vagos789 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 17/5/2023 στις 5:51 ΜΜ, CHRISpros είπε Έστειλα μέιλ στη hellas direct και μου απάντησαν γραπτά πως τα τετραγωνικά μέτρα και η χρονολογία κατασκευής δεν ζητούνται κατά την τιμολόγηση. Ανεκδοτα λεμε τωρα 1
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, CHRISpros είπε Συνεχίζοντας την έρευνα αγοράς (στόχος μου ενεργοποίηση ασφάλειας εντός Ιουνίου), έχω λάβει σχετικές προσφορές από αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες. Hellas Direct η πιο γρήγορη στην επικοινωνία. Εrgo η μόνη που πριν την έκδοση προσφοράς μου ζήτησε να συμπληρώσω έντυπο αναγκών και στοιχείων. Καλή και η τιμή της. Interamerican και Generali αγνόησαν το email μου και με παρέπεμψαν σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Η Interamerican μοναδική με προσφορά χωρίς απαλλαγή. Generali αρκετά ακριβή. Αρκετά ικανοποιημένος και από την προσφορά (παροχές και χρόνος απάντησης) της Ατλαντικής Ενωσης, που βλέπω και καλά στοιχεία φερεγγυότητας. Π Ασφάλεια κτηρίου η ΚΑΙ περιεχόμενου ?
CHRISpros Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ασφάλεια κτηρίου η ΚΑΙ περιεχόμενου ? Kατα βάση με ενδιαφέρει η ασφάλιση του κτιρίου από σεισμό και φυσικά φαινόμενα. Δηλαδή να ασφαλιστώ για την περίπτωση καταστροφής. Το περιεχόμενο δεν είναι τρομερής αξίας. Αντε να φτάνει στις 5.000-10.000 ευρώ (κυρίως συσκευές, πλυντήρια, στεγνωτήρια κτλ), δεν καίγομαι για να το ασφαλίσω, ειδικά αν ανεβάζει τα ασφάλιστρα αρκετά. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2023 από CHRISpros
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, CHRISpros είπε Kατα βάση με ενδιαφέρει η ασφάλιση του κτιρίου από σεισμό και φυσικά φαινόμενα. Δηλαδή να ασφαλιστώ για την περίπτωση καταστροφής. Το περιεχόμενο δεν είναι τρομερής αξίας. Αντε να φτάνει στις 5.000-10.000 ευρώ (κυρίως συσκευές, πλυντήρια, στεγνωτήρια κτλ), δεν καίγομαι για να το ασφαλίσω, ειδικά αν ανεβάζει τα ασφάλιστρα αρκετά. Μπήκες στην anytime να κάνεις υπολογισμό ασφαλείας σπιτιού (χωρίς περιεχόμενο) μόνος σου ?
CHRISpros Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Μπήκες στην anytime να κάνεις υπολογισμό ασφαλείας σπιτιού (χωρίς περιεχόμενο) μόνος σου ? Eχει απαντηθεί και σε προηγούμενη σελίδα. Η Anytime μέσω του site της δεν δίνει κάλυψη σεισμού. 1
GREGORYMO Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, CHRISpros είπε Eχει απαντηθεί και σε προηγούμενη σελίδα. Η Anytime μέσω του site της δεν δίνει κάλυψη σεισμού. Αφού εμένα μου βγάζει τιμή 139€
mechpanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, CHRISpros είπε δεν δίνει κάλυψη σεισμού. Αν δεν δίνει σεισμού τότε γιατί να την κάνεις;!!!
vdanasto Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, CHRISpros είπε Eχει απαντηθεί και σε προηγούμενη σελίδα. Η Anytime μέσω του site της δεν δίνει κάλυψη σεισμού. Κανονικά δίνει. 2
mechpanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Απλά το πάνε ψιλομουλωχτά: Σου δίνει αρχικά πυρός κλπ, λες ωραία φθηνή είναι, πας επιλογή και μετά σου βγάζει έξτρα επιλογές για σεισμό + διαρροές σωληνώσεων, που ανεβάζουν κατά 50% το ασφάλιστρο!
GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Έκανε κανείς τώρα τελευταία ασφαλεία κατοικίας ? Το ψάχνω και μου είπαν για GENERALI. Έχει κάνεις εμπειρία?
st@kas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έκανε κανείς τώρα τελευταία ασφαλεία κατοικίας ? Το ψάχνω και μου είπαν για GENERALI. Έχει κάνεις εμπειρία? Εγώ είμαι στην genrali αλλά τις επόμενες μέρες θα πάω στην groupama, μου βγαίνει πιο οικονομική και με λίγο παραπάνω παροχές. //Έχω μόνο κτήριο όχι και περιεχόμενο Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από st@kas
GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, st@kas είπε Εγώ είμαι στην genrali αλλά τις επόμενες μέρες θα πάω στην groupama, μου βγαίνει πιο οικονομική και με λίγο παραπάνω παροχές. //Έχω μόνο κτήριο όχι και περιεχόμενο Χωρίς περιεχόμενο, ψάχνω. Anytime, έχεις δει ?
st@kas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Χωρίς περιεχόμενο, ψάχνω. Anytime, έχεις δει ? Όχι καθόλου.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, st@kas είπε Όχι καθόλου. Τι τιμή βρήκες?
st@kas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Τι τιμή βρήκες? 17€ το μήνα για 121 τμ κτήριο με 40 τμ αποθήκη/κοινόχρηστο χώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα