Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να γραψω την κορη μου σε ΙΕΚ στην Πατρα.

ΣΒΙΕ - ΔΕΛΤΑ - EUROTEAM ειναι τα ΙΕΚ που εχουν την ειδηκοτητα (παραϊατρικά) που ψάχνω.

Ερωτησεις:

Και οι τρεις μου ειπαν για εκπτωση στις εγγραφες τον Μαιο. Ισχυει?

Ποιος εχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις? Ρωταω μεχρι να παω απο κοντα να δω...

Overall ποια ειναι καλυτερη?

Γενικά αυτα που υπόσχονται τα πραγματοποιούν?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Και οι τρεις μου ειπαν για εκπτωση στις εγγραφες τον Μαιο. Ισχυει?

Τα ιδιωτικα ΙΕΚ το κανουν αυτο σε ολους επιτηδες για  "πελατια"

Ποιος εχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις? Ρωταω μεχρι να παω απο κοντα να δω...

Σε οποιο και να πας τα ιδια πραγματα εχει, τις ιδιες εγκαταστασεις...δεν εχουν διαφορα

Overall ποια ειναι καλυτερη?

Γενικά αυτα που υπόσχονται τα πραγματοποιούν?

Δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ! Επειδη ειναι ιδιωτικά! Για ειδικοτητα "παραϊατρικά" δεν αξιζουν τα ιδιωτικα! 

ΟΧΙ!! ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ 10% ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!

Επισης, για ποια ειδικότητα ενδιαφερεται?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, akiros98 είπε

Επισης, για ποια ειδικότητα ενδιαφερεται?

Διασώστης - Πλήρωμα ασθενοφόρου.

Επεξ/σία από AGGANIS13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολο επάγγελμα, πολύ ψυχοφθόρο, είναι σίγουρη η κόρη σου πως θέλει να το ακολουθήσει? Μιλάμε για μακάβριες καταστάσεις και άλλες που έχουν να κάνουν με τοξικομανείς, άστεγους, ανθρώπους με ψυχιατρικά προβλήματα, θέλει πολλά κιλά κοχονες για να μπορέσει κάποιος να παραμείνει στο επάγγελμα.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Δύσκολο επάγγελμα, πολύ ψυχοφθόρο, είναι σίγουρη η κόρη σου πως θέλει να το ακολουθήσει? Μιλάμε για μακάβριες καταστάσεις και άλλες που έχουν να κάνουν με τοξικομανείς, άστεγους, ανθρώπους με ψυχιατρικά προβλήματα, θέλει πολλά κιλά κοχονες για να μπορέσει κάποιος να παραμείνει στο επάγγελμα.

👍

και εκτος απο ολα αυτα...πληρωνεσαι και ψίχουλα..κυριολεκτικά!
Καλυτερα να γίνει καποιος Νοσηλευτής/νοσοκόμος παρα αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akiros98 είπε

https://www.ekab.gr/ekpedefsi/iek-ekav/ 
αυτο ειναι το καλυτερο που υπαρχει...αλλιως ψαξε να βρεις κοντινα ΙΕΚ στην πατρα που να εχουν την ειδικοτητα

ΣΒΙΕ - ΔΕΛΤΑ - EUROTEAM ειναι τα ΙΕΚ που εχουν την ειδικότητα αυτη στην Πατρα

1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Αυτα της λεω και εγω αλλα επιμενει οτι αυτο θελει.

Στα θετικα βεβαια ειναι οτι θα βρει σχετικα ευκολα δουλεια.

Επεξ/σία από AGGANIS13
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

ΣΒΙΕ - ΔΕΛΤΑ - EUROTEAM ειναι τα ΙΕΚ που εχουν την ειδικότητα αυτη στην Πατρα

Αυτα της λεω και εγω αλλα επιμενει οτι αυτο θελει.

Στα θετικα βεβαια ειναι οτι θα βρει σχετικα ευκολα δουλεια.

Εύκολα δουλειά τι εννοείς ? Στον ιδιωτικό τομέα φαντάζομαι λες , γιατί για δημόσιο θα πρέπει να το ξεχάσει για την επόμενη 10ετια τουλάχιστον ίσως λέω και λίγα , είναι πολλοί που περιμένουν να διοριστούν με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και οι άλλοι τόσοι που θα αποκτήσουν προϋπηρεσία μέχρι να τελειώσει η κόρη σου την σχολή.

Καλύτερα νοσηλευτική ή κάτι άλλο πχ βοηθός φαρμακείου, μικροβιολόγου κτλπ.

• Thanks 1
Δημοσ.

και τα 3 αυτα ΙΕΚ , υπόσχονται... μετα τα 2 χρόνια φοίτησης, 6 μήνες αμειβόμενη πρακτική  

Τα ιεκ Δελτα εχουν στις παροχές τους δωρεάν ξενες γλώσες και δωρεαν μαθηματα για το ECDL

Τα EUROTEAM εχουν στις παροχές τους δωρεάν ακομα μια ειδικότητα (αν ισχυει αυτο ειναι πολυ σημαντικο) ,  δωρεάν ξενες γλώσες δωρεαν μαθηματα για το ECDL και δωρεαν συνδρομή σε συνεργαζόμενο γυμναστήριο εκει κοντα.

