΠΠΕΠ (κάτι σαν πανελληνιες αλλά με λιγότερη και πιο συγκεκριμένη ύλη). 

Δεν είναι πτυχιο, ειναι πιστοποιηση (επίπεδο 5).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...