LiquidTroll Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Έχω πάρει ένα δάνειο για προσωπικό-ακαδημαικό λόγο, και βλέπω ότι το '25 θα έχω δυσκολία να το πληρωνω διότι θα έχω και άλλες υποχρεώσεις. Θα μπορούσα να ζητήσω παύση πληρωμής του δανείου για ένα διάστημα (1 χρόνο?) Το έχει κάνει ποτέ κανείς? Ευχαριστώ
soundou Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 καποια στιγμη που χρειαστηκα κ γω παρομοια κατασταση μετα απο επισκεψη σε καταστημα μου ειπανε στελνουν αιτημα στα κεντρικα και μπορεις να ζητησεις μεχρι 6 μηνες παυση.δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.αναφερομαι σε τραπεζα πειραιως
miner_2000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Να πας να ρωτήσεις σε κατάστημα της τράπεζας για διακανονισμό.
archer100 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Έχω πάρει ένα δάνειο για προσωπικό-ακαδημαικό λόγο, και βλέπω ότι το '25 θα έχω δυσκολία να το πληρωνω διότι θα έχω και άλλες υποχρεώσεις. Θα μπορούσα να ζητήσω παύση πληρωμής του δανείου για ένα διάστημα (1 χρόνο?) Το έχει κάνει ποτέ κανείς? Ευχαριστώ Εαν πας σε καταστημα και τους πεις για το 2025, σιγουρα θα βρουνε καποιον τροπο να σε εξυπηρετησουν. Μπορειτε πχ να κανετε μια ρυθμιση με περιοδο χαριτος η απαλλαγη καποιων δοσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα