Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ασφάλισα στην τράπεζα και δεν έχουν ιδέα....

"Γνωρίζει κανείς σε ergo ασφάλεια το βραχυκύκλωμα χωρίς εστία φωτιας με 150 απαλαγή, δηλαδη αν μου χαλασει η smart TV θα γίνει αντικατάσταση αφου πληρώσω τα 150 ευρώ και πως? θα χρειαστεί κάποιος να την ελέγξει?"

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, GREGTONY είπε

Γνωρίζει κανείς σε ergo ασφάλεια το βραχυκύκλωμα χωρίς εστία φωτιας με 150 απαλαγή, δηλαδη αν μου χαλασει η smart TV θα γίνει αντικατάσταση αφου πληρώσω τα 150 ευρώ και πως? θα χρειαστεί κάποιος να την ελέγξει?

Εαν έχεις διαμεσολαβητη του το λες και σε κατευθύνει. Διαφορετικά στέλνεις στο [email protected] και σε κατευθύνει η εξυπηρέτηση πελατών.

16 λεπτά πριν, GREGTONY είπε

το ασφάλισα στην τράπεζα και δεν έχουν ιδέα 

Αυτά δεν μπορώ με τις τραπεζες...

Προβλημα τους...Να μάθουν...είναι ο διαμεσολαβητης σου και βάσει νόμου υποχρεούνται να σε εξυπηρετήσουν...

Αν δεν σε εξυπηρετησουν κάνεις μια αιτιαση έναντι του υπαλλήλου που έχει πάρει πιστοποίηση για να κάνει αυτή τη δουλειά και να δεις ποτε θα μάθει...

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Like 2
Δημοσ.
16 hours ago, GREGTONY said:

το ασφάλισα στην τράπεζα και δεν έχουν ιδέα....

επισης βασει νομου δεν υποχρεωσου να πας με την τραπεζα, μπορεις να διαλεξεις δικο σου, αρκει να το αφαλισεις. Θα γυρισουν και θα σου πουν οτι δεν γινεται δεν μπρουν αλλα δεν ισχυει.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρώτη φορά πάω να ασφάλιση το σπίτι αλλά δεν ξέρω τι παιζει, τι προγραμματα, τι πακέτα, τι κοιτάμε να παρεχει. Κάποιες συμβουλές;

Δημοσ.

Το ξερω οτι εινα πολυ αλλα κατσε και διαβασε τις 12 σελιδες, εχει πολλα παραδειγματα μεσα και πολυ καλες συμβουλές απο παθόντες και άτομα με εμπειρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...