Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Για να βγαλεις διαβατηριο...

Όχι, δεν ισχύει, έκανα αίτηση πριν από 1 εβδομάδα και Τετάρτη το περιμένω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Flimgkis είπε

Αποδέχονται και το δίπλωμα οδήγησης (σε κάρτα) ως μέσο απόδειξης βάσει της εμπειρίας μου. Μίλησε με την υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να ταυτοποιηθείς μέσω αυτού.

Αν και δε βοηθα τον TS, το επιβεβαιωνω κι εγω αυτο για οποιον αλλο διαβαζει και μπορει να ενδιαφερεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Όχι, δεν ισχύει, έκανα αίτηση πριν από 1 εβδομάδα και Τετάρτη το περιμένω.

εχεις ληγμένη ταυτότητα και σου έκδοσαν διαβατήριο;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Flimgkis είπε

Αποδέχονται και το δίπλωμα οδήγησης (σε κάρτα) ως μέσο απόδειξης βάσει της εμπειρίας μου. Μίλησε με την υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να ταυτοποιηθείς μέσω αυτού.

Εμενα δεν το δεχθηκε. Δε θυμαμαι γιατι,παει καιρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Μεγάλος Πιερακακης" που έχει βγάλει public 5-10 ΑPI στο gov.gr που ήδη προϋπήρχαν αλλά στις ταυτότητες κοταρα επί 4 χρόνια όπως επίσης και σε ο,τι εταιρικό και φορολογικό καίει η "ψηφιοποίηση της Ελλάδας 2.0"

Το 2021 πάντως εμένα η Revolut δέχθηκε ταυτότητα, πέρυσι όμως η Ν26 δεν

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

"Μεγάλος Πιερακακης" που έχει βγάλει public 5-10 ΑPI στο gov.gr που ήδη προϋπήρχαν αλλά στις ταυτότητες κοταρα επί 4 χρόνια όπως επίσης και σε ο,τι εταιρικό και φορολογικό καίει η "ψηφιοποίηση της Ελλάδας 2.0"

Το 2021 πάντως εμένα η Revolut δέχθηκε ταυτότητα, πέρυσι όμως η Ν26 δεν

Αν δεν έχει λήξει η ταυτότητα σου θα την δεχθεί η rev, αν έχει λήξει όχι,  άλλοι επιλέγουν να μην δέχονται καν την Ελληνική ταυτότητα τα ίδια γινόταν και επι Παππα.

3 χρόνια τώρα πάντως κάνω ανανέωση για το μηχανάκι απο το σπίτι αντί να τρέχω σε τροχαία

Δημοσ.

Ακόμη και χώρες που έχουν μπει τελευταίοι στην ΕΕ όπως Βουλγαρία, Ρουμανία έχουν σύγχρονες ταυτότητες μορφής πιστωτικής κάρτας με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Όσο αφορά τις ελληνικές υπηρεσίες όλα γίνονται αποδεκτά , από τη στιγμή που έρχεστε σε επαφή με ξένες , αισθάνεται  κανείς τα προβλήματα που ανακύπτουν κάθε τόσο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Damianus είπε

Ακόμη και χώρες που έχουν μπει τελευταίοι στην ΕΕ όπως Βουλγαρία, Ρουμανία έχουν σύγχρονες ταυτότητες μορφής πιστωτικής κάρτας με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Όσο αφορά τις ελληνικές υπηρεσίες όλα γίνονται αποδεκτά , από τη στιγμή που έρχεστε σε επαφή με ξένες , αισθάνεται  κανείς τα προβλήματα που ανακύπτουν κάθε τόσο.

Ούτε και αυτές γίνονται δεκτές όταν έχουν λήξει όμως

Δημοσ.

Εγώ έκανα ταυτοποίηση με δίπλωμα πριν 6 μήνες γιατί η ταυτότητα που έχω είναι 30 χρονών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...