ELMastas Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Ω ρε πάνε όλοι οι ψεύτικοι λογαριασμοί που έτσι και αλλιώς δεν θυμάμαι τα username passwords τους ! Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Αν γίνει αυτό σίγουρα θα έχω πεθάνει, οπότε μικρό το κακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacckvodka Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, dikasths είπε Μισό λεπτό να συνδεθώ στο [email protected] μη μου το σβήσουν Και καλά ότι έχεις να μπεις δύο χρόνια... Σε πιστέψαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterMay Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Κατι ξεχασμενα (αλλα ωραια και γνωστα) βιντεακια στο ΥοuTube πανε για διαγραφη με αλλα λογια... Προσφατα ειδα οτι το Internet's best 100 videos, ενα κλασσικο βιντεακι στην πλατφορμα με πανω απο 20εκ προβολες, εξαφανιστηκε... Μεσα ειχε Boxxy, Charlie bit my finger, Sleeping Cat, Star Wars lightsaber audition με τον μπουλουκο που εκανε σβουρες... πουφ! μια μερα ετσι απλα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terrys75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, lneam είπε προσωπικα διαφωνω. Υπαρχουν κατι Παλικαρια που μπηκαν ... στην ψειρου . Να μην βρουν το μηνυματα τους οταν με το καλο "επιστρεψουν" ? Να χασουν τους πελατες τους ? Κριμα δεν ειναι ? Θα παίρνουν άδεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Θετική ΚΙΝΗΣΗ αλλά βλέπουν αν είναι ενεργός ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ με το ΚΑΛΟ είναι από ότι θυμάμαι να ΜΠΟΡΕΙΣ να κατεβάσεις σε ένα αρχείο όλα τα δεδομένα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbit Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Η Google ενδέχεται να διαγράψει το λογαριασμό σας αν δεν έχετε πατησει σε διαφημιση της για δύο χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 15 χρονια αργοτερα και ακομα δεν μπορω να αποκτησω προσβαση στο παλιο λογαριασμο μου ουτε καν να δημιουργησω με το ιδιο ονομα :( 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Θυμάμαι η yahoo έχει πολύ μικρό όριο μήνα, κάθε δύο, κάτι τέτοιο, μου είχαν σβηστεί δύο φορές όλα τα email. Μέχρι που βγήκε το gmail και ησύχασα. Νταξει αν έχεις να μπεις δύο χρόνια δεν νομίζω να έχεις κάτι σημαντικό και φοβάσαι μην το χάσεις... 4 ώρες πριν, dieksodo είπε 15 χρονια αργοτερα και ακομα δεν μπορω να αποκτησω προσβαση στο παλιο λογαριασμο μου ουτε καν να δημιουργησω με το ιδιο ονομα Αρσ εσένα θα σε βολέψει αυτό, θα σβηστεί ο παλιός και θα μπορείς να κάνεις νέο με το ίδιο όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, eko13 είπε Αρσ εσένα θα σε βολέψει αυτό, θα σβηστεί ο παλιός και θα μπορείς να κάνεις νέο με το ίδιο όνομα. Δεν θα δώσει αυτήν την επιλογή. "Η νέα πολιτική δεν θα τεθεί σε ισχύ πριν από τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους το νωρίτερο ενώ η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι οι διαγραμμένες διευθύνσεις Gmail δεν θα είναι διαθέσιμες για επαναχρησιμοποίηση." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 10 hours ago, Amerikan81 said: Μα πως ειναι δυνατόν να διαγραφούν?? Αφου οι περισσότεροι ,αν oxi oλοι που εχουν Android κινητο και τάμπλετ ειναι μονιμα συνδεδεμενοι΄.. ειτε στο email ειτε στο Google account που ειναι ενεργο και μονιμα ενσωματομενο μεσα στα accounts τoυ κινητου στα pc το 70-80 % το εχουν μονιμα αποθηκευμενο το gmail και ανοιχτο... Οποτε μιλαμε για ενα 20% και αν ... (κλάϊν) ολα τα email των νιγηριανων πριγκηπων ειναι gmail. οποτε δεν ειναι μονο 20 😛 συν οτι 20 % ειναι μεγαλο ποσοστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Ε ναι σου λέει αν δεν κανεις κάτι να σε παρακολουθώ τι να σε κάνω να σε βράσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, terrys75 είπε Θα παίρνουν άδεια ..... Κυριε Διευθυντα αιτουμε 48ωρη google αδεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δεν θα δώσει αυτήν την επιλογή. "Η νέα πολιτική δεν θα τεθεί σε ισχύ πριν από τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους το νωρίτερο ενώ η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι οι διαγραμμένες διευθύνσεις Gmail δεν θα είναι διαθέσιμες για επαναχρησιμοποίηση." Αυτό είναι και εμένα το πρόβλημα μου. Αν όχι σε 2 αλλά σε 15 χρόνια θα έπρεπε να μου δίνει την δυνατότητα να φτιάξω λογαριασμό με το ίδιο account. Για παράδειγμα ο Κώστας Παπαδόπουλος με το email [email protected] θα αφήσει κάποια στιγμή τον μάταιο τούτου κόσμο. Γιατί να πρέπει να φτιάχνουμε το [email protected] και στο τέλος να καταλήγουμε στο [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα