ekrepali Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) @imgema Στέλνεις mail με διπλό παραλήπτη [email protected] και [email protected] Τίτλος: GDPR Γράφεις στο κείμενο "Δεν επιθυμώ να ξαναλάβω SMS στο κινητό μου (αριθμός), παρακαλώ διαγράψτε το από τις βάσεις δεδομένων σας". Επεξ/σία 18 Μαΐου 2023 από ekrepali 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ειναι πολιτικα sms απο συγεκριμενο κομα πως να ξερει ο παροχος πολιτικες προτιμησεις ? Θεώρησα ότι στέλνουν αβερτα μηνύματα ανάλογα το μέρος που μένει κάποιος ασχέτως πολιτικών προτιμήσεων.
stelioz78 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 βαλε google messages , μου ερχονταν μηνυματα απο ενα city unity , για κατι επιδοτουμενα προγραμματα . η μαμισια εφαρμογη της σαμσουγκ δεν μπλοκαριζε μηνυματα χωρις αριθμο αλλα με της google το μπλοκαρε κανονικα και το εκανα και αναφορα σαν spam
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, ekrepali είπε @imgema Στέλνεις mail με διπλό παραλήπτη [email protected] και [email protected] Τίτλος: GDPR Γράφεις στο κείμενο "Δεν επιθυμώ να ξαναλάβω SMS στο κινητό μου (αριθμός), παρακαλώ διαγράψτε το από τις βάσεις δεδομένων σας". Εστειλα κι εγω σε ενα κομμα κατι σαν αυτο που εγραψες και πηρα αμεσα και απαντηση ΟΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις