Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Η μητέρα μου έχει μεγάλο θέμα με το σήμα εντός τους σπιτιού.

Είχε ένα Redmi 7 η 8 και που και που μπορούσε να μιλήσει εντός του σπιτιού.

Πριν λίγες μέρες της πήρα το realme 9pro και από όταν άλλαξε συσκευή δεν ακούγεται καθόλου σε κλήση, ενώ η ίδια ακούει.

Εκτός σπιτιού σπάνια αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Μίλησα με τη Vodafone και μου είπαν κάτι για τις κεραίες και ότι προσπαθούν να βελτιωθούν.

Εγώ που έχω Vodafone, δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα συχνά, ενώ ο πατέρας μου που έχει wind δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα. Σε προάστιο των Ιωαννίνων μένουν, όχι σε κανένα χωριό (αν μπορούμε να πούμε ότι τα Γιάννενα έχουν προάστιο)

Μου πρότειναν από τη Vodafone το wifi calling αλλά πιο παλιά που το είχα κατεβάσει, δεν τη βόλευε τη μητέρα μου.

Εάν αλλάξω sim και πάρω μια πιο καινούργια, υπάρχει περίπτωση να λυθεί το θέμα? Σκέφτηκα μήπως επηρεάζει η σιμ που είναι αρκετά παλιά..

Επίσης, μου έχουν πει κάποιοι ότι με το που μπαίνουν σε χώρο με wifi, η κλήση αυτόματα γίνεται από εκεί. Αυτό πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω στη μητέρα μου?

Επεξ/σία από glib
  • Moderators
  • Λύση
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, glib είπε

Μου πρότειναν από τη Vodafone το wifi calling αλλά πιο παλιά που το είχα κατεβάσει, δεν τη βόλευε τη μητέρα μου.

54 λεπτά πριν, glib είπε

Επίσης, μου έχουν πει κάποιοι ότι με το που μπαίνουν σε χώρο με wifi, η κλήση αυτόματα γίνεται από εκεί. Αυτό πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω στη μητέρα μου?f

Aυτο που περιγραφεις ειναι το WiFi Calling. Δεν κατεβαζεις τιποτα, απλα πρεπει να το υποστηριζει η συσκευη σου. Αν το υποστηριζει, το ενεργοποιεις απο τα settings.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, glib είπε

Και να το εχω μόνιμα ανοιχτό? Η μόνο στο σπίτι?

Άστο μόνιμα - πιο εύκολη θα της κάνεις τη ζωή έτσι. Δεν επηρεάζει σε κάτι.

Δημοσ.

Τελικά το θέμα είναι του σπιτιού και της Vodafone. Το wifi calling καλά δουλεύει, η Vodafone δε δουλεύει καλά μέσα στο σπίτι και χάνει σήμα και το WiFi, επομένως δυσκολεύεται η μητέρα μου.

Λογικά θα της αλλάξω πάροχο για να μην παιδεύεται

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, glib είπε

Τελικά το θέμα είναι του σπιτιού και της Vodafone. Το wifi calling καλά δουλεύει, η Vodafone δε δουλεύει καλά μέσα στο σπίτι και χάνει σήμα και το WiFi, επομένως δυσκολεύεται η μητέρα μου.

Λογικά θα της αλλάξω πάροχο για να μην παιδεύεται

Αφού ο πατέρας σου είναι εντάξει με τη Wind, ας της κάνεις μια φορητότητα αριθμού εκεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...