Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Κοσμάς123 είπε

Και με την ξένη!? Όπου εκεί είναι και το μεγαλύτερο μέρος καταθέσεων αναλήψεων;

Σε ρωτώ γιατί είναι μέσω 3ου(ηλ.πορτοφολι skrill)

Ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος καταθέσεων είναι στην σκριλλ και από αυτήν φαίνονται και άλλες τόσες αναλήψεις(ανάλογες των καταθέσεων ας πούμε)

Η σκριλλ δεν εχει αναλυτική κατάσταση που να φαίνεται ποιος έβαλε και λεφτά και που πήγαν;

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skrobo είπε

Η σκριλλ δεν εχει αναλυτική κατάσταση που να φαίνεται ποιος έβαλε και λεφτά και που πήγαν;

Φαντάζομαι θα έχει αναλυτικά τις κινήσεις ναι

13 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Οπότε το πρόβλημα θα είναι ότι όταν θα δηλώσω τις αναλήψεις από skrill προς την τράπεζα μου,ότι θα πρέπει να φορολογηθω για όλες αυτές ;

Η εφόσον φαίνεται σκριλλ και όχι καζίνο μπορεί να δηλωθεί ως κάτι άλλο εκτός τυχερόυ παιγνίου και να γλιτώσω κάπως κάτι.. ;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Bitbit είπε

αν θυμάμαι καλά και αν λέμε τον ίδιο, ήταν ένας που φαίνοταν κινήσεις κάπου στα 60.000€ και έλεγε ότι το έκανε για να παίρνει Bonus, κάτι τέτοιο.

Τι έγινε τελικά με αυτόν; Του τον φορέσανε;

ναι καπου ειχε βγει αποφαση και τον εφαγε καλα. Το συστημα δεν ειναι αρκετα εξυπνο για να καταλαβαινει την ανακυκλωση κεφαλαιου.

Δημοσ.
49 minutes ago, Κοσμάς123 said:

Τα λόγια της λογίστρια μου,με αγχωσαν..και τα παραθέτω " Εφόσον έχεις ετήσιο εισόδημα 5 δεν μπορείς να ξοδέψεις 35..πρέπει α δικαιολογήσεις που τα βρήκες.

Να αλλάξω λογιστή ;

Η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ ξόδεψες 35k, τόσο ήταν το σύνολο των καταθέσεων χωρίς να συνυπολογίζονται οι αναλήψεις.

Και ναι, εγώ τουλάχιστον στη θέση σου θα άλλαζα λογιστή.

35 minutes ago, Κοσμάς123 said:

Οπότε το πρόβλημα θα είναι ότι όταν θα δηλώσω τις αναλήψεις από skrill προς την τράπεζα μου,ότι θα πρέπει να φορολογηθω για όλες αυτές ;

Που θα τις δηλώσεις? Από όσο ξέρω οι αναλήψεις και οι καταθέσεις δεν δηλώνονται, το μόνο που πρέπει να δηλώσεις είναι κάποιες συγκεκριμένες δαπάνες οι οποίες έγιναν με συγκεκριμένο τρόπο στον κωδικό 049-050, και σε αυτές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι καταθέσεις σε στοιχηματικές. Υπόψιν το νούμερο που δίνουν οι τράπεζες είναι ενδεικτικό, είναι ευθύνη του φορολογούμενου να συμπληρώσει το σωστό ποσό.

9 minutes ago, Allan-Wake said:

ναι καπου ειχε βγει αποφαση και τον εφαγε καλα.

Link με την απόφαση?

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Κοσμάς123 είπε

Σίγουρα δεν υπαγομαι σε τέτοια κατηγορία 😂 απλά το ξεφτιλισα με τα φρούτα και συνέχεια έβαζα 100,έβγαζα 100 και ξανά και ξανά..και φαίνονται αγορές 35χινες...

αρρώστησες με λίγα λόγια.... ή βρήκες και εσύ το κολπάκι στα φρούτα που σε βάζει αμέσως bonus αν πρόκειται για ολοκαίνουργιο λογαριασμό... 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ ξόδεψες 35k, τόσο ήταν το σύνολο των καταθέσεων χωρίς να συνυπολογίζονται οι αναλήψεις.

Και ναι, εγώ τουλάχιστον στη θέση σου θα άλλαζα λογιστή.

Που θα τις δηλώσεις? Από όσο ξέρω οι αναλήψεις και οι καταθέσεις δεν δηλώνονται, το μόνο που πρέπει να δηλώσεις είναι κάποιες συγκεκριμένες δαπάνες οι οποίες έγιναν με συγκεκριμένο τρόπο στον κωδικό 049-050, και σε αυτές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι καταθέσεις σε στοιχηματικές. Υπόψιν το νούμερο που δίνουν οι τράπεζες είναι ενδεικτικό, είναι ευθύνη του φορολογούμενου να συμπληρώσει το σωστό ποσό.

Link με την απόφαση?

Εφόσον τότε δεν μπορω να δικαιολογήσω τον προέλευση των 35κ αλλά ούτε πρέπει να τις δηλώσω ειδικά κάπου..αγχώνομαι μόνο για ειδικό έλεγχο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Κοσμάς123 είπε

Τα λόγια της λογίστρια μου,με αγχωσαν..και τα παραθέτω " Εφόσον έχεις ετήσιο εισόδημα 5 δεν μπορείς να ξοδέψεις 35..πρέπει α δικαιολογήσεις που τα βρήκες.

Να αλλάξω λογιστή ;

Ναι

Δημοσ.
8 hours ago, Κοσμάς123 said:

Εφόσον τότε δεν μπορω να δικαιολογήσω τον προέλευση των 35κ αλλά ούτε πρέπει να τις δηλώσω ειδικά κάπου..αγχώνομαι μόνο για ειδικό έλεγχο;

Μια χαρά μπορείς να τα δικαιολογήσεις σε ειδικό έλεγχο αν χρειαστεί, απλά θα δείξεις και τις αντίστοιχες αναλήψεις.

Δημοσ.
12 hours ago, Bitbit said:

αν θυμάμαι καλά και αν λέμε τον ίδιο, ήταν ένας που φαίνοταν κινήσεις κάπου στα 60.000€ και έλεγε ότι το έκανε για να παίρνει Bonus, κάτι τέτοιο.

Τι έγινε τελικά με αυτόν; Του τον φορέσανε;

οσο ειχα ακουσει ναι.

Δημοσ.

αν η συχνότητα των αναλήψεων καταθέσεων είναι πυκνή πολύ πιθανον να σου ζητήσουν να τα δικαιολογήσεις....χτυπάνε καμπανακι οι συχνές ισόποσες συναλλαγές

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Κοσμάς123 είπε

Γεια και χαρά, υπάρχει θέμα στην φορολογική μου δήλωση καθώς,πέρσυ,έκανα υπερβολικά μεγάλες καταθέσεις σε στοιχηματικες Έλλάδας και εξωτερικού οι οποίες ξεπερνούν κατά παρά πολύ το εισόδημα μου (5 φορές πάνω)

Αυτό προέκυψε λόγω του ότι γινόταν κατάθεση ανάληψη,κατάθεση ανάληψη πολλές φορές και ενώ χωρίς να έχω καθαρό κέρδος..αλλά μικρή ζημιά,να φαίνεται ότι έχω ξοδέψει 25χιλ ενώ έχω εισόδημα 5χιλ.

Ξαναλέω κέρδος δεν προέκυψε ούτε πρόκειται για μαύρο χρήμα,αλλά γινόταν κατάθεση πίσω από ανάληψη και πάει λέγοντας...

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ;

τιποτα δεν θα γινει ..γτ αυτους τους νοιαζουν τα τεκμηρια που παρουσιαζεις και οχι τα εξοδα απο την τραπεζα.. εκει μπορει να πεις μυο δινανε φιλοι και συγγενεις λεφτα τα εκανα καταθεση και εκανα οτι γουσταρα.. εγω π.χ. το 21 ημουν στρατο ειχα εισοδημα 2500 γτ δουλευα ιανουαριο φεβρουαριο πριν μπω.. οταν εκανα φορολογικη ειχα εισοδημα 2500 και εξοδα κανα 12000.. γτ? γτ επαιζα στοιχημα, πληρωνα λογαριασμους που με εκαναν μεταφορες, αγορες μεσο ιντερνετ σε γνωστους κλπ.. δεν δινουν σημασια σε αυτα τα εξοδα ισα ισα δν τους νοιαζει γτ πληρωνεις ΦΠΑ.. αυτο που χτυπαει είναι οταν θα εχεις εισοδημα και πας και αγορασεις ενα αμαξι ενα σπιτι κλπ.. εκει θα χτυπησει θα πει εσυ ειχες 2500 κ εισοδημα πως δικαιλογεις τεκμηριο π.χ. αμαξι 20.000 κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάνεις μια ωραία δήλωση επιπλέον εσόδων 30Κ θα φορολογηθείς το ανάλογο, και όλα καλά. Το πού τα έφαγες τα έξτρα 30 που έβγαλες δεν αφορά τον έλεγχο.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mechpanos είπε

Θα κάνεις μια ωραία δήλωση επιπλέον εσόδων 30Κ θα φορολογηθείς το ανάλογο, και όλα καλά. Το πού τα έφαγες τα έξτρα 30 που έβγαλες δεν αφορά τον έλεγχο.

Δεν τα έβγαλα είναι το θέμα,είναι απλά ανάληψη μετά από κατάθεση,αν τα είχα βγάλει ως πραγματικο έσοδο δεν θα με ένοιαζε να τα πληρωσω

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι το κάνεις χωρίς να φαίνεται ότι είναι ανάληψη από δικό σου λογαριασμό και κατάθεση σε δικό σου λογαριασμό, ώστε να βγάζει μηδενικό ισοζύγιο.
Δηλαδή δίνεις 100€ σε έναν τρίτο, οπότε φαίνεται ότι δαπανάς αυτό το ποσό.
Ο τρίτος σου καταθέτει 100€ στον λογαριασμό σου, οπότε φαίνεται ότι έχεις εισόδημα αυτό το ποσό.
Εν τω μεταξύ τα 100 όντως τα χάλασες, κάπου έχασες, και μετά όντως τα κέρδισες, δηλαδή ο τρίτος σου παρείχε υπηρεσία (παίγνιο) και σου παρήγαγε εισόδημα (κέρδος) άσχετα αν είσαι ίσα-ίσα στα λεφτά σου. Καλά ξεμπερδέματα. Και με μόνο 5Κ εισόδημα πρόσεξε μην έρθουν να σε ελέγξουν και για μαύρο χρήμα και τέτοια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...