Κοσμάς123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Γεια και χαρά, υπάρχει θέμα στην φορολογική μου δήλωση καθώς,πέρσυ,έκανα υπερβολικά μεγάλες καταθέσεις σε στοιχηματικες Έλλάδας και εξωτερικού οι οποίες ξεπερνούν κατά παρά πολύ το εισόδημα μου (5 φορές πάνω) Αυτό προέκυψε λόγω του ότι γινόταν κατάθεση ανάληψη,κατάθεση ανάληψη πολλές φορές και ενώ χωρίς να έχω καθαρό κέρδος..αλλά μικρή ζημιά,να φαίνεται ότι έχω ξοδέψει 25χιλ ενώ έχω εισόδημα 5χιλ. Ξαναλέω κέρδος δεν προέκυψε ούτε πρόκειται για μαύρο χρήμα,αλλά γινόταν κατάθεση πίσω από ανάληψη και πάει λέγοντας... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ;
lasithi12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 στις ελληνικες φορολογείσαι αυτόματα.... με τις ξένες ειναι το προβλημα σου που κανονικα έπρεπε να δηλώνεις η να πληρώνεις τον ανάλογο φόρο καλο λογιστή και καλη τύχη
Κοσμάς123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Στον τραπεζικό μου λογαριασμό και είναι 35 τελικά όχι 25...είναι 7φορες το εισόδημα μου δηλαδή..οι περισσότερες καταθέσεις είναι στην skrill( ηλεκτρονικό πορτοφόλι,και αναλήψεις μετά από την σκριλλ στην τράπεζα) Μέσω αυτής έπαιζα στα καζίνο του εξωτερικού. Γνωρίζουμε κάποιον που να ασχοληθειται με τέτοιους είδους ζητήματα στην Αττική;
Skrobo Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Κοσμάς123 είπε Στον τραπεζικό μου λογαριασμό και είναι 35 τελικά όχι 25...είναι 7φορες το εισόδημα μου δηλαδή..οι περισσότερες καταθέσεις είναι στην skrill( ηλεκτρονικό πορτοφόλι,και αναλήψεις μετά από την σκριλλ στην τράπεζα) Μέσω αυτής έπαιζα στα καζίνο του εξωτερικού. Γνωρίζουμε κάποιον που να ασχοληθειται με τέτοιους είδους ζητήματα στην Αττική; Ο τραπεζικός σου λογαριασμός εχει αυτή την στιγμή μέσα 35 χιλιάδες;
Κοσμάς123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Skrobo είπε Ο τραπεζικός σου λογαριασμός εχει αυτή την στιγμή μέσα 35 χιλιάδες; Οχι. φαίνεται ότι έχουν ξοδευτεί 35χιλιαδες από αυτόν.Ενω το εισόδημα είναι μόνο 5 Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Κοσμάς123
Skrobo Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Κοσμάς123 είπε Έχω φαίνεται ότι έχουν ξοδευτεί 35χιλιαδες από αυτόν.Ενω το εισόδημα είναι μόνο 5 Το ποσα λεφτά εχουν μετακινηθεί στην τράπεζα δεν έχει τίποτα να κάνει με το εισόδημα σου.
