Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντος ο ασφαλιστής μου είναι σπαθί, έχουμε οικογενειακό συμβόλαιο υγείας και μου έχει πει, όταν πάθεις τίποτα και θες την ασφάλεια πρώτα θα πάρεις εμένα τηλέφωνο, ότι ώρα και να είναι να σου πω, πως και που και μετά θα πάρεις την ασφαλιστική εταιρεία. 

• Like 4
  • Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασφαλει στο σπιτι ειναι αυτονοητο, οπως να υπαρχουν πυροσβεστηρες μεσα και ανιχνευτες καπνου, οπως παει καποιος και βαζει καμερες και συναγερμο για να το προστατεψει το ιδιο θα πρεπει να θεωρουντε και τα παραπανω.

Ασφαλειες που δειχνετε με 100€ ειναι το μηνα ? τον χρονο  ? γιατι εχω μια αποψη και εμπειρια οτι κατι στυλ internetika ασφαλιστηρια που με δυο κλικ παιρνεις και καλα την αποζημιωση 3εκκατομυρια εαν στο ριξει ο σισμος ας πουμε θα αποτυχεις.

Βρες εναν ασφαλιστη που να εμπιστευεσε οχι τηλεφωνικα με τηλ. κεντρο και οχι μεσω ιντερνετ απαντωντας σε 10 ερωτησεις. Δενειναι σιγα μην το χρειαστω ειναι οταν θα το χρειαστεις.

Δικη μου εμπειρια, φωτια σε δασος, AXA σε δυο μερες ηταν σπιτι για να κανει αξιολογηση και να προχωρησει, χωρις μα μου σου του, χωρις να με παιδεψουν χωρις να τρεχω υπογραφες και χαρτια (εκτος απο απαραιτητα απο δημο, πυροσβεστικη κτλ) 100€ παντως δεν ειναι η τιμη που πληρωνουμε (διοροφο σπιτι)

Επισης πολυ μεγαλη προσοχη στο φωτια και στο φωτια απο δασος, στο διαρριξη χωρις ιχνη δηλαδη αν δεν βρουν σπασμενη πορτα και ειχε αντικλειδη δεν σε καλυπτουν κτλ κτλ

Και ασφάλεια περιεχομενου, και το σπιτι να σου σηκωσουν σε καλυπτει.

56 λεπτά πριν, MorcyGr είπε

Εμένα πάντος ο ασφαλιστής μου είναι σπαθί, έχουμε οικογενειακό συμβόλαιο υγείας και μου έχει πει, όταν πάθεις τίποτα και θες την ασφάλεια πρώτα θα πάρεις εμένα τηλέφωνο, ότι ώρα και να είναι να σου πω, πως και που και μετά θα πάρεις την ασφαλιστική εταιρεία. 

σωστα, και εμεις ειμασταν τυχεροι που τον ξεραμε απο πριν και ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις τετοιο ατομο. Με πηρε ο ιδιος την ημερα της φωτιας αν ειμαστε καλα και του λεω πρωτα για το αυτοκινητο που καηκε και μου λεει σε παιρνω σε λιγο πισω. Με πηρε και μου ειπε οτι η αποζημιωσει ειναι τοση σου κανονιζω τον γερανο να ερθει να το παει για ανακυκλωση εχε μου μονο το χαρτι της πυροσβεστικης που λεει ολικη καταστροφη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, great είπε

Ασφαλειες που δειχνετε με 100€ ειναι το μηνα ? τον χρονο  ? γιατι εχω μια αποψη και εμπειρια οτι κατι στυλ internetika ασφαλιστηρια που με δυο κλικ παιρνεις και καλα την αποζημιωση 3εκκατομυρια εαν στο ριξει ο σισμος ας πουμε θα αποτυχεις.

Το χρόνο είναι. 

Για 3 εκατομμύρια όχι, αλλά 100+ χιλιάρικα ναι.

Επίσης, άλλη ασφάλιση θέλει η μονοκατοικία στο δάσος και άλλη το διαμέρισμα στην Αθήνα.

Επεξ/σία από Bomber-21
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Bomber-21 είπε

Το χρόνο είναι. 

Για 3 εκατομμύρια όχι, αλλά 100+ χιλιάρικα ναι.

Επίσης, άλλη ασφάλιση θέλει η μονοκατοικία στο δάσος και άλλο το διαμέρισμα στην Αθήνα.

σαφεστατα αλλα και παλι λιγα μου φαινονται....τι καλυψεις σου δινει στην πραγματικότητα?

Δημοσ.

Οι καλύψεις φαίνονται στο σκρίνσοτ που ανέβασα.

Η τιμή είναι χωρίς ασφάλιση περιεχομένου, δεν με ενδιαφέρει προσωπικά.

Με ασφάλιση περιεχομένου πρέπει να είναι γύρω στα 160, αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα και εγώ δοκιμαστικά, να δω τι βγάζει η προαναφερθείσα εταιρεία, ως κόστος ασφάλισης για το σπίτι μου. Να αναφέρω ότι ήδη έχω ασφαλισμένο το γραφείο μου (σε άλλη περιοχή), μέσω ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Χωρίς να θέλω να πάρω θέση για το τι είναι σωστό, καλύτερο κ.λπ., αυτό που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι ότι σε αντίθεση με το γραφείο (interamerican, όπου ασφαλίστηκε με την ελάχιστη τιμή ασφάλισης ανά τ.μ.), εδώ έδωσε καρφωτά μια τιμή, χωρίς καν να ζητήσει συνολική επιφάνεια χώρου, στοιχεία ακινήτου (π.χ. παλαιότητα) κ.ά. Αυτό ομολογουμένως, μοιάζει λίγο.. περίεργο.

Αν γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο, ας μας διαφωτίσει.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Μπήκα και εγώ δοκιμαστικά, να δω τι βγάζει η προαναφερθείσα εταιρεία, ως κόστος ασφάλισης για το σπίτι μου. Να αναφέρω ότι ήδη έχω ασφαλισμένο το γραφείο μου (σε άλλη περιοχή), μέσω ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Χωρίς να θέλω να πάρω θέση για το τι είναι σωστό, καλύτερο κ.λπ., αυτό που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι ότι σε αντίθεση με το γραφείο (interamerican, όπου ασφαλίστηκε με την ελάχιστη τιμή ασφάλισης ανά τ.μ.), εδώ έδωσε καρφωτά μια τιμή, χωρίς καν να ζητήσει συνολική επιφάνεια χώρου, στοιχεία ακινήτου (π.χ. παλαιότητα) κ.ά. Αυτό ομολογουμένως, μοιάζει λίγο.. περίεργο.

Αν γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο, ας μας διαφωτίσει.

image.png.388113d9b478f47e0ac080b46016c6c0.png

Εγώ έχω συμπληρώσει πλήρως όλα τα στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε ένας στο είδος του.

Θεωρώ ότι το ιντερνετ και το απευθείας είναι μέγα λάθος να ασφαλίσει κάποιος την περιουσία του, το όχημα του ή οτι άλλο είναι προς ασφάλιση.

Γι'αυτό υπάρχουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ή αλλιως ασφαλιστές να κατευθύνουν.

Μην ξεχνάμε ότι είναι τόσα τα ψιλά γράμματα που έχουν οι όροι ασφάλισης που ΔΕΝ αναγράφονται ούτε στις προσφορές ούτε στα ασφαλιστήρια.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεν με ενδιέφερε κάτι σπέσιαλ.

Ενδιαφερόμουν για το μίνιμουμ, δηλαδή κυρίως να λάβω κάποια σχετικά αποδεκτά χρήματα αν το σπίτι καεί ή πλημμυρίσει ή υποστεί μεγάλες ζημιές από σεισμό, πληρώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

Αυτό έγινε κατά τη διαδικασία της προσφοράς ή μετά; 

Εκείνη την ώρα που προσπαθούσα να το εκδώσω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, bill999r είπε

Εγώ πάντως για το δικό μου σπίτι έκανα στην anytime. Ούτε μεσάζοντες ούτε κρυφές απαλλαγές. Διάβασα το συμβόλαιο, οι καλύψεις ήταν παραπάνω από επαρκείς και την έκανα.

Την τσέκαρα, αλλά δεν έχει κάλυψη σεισμού. 

Δημοσ.

Προχωρησα και εγώ τη διαδικασία στη Hellas Direct από περιέργεια. Οντως δεν ζητάει τετραγωνικά μέτρα και παλαιότητα κτιρίου! 

Επίσης ενώ αγοράζω ασφάλεια κατοικίας έχει ερώτηση για το αν η κατοικία είναι ασφαλισμένη!!! Τι κουλό είναι αυτό?

image.png.3bc3207b04a00acdfb70bef0ed21db50.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CHRISpros είπε

Προχωρησα και εγώ τη διαδικασία στη Hellas Direct από περιέργεια. Οντως δεν ζητάει τετραγωνικά μέτρα και παλαιότητα κτιρίου! 

Επίσης ενώ αγοράζω ασφάλεια κατοικίας έχει ερώτηση για το αν η κατοικία είναι ασφαλισμένη!!! Τι κουλό είναι αυτό?

image.png.3bc3207b04a00acdfb70bef0ed21db50.png

Επικρατεί ένας μικρός πανικός!

2 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Από cosmote insurance το έκανα

Ασφάλεια σπιτιού | COSMOTE Insurance

Άρα, με διαμεσολαβητή. Οκ, κατανοητό. Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...