malvina21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μου κλείνει ο υπολογιστής όταν αποσύνδεω μια συσκευή αποθήκευσης μου βγαζει το λογότυπο της μητρικής και από τι διάβασα έλεγε ασταθές ρεύμα βρήκαν τα windows και έπρεπε να κλείσει τι φταίει μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθησετε
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 54 λεπτά πριν, malvina21 είπε Μου κλείνει ο υπολογιστής όταν αποσύνδεω μια συσκευή αποθήκευσης μου βγαζει το λογότυπο της μητρικής και από τι διάβασα έλεγε ασταθές ρεύμα βρήκαν τα windows και έπρεπε να κλείσει α.) Τι είδους συσκευή αποθήκευσης; Φλασάκι ή εξωτερικό δίσκο; Εξωτερικό δίσκο με δικιά του τροφοδοσία ή που συνδέεται με μόνο ένα καλώδιο usb με το κομπιούτερ; β.) Συζητάμε για σταθερό υπολογιστή ή laptop; Αν είναι σταθερός, στο κάνει μονο στις μπροστά θύρες που είναι πάνω στο κουτί ή και στις πίσω που είναι απευθείας στη μητρική; 1
nickol-us Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Πιο συγκεκριμένα; Μιλάμε για κάποιον εξωτερικό σκληρό ή usb; Την ίδια συσκευή την έχεις δοκιμάσει σε άλλο υπολογιστή; Εφόσον μιλάμε για usb,έχει γίνει δοκιμή σε άλλη θύρα usb, ειδικότερα στις πίσω; 1
malvina21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 για σταθερο υπολογιστη μιλαω για εξωτερικο δισκο στις πισω θυρες της μητρηκης σε usb3 σε αλλο υπολογιστη παιζει μια χαρα ο εξωτερικος δισκος μου τον ανοιγει αλλα μετα απο καποιο χρονικο περιθωριο κλεινει ουπολογιστης και μου βγαζει ενα μυνημα με το λογοτυπο της μητρηκης και απο τα αγγλικα τα λιγα που ξερω ελεγε ασταθες ρευμα βρηκαν τα windows και επρεπε να τερματισουν την λειτουργια για μην τυχον βλαβη στο hardware του υπολογιστη και σας ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε παντως
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, malvina21 είπε αλλα μετα απο καποιο χρονικο περιθωριο κλεινει ουπολογιστης και μου βγαζει ενα μυνημα με το λογοτυπο της μητρηκης και απο τα αγγλικα τα λιγα που ξερω ελεγε ασταθες ρευμα βρηκαν τα windows και επρεπε να τερματισουν την λειτουργια για μην τυχον βλαβη στο hardware του υπολογιστη Βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση δηλαδή. α.) Κλείνει μόνο όταν αφαιρείς το usb δίσκο σου ή και σε άλλες στιγμές; β.) Δε βοηθάει πολύ το πως περιγράφεις τη μπλε οθόνη. Θα μπορούσες με κινητό να βγάλεις μια φωτογραφία αυτή τη γαλάζια οθόνη των windows με το μήνυμα που σου βγάζει και να την ανεβάσεις;
malvina21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 οταν θα μου το βγαλει θα σε στειλω φωτο σε ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα