Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/5/2023 στις 5:51 ΜΜ, CHRISpros είπε

Έστειλα μέιλ στη hellas direct και μου απάντησαν γραπτά πως τα τετραγωνικά μέτρα και η χρονολογία κατασκευής δεν ζητούνται κατά την τιμολόγηση. 

Ανεκδοτα λεμε τωρα

• Like 1
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Συνεχίζοντας την έρευνα αγοράς (στόχος μου ενεργοποίηση ασφάλειας εντός Ιουνίου), έχω λάβει σχετικές προσφορές από αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες. 

Hellas Direct η πιο γρήγορη στην επικοινωνία. 

Εrgo η μόνη που πριν την έκδοση προσφοράς μου ζήτησε να συμπληρώσω έντυπο αναγκών και στοιχείων. Καλή και η τιμή της. 

Interamerican και Generali αγνόησαν το email μου και με παρέπεμψαν σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση.  Η Interamerican μοναδική με προσφορά χωρίς απαλλαγή. Generali αρκετά ακριβή. 

Αρκετά ικανοποιημένος και από την προσφορά (παροχές και χρόνος απάντησης) της Ατλαντικής Ενωσης, που βλέπω και καλά στοιχεία φερεγγυότητας. 

Π

Ασφάλεια κτηρίου η ΚΑΙ περιεχόμενου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ασφάλεια κτηρίου η ΚΑΙ περιεχόμενου ?

Kατα βάση με ενδιαφέρει η ασφάλιση του κτιρίου από σεισμό και φυσικά φαινόμενα. 

Δηλαδή να ασφαλιστώ για την περίπτωση καταστροφής. 

Το περιεχόμενο δεν είναι τρομερής αξίας. Αντε να φτάνει στις 5.000-10.000 ευρώ (κυρίως συσκευές, πλυντήρια, στεγνωτήρια κτλ), δεν καίγομαι για να το ασφαλίσω, ειδικά αν ανεβάζει τα ασφάλιστρα αρκετά. 

Επεξ/σία από CHRISpros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Kατα βάση με ενδιαφέρει η ασφάλιση του κτιρίου από σεισμό και φυσικά φαινόμενα. 

Δηλαδή να ασφαλιστώ για την περίπτωση καταστροφής. 

Το περιεχόμενο δεν είναι τρομερής αξίας. Αντε να φτάνει στις 5.000-10.000 ευρώ (κυρίως συσκευές, πλυντήρια, στεγνωτήρια κτλ), δεν καίγομαι για να το ασφαλίσω, ειδικά αν ανεβάζει τα ασφάλιστρα αρκετά. 

Μπήκες στην anytime να κάνεις υπολογισμό ασφαλείας σπιτιού (χωρίς περιεχόμενο) μόνος σου ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Μπήκες στην anytime να κάνεις υπολογισμό ασφαλείας σπιτιού (χωρίς περιεχόμενο) μόνος σου ?

Eχει απαντηθεί και σε προηγούμενη σελίδα. Η Anytime μέσω του site της δεν δίνει κάλυψη σεισμού. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

Eχει απαντηθεί και σε προηγούμενη σελίδα. Η Anytime μέσω του site της δεν δίνει κάλυψη σεισμού. 

Αφού εμένα μου βγάζει τιμή 139€

Δημοσ.
12 ώρες πριν, CHRISpros είπε

δεν δίνει κάλυψη σεισμού. 

Αν δεν δίνει σεισμού τότε γιατί να την κάνεις;!!! 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Κανονικά δίνει.

image.png.25758f2810df944089019f4b563886ed.png

• Like 2
Δημοσ.

Απλά το πάνε ψιλομουλωχτά: Σου δίνει αρχικά πυρός κλπ, λες ωραία φθηνή είναι, πας επιλογή και μετά σου βγάζει έξτρα επιλογές για σεισμό + διαρροές σωληνώσεων, που ανεβάζουν κατά 50% το ασφάλιστρο!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έκανε κανείς τώρα τελευταία ασφαλεία κατοικίας ? 

Το ψάχνω και μου είπαν για GENERALI.

Έχει κάνεις εμπειρία?

Εγώ είμαι στην genrali αλλά τις επόμενες μέρες θα πάω στην groupama, μου βγαίνει πιο οικονομική και με λίγο παραπάνω παροχές.

//Έχω μόνο κτήριο όχι και περιεχόμενο 

Επεξ/σία από st@kas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, st@kas είπε

Εγώ είμαι στην genrali αλλά τις επόμενες μέρες θα πάω στην groupama, μου βγαίνει πιο οικονομική και με λίγο παραπάνω παροχές.

//Έχω μόνο κτήριο όχι και περιεχόμενο 

Χωρίς περιεχόμενο, ψάχνω.

Anytime, έχεις δει ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Τι τιμή βρήκες?

17€ το μήνα για 121 τμ κτήριο με 40 τμ αποθήκη/κοινόχρηστο χώρο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...