Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά, υπάρχει θέμα στην φορολογική μου δήλωση καθώς,πέρσυ,έκανα υπερβολικά μεγάλες καταθέσεις σε στοιχηματικες Έλλάδας και εξωτερικού οι οποίες ξεπερνούν κατά παρά πολύ το εισόδημα μου (5 φορές πάνω)

Αυτό προέκυψε λόγω του ότι γινόταν κατάθεση ανάληψη,κατάθεση ανάληψη πολλές φορές και ενώ χωρίς να έχω καθαρό κέρδος..αλλά μικρή ζημιά,να φαίνεται ότι έχω ξοδέψει 25χιλ ενώ έχω εισόδημα 5χιλ.

Ξαναλέω κέρδος δεν προέκυψε ούτε πρόκειται για μαύρο χρήμα,αλλά γινόταν κατάθεση πίσω από ανάληψη και πάει λέγοντας...

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ;

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στις ελληνικες φορολογείσαι αυτόματα....

με τις ξένες ειναι το προβλημα σου που κανονικα έπρεπε να δηλώνεις η να πληρώνεις τον ανάλογο φόρο

καλο λογιστή και καλη τύχη

Δημοσ.

Στον τραπεζικό μου λογαριασμό και είναι 35 τελικά όχι 25...είναι 7φορες το εισόδημα μου δηλαδή..οι περισσότερες καταθέσεις είναι στην skrill( ηλεκτρονικό πορτοφόλι,και αναλήψεις μετά από την σκριλλ στην τράπεζα)

Μέσω αυτής έπαιζα στα καζίνο του εξωτερικού.

Γνωρίζουμε κάποιον που να ασχοληθειται με τέτοιους είδους ζητήματα στην Αττική;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Κοσμάς123 είπε

Στον τραπεζικό μου λογαριασμό και είναι 35 τελικά όχι 25...είναι 7φορες το εισόδημα μου δηλαδή..οι περισσότερες καταθέσεις είναι στην skrill( ηλεκτρονικό πορτοφόλι,και αναλήψεις μετά από την σκριλλ στην τράπεζα)

Μέσω αυτής έπαιζα στα καζίνο του εξωτερικού.

Γνωρίζουμε κάποιον που να ασχοληθειται με τέτοιους είδους ζητήματα στην Αττική;

Ο τραπεζικός σου λογαριασμός εχει αυτή την στιγμή μέσα 35 χιλιάδες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Skrobo είπε

Ο τραπεζικός σου λογαριασμός εχει αυτή την στιγμή μέσα 35 χιλιάδες;

Οχι. φαίνεται ότι έχουν ξοδευτεί 35χιλιαδες από αυτόν.Ενω το εισόδημα είναι μόνο 5

Επεξ/σία από Κοσμάς123
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Κοσμάς123 είπε

Έχω φαίνεται ότι έχουν ξοδευτεί 35χιλιαδες από αυτόν.Ενω το εισόδημα είναι μόνο 5

Το ποσα λεφτά εχουν μετακινηθεί στην τράπεζα δεν έχει τίποτα να κάνει με το εισόδημα σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δε θα γίνει τίποτα

Πάντως πριν μερικά χρόνια πιάσανε έναν που γέμιζε την κάρτα με 5000 ευρώ, πήγαινε καζίνο, έπαιρνε τα μπόνους, τα έκανε ξανά μετρητά και τα ξανά έβαζε στην τράπεζα. Στο τέλος φαινόταν ότι είχε βάλει στην τράπεζα πανω από 100 χιλιάδες, με εισόδημα 5000 το χρόνο. Οπότε και έπεσε ο πέλεκυς

Αλλά του είχε γίνει ειδικός έλεγχος.

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Το ποσα λεφτά εχουν μετακινηθεί στην τράπεζα δεν έχει τίποτα να κάνει με το εισόδημα σου. 

Τα λόγια της λογίστρια μου,με αγχωσαν..και τα παραθέτω " Εφόσον έχεις ετήσιο εισόδημα 5 δεν μπορείς να ξοδέψεις 35..πρέπει α δικαιολογήσεις που τα βρήκες.

Να αλλάξω λογιστή ;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Πάντως πριν μερικά χρόνια πιάσανε έναν που γέμιζε την κάρτα με 5000 ευρώ, πήγαινε καζίνο, έπαιρνε τα μπόνους, τα έκανε ξανά μετρητά και θα ξανά έβαζε στην τράπεζα. Στο τέλος φαινόταν ότι είχε βάλει στην τράπεζα πανω από 100 χιλιάδες, με εισόδημα 5000 το χρόνο. Οπότε και έπεσε ο πέλεκυς

Σίγουρα δεν υπαγομαι σε τέτοια κατηγορία 😂 απλά το ξεφτιλισα με τα φρούτα και συνέχεια έβαζα 100,έβγαζα 100 και ξανά και ξανά..και φαίνονται αγορές 35χινες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Πάντως πριν μερικά χρόνια πιάσανε έναν που γέμιζε την κάρτα με 5000 ευρώ, πήγαινε καζίνο, έπαιρνε τα μπόνους, τα έκανε ξανά μετρητά και τα ξανά έβαζε στην τράπεζα. Στο τέλος φαινόταν ότι είχε βάλει στην τράπεζα πανω από 100 χιλιάδες, με εισόδημα 5000 το χρόνο. Οπότε και έπεσε ο πέλεκυς

αν θυμάμαι καλά και αν λέμε τον ίδιο, ήταν ένας που φαίνοταν κινήσεις κάπου στα 60.000€ και έλεγε ότι το έκανε για να παίρνει Bonus, κάτι τέτοιο.

Τι έγινε τελικά με αυτόν; Του τον φορέσανε;

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, txcellas είπε

φιλε δωσε κανα ματσακι να φαμε και εμεις ψωμι..

Φρούτα σκυλε μου μακάρι να είχα φάει,δεν θα αγχωνομουν για την δήλωση 😂

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Κοσμάς123 είπε

Τα λόγια της λογίστρια μου,με αγχωσαν..και τα παραθέτω " Εφόσον έχεις ετήσιο εισόδημα 5 δεν μπορείς να ξοδέψεις 35..πρέπει α δικαιολογήσεις που τα βρήκες.

Να αλλάξω λογιστή ;

Μα θα το δικαιολογήσεις, αν χρειαστεί θα πάρεις ενα χαρτι απο την στοιχιματική που θα δείχει οτι Χ έβαλες και Χ έβγαλες.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skrobo είπε

Μα θα το δικαιολογήσεις, αν χρειαστεί θα πάρεις ενα χαρτι απο την στοιχιματική που θα δείχει οτι Χ έβαλες και Χ έβγαλες.

Και με την ξένη!? Όπου εκεί είναι και το μεγαλύτερο μέρος καταθέσεων αναλήψεων;

Σε ρωτώ γιατί είναι μέσω 3ου(ηλ.πορτοφολι skrill)

Ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος καταθέσεων είναι στην σκριλλ και από αυτήν φαίνονται και άλλες τόσες αναλήψεις(ανάλογες των καταθέσεων ας πούμε)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...