SabotazNic Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, filip123go είπε Δεν διάβασα να λέει πουθενά ότι θέλει και ταυτότητα... Για να βγαλεις διαβατηριο...
filip123go Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Για να βγαλεις διαβατηριο... Όχι, δεν ισχύει, έκανα αίτηση πριν από 1 εβδομάδα και Τετάρτη το περιμένω.
lector Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, Flimgkis είπε Αποδέχονται και το δίπλωμα οδήγησης (σε κάρτα) ως μέσο απόδειξης βάσει της εμπειρίας μου. Μίλησε με την υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να ταυτοποιηθείς μέσω αυτού. Αν και δε βοηθα τον TS, το επιβεβαιωνω κι εγω αυτο για οποιον αλλο διαβαζει και μπορει να ενδιαφερεται.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, filip123go είπε Όχι, δεν ισχύει, έκανα αίτηση πριν από 1 εβδομάδα και Τετάρτη το περιμένω. εχεις ληγμένη ταυτότητα και σου έκδοσαν διαβατήριο;
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, Flimgkis είπε Αποδέχονται και το δίπλωμα οδήγησης (σε κάρτα) ως μέσο απόδειξης βάσει της εμπειρίας μου. Μίλησε με την υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να ταυτοποιηθείς μέσω αυτού. Εμενα δεν το δεχθηκε. Δε θυμαμαι γιατι,παει καιρος.
Hacker?pcs Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) "Μεγάλος Πιερακακης" που έχει βγάλει public 5-10 ΑPI στο gov.gr που ήδη προϋπήρχαν αλλά στις ταυτότητες κοταρα επί 4 χρόνια όπως επίσης και σε ο,τι εταιρικό και φορολογικό καίει η "ψηφιοποίηση της Ελλάδας 2.0" Το 2021 πάντως εμένα η Revolut δέχθηκε ταυτότητα, πέρυσι όμως η Ν26 δεν Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από Hacker?pcs 1
sdikr Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε "Μεγάλος Πιερακακης" που έχει βγάλει public 5-10 ΑPI στο gov.gr που ήδη προϋπήρχαν αλλά στις ταυτότητες κοταρα επί 4 χρόνια όπως επίσης και σε ο,τι εταιρικό και φορολογικό καίει η "ψηφιοποίηση της Ελλάδας 2.0" Το 2021 πάντως εμένα η Revolut δέχθηκε ταυτότητα, πέρυσι όμως η Ν26 δεν Αν δεν έχει λήξει η ταυτότητα σου θα την δεχθεί η rev, αν έχει λήξει όχι, άλλοι επιλέγουν να μην δέχονται καν την Ελληνική ταυτότητα τα ίδια γινόταν και επι Παππα. 3 χρόνια τώρα πάντως κάνω ανανέωση για το μηχανάκι απο το σπίτι αντί να τρέχω σε τροχαία
Damianus Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Ακόμη και χώρες που έχουν μπει τελευταίοι στην ΕΕ όπως Βουλγαρία, Ρουμανία έχουν σύγχρονες ταυτότητες μορφής πιστωτικής κάρτας με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Όσο αφορά τις ελληνικές υπηρεσίες όλα γίνονται αποδεκτά , από τη στιγμή που έρχεστε σε επαφή με ξένες , αισθάνεται κανείς τα προβλήματα που ανακύπτουν κάθε τόσο.
sdikr Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Damianus είπε Ακόμη και χώρες που έχουν μπει τελευταίοι στην ΕΕ όπως Βουλγαρία, Ρουμανία έχουν σύγχρονες ταυτότητες μορφής πιστωτικής κάρτας με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Όσο αφορά τις ελληνικές υπηρεσίες όλα γίνονται αποδεκτά , από τη στιγμή που έρχεστε σε επαφή με ξένες , αισθάνεται κανείς τα προβλήματα που ανακύπτουν κάθε τόσο. Ούτε και αυτές γίνονται δεκτές όταν έχουν λήξει όμως
Damned7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Εγώ έκανα ταυτοποίηση με δίπλωμα πριν 6 μήνες γιατί η ταυτότητα που έχω είναι 30 χρονών.
ideal09 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε όμως η Ν26 δεν Άσε, ακόμα τα κλαίμε εκείνα τα 50αρικα 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα