Προς το περιεχόμενο

Πολύ δωρεάν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου κάνει εντύπωση που πάροχος κινητής δίνει με €15, δωρεάν απεριόριστη ομιλία σε αστικά, υπεραστικά, κινητά (προς όλα), sms κ 2GB Internet! Δηλαδή πού θα πάει αυτό το πράμα, στο τέλος δεν θα πληρώνουμε τίποτα! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μου κάνει εντύπωση που πάροχος κινητής δίνει με €15, δωρεάν απεριόριστη ομιλία σε αστικά, υπεραστικά, κινητά (προς όλα), sms κ 2GB Internet! Δηλαδή πού θα πάει αυτό το πράμα, στο τέλος δεν θα πληρώνουμε τίποτα! 

Εκεί με τα αστικά και υπεραστικά με έχασες .

H vodafone για να μην φυγω μου εκανε προσφορα 17ευρω τα παντα απεριοριστα. 15 ευρω αν ειχα και σταθερη σε αυτους. Το τηλεφωνο και το ιντερνετ εχουν πλεον εξελιχθει σε κοινωνικο αγαθο. Και ολα τζαμπα να τα δωσουν δεν θα πω οχι... οποτε μην γκρινιαζουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, zoranb είπε

Απο τα GB ζουν

Τα 2GB δε φτανουν ουτε για 2 μερες, οποτε μετα, θα σου ρουφαει τη καρτα οπως η Heather Harmon ρουφουσε την φλογερα.

Επεξ/σία από Ntinaras

35 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τα 2GB δε φτανουν ουτε για 2 μερες

Nαι για τα millenials που ειναι πανω απο το κινητο 24/7 προφανως δεν φτανουν. Και αν κάνεις και τραβηξεις και κανα speedtest , χαιρετα μας τον πλατανο. Για εμενα τον γέρο , που αντε να ανοιξω καμμια σελιδα να σερφαρω οταν ειμαι εκτος σπιτιου ή κανα google maps , μου φτανουν και μου περισσευουν. Τωρα που σκεφτομαι να ανοιξω καμμια σελιδα onlyfans και να τρεχω γυμνος σε κανα βουνο και να stream-αρω live , θα ειναι ενα θεμα τα 2gb :P 

To συμπερασμα ειναι , οτι ο καθενας χτυπαει το πακετο που τον εξυπηρετει.

40 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ψάχνω για το λάκο στη φάβα!

Ο λακκος ειναι οτι σε δεσμευει για 2 χρονια. Εξασφαλισε 360 ευρω απο σενα/μενα. Καντο αυτο επι Χ πελατες , μαζευεται καλο ποσο. Σου ριχνει και το τυρακι οτι σου ριχνει την τιμη αν εχεις και αλλο συμβολαιο στην εταιρια π.χ. σταθερη τηλεφωνια , να σου και δευτερο παγιο και απο αυτο... Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη η φαση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιπλέον μήπως παρέχουν πολλά, σαν τυράκι, για να κρύψουν τις όχι κ τόσο ποιοτικές παροχές;

Επεξ/σία από zoranb

5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Επιπλέον μήπως παρέχουν πολλά, σαν τυράκι, για να κρύψουν τις όχι κ τόσο ποιοτικές παροχές;

Τι να κρυψουν ? Υπαρχουν χαρτες καλυψης , τεστς σε διαφορα σημεια απο χρηστες κλπ. Στο σπιτι μου δεν πιανω καθολου σημα με την vodafone για αυτο και εφυγα. Και για να μην φυγω , μου εκαναν προσφορα τα παντα απεριοριστα με 17 ευρω... δηλ τι ? Τυρακι ? Δεν ξερω αν εχω σημα ή οχι για να εκμεταλλευτω μια τετοια προσφορα ?

Δηλαδη , καπου και οι πολιτες πρεπει να σταματησουν να ειναι προβατα και ερμαια των αλλων...  πρεπει να φερνει βολτες το ερμο το μυαλο και να μην ριχνουμε τις ευθυνες παντα στους αλλους ...

Θέλω να πω μήπως πχ οι υπόλοιποι πάροχοι  (εκτός COSMOTE) έχουν καλύτερη τιμή κ πιο πολλές παροχές για δέλεαρ, ενώ η COSMOTE έχει μεν ακριβότερη τιμή, επειδή παρέχει καλύτερες ταχύτητες… κ δεν ξέρω κ τί άλλο καλύτερο!

Στις 15/5/2023 στις 11:20 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Εκεί με τα αστικά και υπεραστικά με έχασες .

Gen Y εδω->

Κάποτε, κόστιζε περισσότερο η τηλεφωνική κλήση εαν έπαιρνες σε διαφορετικό κωδικό από τον δικό σου/της πόλης σου.

Μαλιστα εαν επαιρνες τηλεφωνο εντος κωδικου δεν τον έβαζες καν, υπήρχαν δηλαδη και 5ψηφια νούμερα σε μικρότερες πλυθησμιακά "πόλεις".

(Υποθέτω οτί αυτό ρωτούσες)

Μόλις τώρα, @topos είπε

Gen Y εδω->

Κάποτε, κόστιζε περισσότερο η τηλεφωνική κλήση εαν έπαιρνες σε διαφορετικό κωδικό από τον δικό σου/της πόλης σου.

Μαλιστα εαν επαιρνες τηλεφωνο εντος κωδικου δεν τον έβαζες καν, υπήρχαν δηλαδη και 5ψηφια νούμερα σε μικρότερες πλυθησμιακά "πόλεις".

(Υποθέτω οτί αυτό ρωτούσες)

Σε κινητά γινόταν ποτέ διαχωρισμός σε αστικά υπεραστικά;Μονο στα σταθερά υπήρχε αυτή η διαφοροποίηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε κινητά γινόταν ποτέ διαχωρισμός σε αστικά υπεραστικά;Μονο στα σταθερά υπήρχε αυτή η διαφοροποίηση.

Ειλικρινα δεν θυμαμαι.

Αλλα ειχε σιγουρα διαφορετικη χρεωση εαν επαιρνες σταθερο/κινητου ιδιου παροχου και κινητο διαφορετικου παροχου.

Επεξ/σία από @topos

Στις 15/5/2023 στις 11:04 ΜΜ, zoranb είπε

Που να πας και σε χώρες όπου δουλεύει ο ανταγωνισμός να δεις τι πακέτα δίνουν..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...