Προς το περιεχόμενο

επιλογή κάρτας γραφικών

vront30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σε αναμονή για τα κομμάτια που θα στήσω τον καινούριο μου υπολογιστή.

mobo  ASUS TUF GAMING B550-PLUS WI-FI ΙΙ

cpu amd ryzen 5 5600x

RAM KING. FURY BST RGB 16/3200/DDR4

PSU FORTRON HYDRO M PRO 800

CASE COUGAR DUOFACE PRO RGB ATX BK (GPU 39 CM)

SSD 250 GB (ΠΑΛΙΟΣ)

ΨΥΚΤΡΑ COUGAR FORZA 50 ESSENTIAL 120mm

και η απορία μου είναι ποια θεωρείτε κατάλληλη κάρτα γραφικών για να παίζω σε ultra ή το λιγότερο σε high το call of duty warzone ή παλιότερες εκδόσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού, με μέγιστο όριο τα 250-300 ευρώ το πολύ για καινούρια. 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω μια παλιά οθόνη,  φαντάσου μόνο vga παίρνει,  αλλά δεν με νοιάζει γιατί θέλω να έχω προοπτική για όταν την αλλάξω. 

Ε οκ, αν μιλάμε για FullHD και κάτω, και με μια 6600ΧΤ/ RTX3060 είσαι μια χαρά. Αν θες πιο future proof ή πας για 6700ΧΤ ή περιμένεις 2 εβδομάδες για την καινούργια RX7600 ή 4060 να δούμε τι ψάρια πιάνουν.

2 ώρες πριν, vront30 είπε

Έχω μια παλιά οθόνη,  φαντάσου μόνο vga παίρνει,  αλλά δεν με νοιάζει γιατί θέλω να έχω προοπτική για όταν την αλλάξω. 

Οι νέες gpu δεν έχουν θύρα vga.

• Like 4

Ναι ξερω, θα βάλω ανταπτορα.... δυστρυχως θα χασω σε ποιοτητα αλλα τωρα δεν παιζει εξτρα φραγκο

3 ώρες πριν, Age4Greeks είπε

Ε οκ, αν μιλάμε για FullHD και κάτω, και με μια 6600ΧΤ/ RTX3060 είσαι μια χαρά. Αν θες πιο future proof ή πας για 6700ΧΤ ή περιμένεις 2 εβδομάδες για την καινούργια RX7600 ή 4060 να δούμε τι ψάρια πιάνουν.

για ποια υλοποίηση , γιατι υπάρχουν διαφορες τιμες...

56 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Οι νέες gpu δεν έχουν θύρα vga.

Ναι ξερω, θα βάλω ανταπτορα.... δυστρυχως θα χασω σε ποιοτητα αλλα τωρα δεν παιζει εξτρα φραγκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...