Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GENERALI ειναι πρωην ΑΧΑ.

Την εμπειρια την εχω γραψει.

2 ώρες πριν, st@kas είπε

17€ το μήνα για 121 τμ κτήριο με 40 τμ αποθήκη/κοινόχρηστο χώρο 

τι ακριβως ασφάλισες; ενα βάζο?

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

Κτήριο στα τετραγωνικά που ανέφερα με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 160000

Δημοσ.
5 ώρες πριν, great είπε

17*12 = 204€

Ενα βάζο ειναι 204€ ?

Και πολλα παιζει να ειναι αυτα που τιμολόγησε στο anytime.
Απορω πραγματικα ! πατε και ασφαλιζεστε στο anytime, απροσωπα, με τηλεφωνικα κεντρα και ασχετα κοριτσακια να απαντανε στα τηλεφωνα, με κανεναν να συμβουλεψει το οτιδηποτε, ουτε καν να ξερει να συμπληρωσει την προταση ασφαλισης, και πληρωνετε τα ιδια ή παραπάνω απο πρωτοκλασσάτες ασφαλιστικές εταιρίες με ασφαλιστικό σύμβουλο!

Αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

^ Φαντασιώνονται ότι είναι ωραία τα κοριτσάκια όμως 😕

συνηθως οσο ωραιοτερη η φωνη, τοσο πιο χαλια ειναι. :)
Εκτος και αν εισαι η Κωστάκη :P 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, andreaspA είπε

17*12 = 204€

Ενα βάζο ειναι 204€ ?

Απορω πραγματικα ! πατε και ασφαλιζεστε στο anytime, απροσωπα, με τηλεφωνικα κεντρα και ασχετα κοριτσακια να απαντανε στα τηλεφωνα, με κανεναν να συμβουλεψει το οτιδηποτε, ουτε καν να ξερει να συμπληρωσει την προταση ασφαλισης, και πληρωνετε τα ιδια ή παραπάνω απο πρωτοκλασσάτες ασφαλιστικές εταιρίες με ασφαλιστικό σύμβουλο!

στην groupama είναι η τιμή που είπα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, st@kas είπε

στην groupama είναι η τιμή που είπα

Μια χαρα εταιρια. Εχει 1000 πρακτορες. Μπες σε εναν μεσα και ψωνισε. ή παρτον τηλεφωνο και ψωνισε. Γιατι εχεις καημο να μιλας με ασχετους για το ασφαλιστηριο σου ?

Μου κανει εντυπωση απλα! για αυτο ρωτάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, great είπε

2 ώρες πριν, andreaspA είπε

17*12 = 204€

Ενα βάζο ειναι 204€ ?

Φίλε, είσαι ασφαλιστής?

Όποιος θυμάται, χαίρεται.

Έχω ασφαλιστεί στην anytime, πλήρες πρόγραμμα χωρίς περιεχόμενο και χωρίς ΣΕΙΣΜΟ προς το παρόν στα 42€ με ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΑΣΦΑΛΙΣΤΉ 

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φίλε, είσαι ασφαλιστής?

Όποιος θυμάται, χαίρεται.

Έχω ασφαλιστεί στην anytime, πλήρες πρόγραμμα χωρίς περιεχόμενο και χωρίς ΣΕΙΣΜΟ προς το παρόν στα 42€ με ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΑΣΦΑΛΙΣΤΉ 

Ναι. Και τιμολογώ 201.000€ κεφαλαιο στο καλυτερο πακετο που υπαρχει, με 219 τον χρονο, και αναρωτιεμαι ποιος ο λογος να παει καποιος να δωσει 204 στο anytime και να μην ξερει καν τι εχει ψωνίσει!

Ειλικρινή απορία το έχω!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Μια χαρα εταιρια. Εχει 1000 πρακτορες. Μπες σε εναν μεσα και ψωνισε. ή παρτον τηλεφωνο και ψωνισε. Γιατι εχεις καημο να μιλας με ασχετους για το ασφαλιστηριο σου ?

Μάλλον έχεις μπερδευτεί... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Ναι. Και τιμολογώ 201.000€ κεφαλαιο στο καλυτερο πακετο που υπαρχει, με 219 τον χρονο, και αναρωτιεμαι ποιος ο λογος να παει καποιος να δωσει 204 στο anytime και να μην ξερει καν τι εχει ψωνίσει!

Ειλικρινή απορία το έχω!

Φίλε, είναι η εργασία σου και δεν αντιδικουμε.

Εγώ σου έγραψα 42€ ΜΕ ασφαλιστή 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Καλα για να μην πετάμε στα σύννεφα , πολλοί από τους ασφαλιστικούς πράκτορες στην Ελλάδα είναι περισσότερο άσχετοι ή και αδιάφοροι για τον πελάτη τους από το προσωπικό των call centers...

Η δυσκολία είναι να βρείς κάποιον που να ξέρει την δουλειά του και να δουλεύει  και για το συμφέρον του πελάτη

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 16/5/2023 στις 9:41 ΜΜ, CHRISpros είπε

Εδώ πάνω είναι το ερώτημά μου. Λόγω μηδενικής προηγούμενης εμπειρίας, παρά μόνο από ασφαλίσεις αυτοκινήτων (τις οποίες και ευτυχώς δεν χρειάστηκα ποτέ). 

Σκέφτομαι να ζητήσω προσφορές από ERGO, Ιντερσαλονικα και Εθνική Ασφαλιστική. 

Επίσης, θα ωφελούσε να είχα... ιντερνετικό μεσάζοντα? Τύπου ινσουρανσμαρκετ ή κοσμοτεινσουρανς? 

Υπάρχουν πάρα πολλές ασφαλιστικές εταιρείες...καλό θα ήταν να πας στις μεγαλύτερες : εθνικη, eurolife, ιντεραμερικαν, generali, ergo, allianz - Ευρωπαϊκή πίστη. Η σειρά είναι βάσει παραγωγής ασφαλίστρων για να μην παρεξηγηθώ. Εγώ προσωπικά εργάζομαι σε μια από αυτές (δεν θα πω ποια) στους γενικούς κλάδους. Όλες είναι αξιόπιστες. Καλό είναι να πας είτε με μεσίτη είτε με διαμεσολαβητή γιατί σε περίπτωση ζημιάς αυτοί θα πιέσουν, εσύ δεν θα μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω.  Οι διαμεσολαβητές δεν πληρώνονται από εσένα και δεν αλλάζει το ασφάλιστρο είτε πας για ασφάλιση μόνος σου είτε μέσω διαμεσολαβητή.

Προσοχή στους όρους ασφάλισης (γενικούς και ειδικούς-που υπερισχύουν των γενικών). Κυριολεκτικά πρέπει να διαβάσεις όλες τις σελίδες του συμβολαίου και να μην κοιτάξεις μόνο ασφάλιστρα και απαλλαγές.

Τέλος να επισημανω ότι εχεις δικαίωμα να διαβάσεις αναλυτικά το συμβόλαιο πριν το πληρώσεις, καθώς και δικαι να υπαναχώρησης ενός μηνα αφού το πληρώσεις, με επιστροφή ασφαλίστρων με σχετικό σου αίτημα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...