Τα προσφέρουν στα αλήθεια ΟΛΑ αυτά?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

και τα 3 αυτα ΙΕΚ , υπόσχονται... μετα τα 2 χρόνια φοίτησης, 6 μήνες αμειβόμενη πρακτική  

Τα ιεκ Δελτα εχουν στις παροχές τους δωρεάν ξενες γλώσες και δωρεαν μαθηματα για το ECDL

Τα EUROTEAM εχουν στις παροχές τους δωρεάν ακομα μια ειδικότητα (αν ισχυει αυτο ειναι πολυ σημαντικο) ,  δωρεάν ξενες γλώσες δωρεαν μαθηματα για το ECDL και δωρεαν συνδρομή σε συνεργαζόμενο γυμναστήριο εκει κοντα.

Τα προσφέρουν στα αλήθεια ΟΛΑ αυτά?

Και ένα σπίτι στη Γλυφάδα, μόνο αυτό με τη πρακτική ισχύει..τα άλλα μουφες , θα τα έχουν υπολογίσει στα δίδακτρα και θα σου λένε ότι είναι δωρεάν. Τα ιδιωτικά ΙΕΚ είναι επιχειρήσεις που θέλουν να βγάζουν κέρδος και όχι να μπαίνουν μέσα.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ΟΚ μπορει να τα εχουν υπολογίσει στα δίδακτρα αλλα τα δίνουν ολα αυτα?

(και στα 3 αυτα ΙΕΚ τα δίδακτρα ειναι 1900-2100 ευρώ το χρόνο - αν προπληρώσεις εχει έκπτωση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

(και στα 3 αυτα ΙΕΚ τα δίδακτρα ειναι 1900-2100 ευρώ το χρόνο - αν προπληρώσεις εχει έκπτωση)

Που να ξέρω? Όταν πας να συμφωνήσεις πες τους όλα αυτά τα θέλεις να υπάρχουν και γραμμένα. Επίσης όλα αυτά τα δωρεάν ποτέ θα γίνονται? Γιατί αν τα βάζουν σε πολύ πιεσμένο ωράριο το πιθανότερο είναι η κόρη σου να μην μπορεί να τα συνδυάσει ούτε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Προσοχή στο τι σας τάζουν και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Είναι μια απολύτως απαραίτητη δουλειά που πραγματικά προσφέρει. Από αυτή την άποψη θα έχει ένα αίσθημα ικανοποίησης. Η καθημερινότητα παίζει πολύ. Από το να έχει ασθενείς που δεν μπορούν να κουνηθούν και να χρησιμοποιούν το ασθενοφόρο σαν ταξί μέχρι βαριές καταστάσεις έως και να είναι νεκρός ο άνθρωπος που και πάλι θα πρέπει να τον "κουβαλήσει" ώστε με το ασθενοφόρο να φτάσει στο νοσοκομείο για να "διαπιστωθεί" ο θάνατός του.

Επίσης χρειάζεται και λίγη δύναμη αυτή η δουλειά (σωματική).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AGGANIS13 είπε

φιλε μου, ημουν σε ιεκ ιδιωτικο κιολας και μου ειπαν και εμενα ολα αυτα τα πραγματα, θελεις οντως να μαθεις τι πειρα στο τελος?
νομιζω καταλαβες...

Μην πιστευεις τι λενε, ΠΕΛΑΤΕΣ ψαχνουν!!!!και ειναι και ακριβα για ενα χαρτι που θα εισαι ενα σκαλι παραπανω απο ενα ΕΠΑΛ χαρτι

επειδη εψαξα και εγω για αυτην την ειδικοτητα για την πατρα, οντως δεν υπαρχει κατι σε Δημοσιο ιεκ δυστηχως

οποτε θα σου ελεγα να μιλισεις με την κορη σου μπας και αλλαξει ειδικοτητα μπορει να τις αρεσει και κατι αλλο...
αλλιως αμα ΤΟΟΟΣΟ πολυ θελει ντε και καλα να κανει αυτο, ε τοτε πηγαινε τι να σου πω..

Δημοσ.

Δε μου αρεσει να επαναλαμβανομαι αλλά νομιζω οτι εδω πρεπει, μηπως σας γλυτωσω απο ενα τεραστιο λαθος: τα ιδιωτικα ΙΕΚ ειναι η μεγαλυτερη εκπαιδευτικη απατη στην Ελλαδα! Ο,τι και να λενε και να υποσχονται ειναι μπουρδες! 

Εχω αρκετους γνωστους που δυστυχως εξαπατηθηκαν και πηγαν σε ιδιωτικα ΙΕΚ και τωρα πλεον κλαινε τα λεφτα και το χρονο που εχασαν εκει..καποιοι ξαναπηγαν ΙΕΚ, σε δημοσιο αυτη τη φορα, και καποιοι αλλοι πηγαν σε κολλεγια ή στο ΕΑΠ..

Να παει η κοπελα σε δημοσιο ΙΕΚ! Ειτε ειναι του εκαβ, ειτε του ΟΑΕΔ, ειτε ειναι ενα κλασσικο ΔΙΕΚ, εχει απειρως περισσοτερες πιθανοτητες να μαθει κατι! Και θα γλυτωσετε κι ενα σκασμο λεφτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...