Allan-Wake Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλλον δε θα γίνει τίποτα Πάντως πριν μερικά χρόνια πιάσανε έναν που γέμιζε την κάρτα με 5000 ευρώ, πήγαινε καζίνο, έπαιρνε τα μπόνους, τα έκανε ξανά μετρητά και τα ξανά έβαζε στην τράπεζα. Στο τέλος φαινόταν ότι είχε βάλει στην τράπεζα πανω από 100 χιλιάδες, με εισόδημα 5000 το χρόνο. Οπότε και έπεσε ο πέλεκυς Αλλά του είχε γίνει ειδικός έλεγχος. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Allan-Wake
Κοσμάς123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, Skrobo είπε Το ποσα λεφτά εχουν μετακινηθεί στην τράπεζα δεν έχει τίποτα να κάνει με το εισόδημα σου. Τα λόγια της λογίστρια μου,με αγχωσαν..και τα παραθέτω " Εφόσον έχεις ετήσιο εισόδημα 5 δεν μπορείς να ξοδέψεις 35..πρέπει α δικαιολογήσεις που τα βρήκες. Να αλλάξω λογιστή ; 1
txcellas Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 φιλε δωσε κανα ματσακι να φαμε και εμεις ψωμι.. 3 1
Κοσμάς123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Μάλλον δε θα γίνει τίποτα Πάντως πριν μερικά χρόνια πιάσανε έναν που γέμιζε την κάρτα με 5000 ευρώ, πήγαινε καζίνο, έπαιρνε τα μπόνους, τα έκανε ξανά μετρητά και θα ξανά έβαζε στην τράπεζα. Στο τέλος φαινόταν ότι είχε βάλει στην τράπεζα πανω από 100 χιλιάδες, με εισόδημα 5000 το χρόνο. Οπότε και έπεσε ο πέλεκυς Αλλά του είχε γίνει ειδικός έλεγχος. Σίγουρα δεν υπαγομαι σε τέτοια κατηγορία 😂 απλά το ξεφτιλισα με τα φρούτα και συνέχεια έβαζα 100,έβγαζα 100 και ξανά και ξανά..και φαίνονται αγορές 35χινες...
Bitbit Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Μάλλον δε θα γίνει τίποτα Πάντως πριν μερικά χρόνια πιάσανε έναν που γέμιζε την κάρτα με 5000 ευρώ, πήγαινε καζίνο, έπαιρνε τα μπόνους, τα έκανε ξανά μετρητά και τα ξανά έβαζε στην τράπεζα. Στο τέλος φαινόταν ότι είχε βάλει στην τράπεζα πανω από 100 χιλιάδες, με εισόδημα 5000 το χρόνο. Οπότε και έπεσε ο πέλεκυς Αλλά του είχε γίνει ειδικός έλεγχος. αν θυμάμαι καλά και αν λέμε τον ίδιο, ήταν ένας που φαίνοταν κινήσεις κάπου στα 60.000€ και έλεγε ότι το έκανε για να παίρνει Bonus, κάτι τέτοιο. Τι έγινε τελικά με αυτόν; Του τον φορέσανε; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Bitbit
Κοσμάς123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, txcellas είπε φιλε δωσε κανα ματσακι να φαμε και εμεις ψωμι.. Φρούτα σκυλε μου μακάρι να είχα φάει,δεν θα αγχωνομουν για την δήλωση 😂 1
Skrobo Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Κοσμάς123 είπε Τα λόγια της λογίστρια μου,με αγχωσαν..και τα παραθέτω " Εφόσον έχεις ετήσιο εισόδημα 5 δεν μπορείς να ξοδέψεις 35..πρέπει α δικαιολογήσεις που τα βρήκες. Να αλλάξω λογιστή ; Μα θα το δικαιολογήσεις, αν χρειαστεί θα πάρεις ενα χαρτι απο την στοιχιματική που θα δείχει οτι Χ έβαλες και Χ έβγαλες. 1
Κοσμάς123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Skrobo είπε Μα θα το δικαιολογήσεις, αν χρειαστεί θα πάρεις ενα χαρτι απο την στοιχιματική που θα δείχει οτι Χ έβαλες και Χ έβγαλες. Και με την ξένη!? Όπου εκεί είναι και το μεγαλύτερο μέρος καταθέσεων αναλήψεων; Σε ρωτώ γιατί είναι μέσω 3ου(ηλ.πορτοφολι skrill) Ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος καταθέσεων είναι στην σκριλλ και από αυτήν φαίνονται και άλλες τόσες αναλήψεις(ανάλογες των καταθέσεων ας πούμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις