Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/5/2023 στις 1:40 ΜΜ, rus είπε

Ειπαμε, αν δουλευε αυτo τοτε θα κρυβαν ολοι ετσι το μαυρο χρημα τους. Εβγαλες 1000 απο τη Πειραιως και τα εβαλες στην Alpha λες, και που ξερω εγω οτι τα 1000 που εβγαλες δε τα κρατησες στο μπαουλο και δεν κατεθεσες αλλο/νεο χρημα στην Citibank?

Επεξ/σία από filipprin
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vs_skg είπε

Εγώ σου ζητάω να αποκρυσταλλώσεις την θέση σου για τρίτη φορά γιατί πας να ξεφύγεις. 

Λες κατ' ουσίαν ότι το να βγάλω Χ πόσο από μια τράπεζα και μετά να βάλω Χ πόσο σε άλλη ή την ίδια είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, ΣΩΣΤΑ; 

Εσυ πας να ξεφυγεις. Δεν απαντας στο καιριο ερωτημα γιατι ξερεις καλα οτι εχω δικιο. 

Κατ ουσιαν, μπορει κανεις να βαζεις ποσά αβερτα και να τα δικαιολογει με προηγουμενες ισοποσες αναληψεις, σωστα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filipprin είπε
  Στις 17/5/2023 στις 8:56 ΠΜ, rus είπε

Αν ηταν ετσι ολοι θα δικαιολογουσαν τα μαυρα κερδη τους με αυτο το τροπο. Αμα καταθεσεις 5000 δεκα φορες θεωρειται οτι εβαλες 50 χιλιαρικα στο λογ/σμο σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

Εσυ πας να ξεφυγεις. Δεν απαντας στο καιριο ερωτημα γιατι ξερεις καλα οτι εχω δικιο. 

Κατ ουσιαν, μπορει κανεις να βαζεις ποσά αβερτα και να τα δικαιολογει με προηγουμενες ισοποσες αναληψεις, σωστα?

Θα απαντήσω σε ότι θέλεις, μπορούμε πρώτα να ξεκαθαρίσουμε την θέση σου μιας που σε ρώτησα πρώτος; 

Λες κατ' ουσίαν ότι το να βγάλω Χ πόσο από μια τράπεζα και μετά να βάλω Χ πόσο σε άλλη ή την ίδια είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, ΣΩΣΤΑ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, filipprin είπε
Στις 17/5/2023 στις 2:47 ΜΜ, rus είπε

Τεραστια. Μόνο με την επιταγη μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι χρημα που πηγες απο τη μια τραπεζα στην αλλη και οχι νεο/μαυρο χρημα🙂

8 λεπτά πριν, filipprin είπε
  Στις 18/5/2023 στις 12:01 ΜΜ, rus είπε

Πότε προλαβες και εκανες αυτο το κατεβατο?😀

Ο επιχειρηματιας δικαιολογειται να κανει συνεχεια διακινησεις μεγαλων ποσών, ο ανεργος και ο χαμηλοεισοδηματιας θα προσελκυσουν πιο ευκολα το ενδιαφερον της εφοριας.

Στις 17/5/2023 στις 3:00 ΜΜ, rus είπε

Ενταξει, "μαυρο" εννοουμε αδικαιολογητο. Αυτο που θελεις να κρυψεις. Την ουσια αυτου που ειπα φανταζομαι τη καταλαβες. Ειναι αλλο να καταθεσεις χρημα σε μια τραπεζα ως μετρητα και αλλο να το φερεις με επιταγη.

Αν ηταν ετσι ολοι θα δικαιολογουσαν τα μαυρα κερδη τους με αυτο το τροπο. Αμα καταθεσεις 5000 δεκα φορες θεωρειται οτι εβαλες 50 χιλιαρικα στο λογ/σμο σου.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vs_skg είπε

Θα απαντήσω σε ότι θέλεις, μπορούμε πρώτα να ξεκαθαρίσουμε την θέση σου μιας που σε ρώτησα πρώτος; 

Λες κατ' ουσίαν ότι το να βγάλω Χ πόσο από μια τράπεζα και μετά να βάλω Χ πόσο σε άλλη ή την ίδια είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, ΣΩΣΤΑ;;

Λεω αυτο που εχω πει και αυτο που εξηγησα μετα . Δεν λεω αυτο που θελεις να δειξεις εσυ οτι λεω.

1 ώρα πριν, vs_skg είπε

Meanwhile φοβάται να παραδεχτεί το τι λέει 

ναι τρεμω😄

• Confused 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, rus είπε

Δε παιρνω κατι πισω.

Ποια ειναι η μπουρδα? Οταν καταθετεις χρημα που δεν δικαιολογειται κινδυνευεις να ελεγχθεις. Βαζεις 1000ε (απο το μυστικο μπαουλο) ενω εχεις εισοδημα 100ε, το θεωρεις φυσιολογικο και απροβληματιστο? Μηπως ειναι καποιο "μαυρο" ενοικιο που εισπραττεις?

Κανείς, ποτέ, σε αυτή την συζήτηση δεν ειπε κάτι για "Βγαζω Χ αλλα εχω μικρότερο εισόδημα".
Εχουμε πει πολλές φορες και με πολλους διαφορετικους τροπους το "εφοσον δικαιολογειται απο το δηλωμένο εισοδημα σου, δεν υπαρχει προβλημα". Και αυτή ειναι η αλήθεια. 

Αν εχεις δηλωμένα 10 χιλιάδες και τα έχεις στην τράπεζα, μπορείς να  κάνεις αυτες τις 10 χιλιαδες οσες αναλήψεις και καταθέσεις θες . ΑΝ σου ζητηθεί κάτι απο την τράπεζα, θα ειναι μονο το αποδεικτικό ανάληψης.
Τα υπόλοιπα ειναι υπόθεση της ΑΑΔΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό που ακουστηκε ότι δεν μπορείς να δικαιολογήσεις μια κατάθεση με αντιστοιχη προηγούμενη ανάληψη είναι καθαρά μπαρούφα. Και το εξηγώ εύκολα με ένα παράδειγμα:

Αν ίσχυε αυτή η λογική, τότε δεν θα μπορούσες ποτέ μα ποτέ να δικαιολογησεις μια καταθεση. Διότι πες π.χ. ότι είσαι έμπορος και έχεις κάνει ένα σύνολο πωλήσεων εχοντας κόψει αποδείξεις κλπ. Πας να τα καταθέσεις στην τράπεζα αλλα εγω σου λέω: και εγώ που ξερω οτι καταθέτεις αυτά που εισέπραξες και δεν καταθέτεις άλλα χαρτονομίσματα που είχες κάτω από το στρώμα σου (μαύρα)? Ακριβώς ίδια λανθασμένη λογική με παραπάνω.

Δημοσ.

Αλλο ειναι να καταθεσεις απο 5000 σε 10 διαφορετικους λογαριασμους αρα συνολο 50.000

Και αλλο τα ΙΔΙΑ  5000 να τα κινησεις σε 10 διαφορετικους λογαριασμους αρα συνολο παλι 5000.

Το αν ειναι ασπρο μαυρο κιτρινο ουδόλως μας αφορα

Δημοσ.

λοιπόν μια γονική παροχή μετρητών από τον πατέρα σου με μετρητά από τον τραπεζικο του λογαριασμό στον δικό σου + μια δήλωση στην ααδε και καθάρισες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...