Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

αντιμετωπίζω ένα θεμα σχετικα με τον λογαριασμό που διατηρώ στη ρεβολουτ,

πιο συγκεκριμενα μου ζητησε να επαληθεύσω την ταυτοτητα μου &  αφου το εκανα αυτο μου ειπαν οτι δεν επαληθεύεται :( 

μιλησα στο chat & μου ειπαν οτι εχει ληξει η ταυτότητα ( πραγμα το οποιο ισχυει καθως την εβγαλα το 2008 και εχει παρελθει η 15ετια και το διαπίστωσα σήμερα 😛 )

και ετσι θελω να ρωτησω,    αν παω και βγαλω νεα στο αστυνομ.τμημα,  μετα θα την δεχτουν κανονικά?
& επισης ποιος ειναι ο τροπος  να την ενημερώσω παλι στη ρεβολουτ? 
εχει τυχει σε καποιον προσφατα να μου πει τι διαδικασία ακολουθήσε???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι ελληνικές ταυτότητες δεν έχουν σύγχρονα αποδεκτά  χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Δυστυχώς πρόκειται για ευρωπαϊκή "πρωτιά" και εδώ.

Ακόμη και καινούργια να βγάλεις υπάρχει το ενδεχόμενο κάθε τρείς και λίγο να ξαναχρειαζεσαι επαλήθευση.

Η καλύτερη λύση φυσικά είναι το διαβατήριο όπως και αναφέρθηκε παραπάνω. 

Επεξ/σία από Damianus
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Iro92 είπε

αν παω και βγαλω νεα στο αστυνομ.τμημα,  μετα θα την δεχτουν κανονικά?

ΝΑΙ

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Damianus είπε

Οι ελληνικές ταυτότητες δεν έχουν σύγχρονα αποδεκτά  χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Δυστυχώς πρόκειται για ευρωπαϊκή "πρωτιά" και εδώ.

Ακόμη και καινούργια να βγάλεις υπάρχει το ενδεχόμενο κάθε τρείς και λίγο να ξαναχρειαζεσαι επαλήθευση.

Η καλύτερη λύση φυσικά είναι το διαβατήριο όπως και αναφέρθηκε παραπάνω. 

δλδ αν βγαλω νεα και την επαληθεύσω 

και εστω οτι ζητανε εκ νεου επαλήθευση μετα (που οκ δεν μου ειναι κατι να την κανω εστω & συνεχεια ),  υπαρχει περιπτωση να μου λενε παλι οτι δεν γινεται δεκτη??

Δημοσ.

Αποδέχονται και το δίπλωμα οδήγησης (σε κάρτα) ως μέσο απόδειξης βάσει της εμπειρίας μου. Μίλησε με την υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να ταυτοποιηθείς μέσω αυτού.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Iro92 είπε

δλδ αν βγαλω νεα και την επαληθεύσω 

και εστω οτι ζητανε εκ νεου επαλήθευση μετα (που οκ δεν μου ειναι κατι να την κανω εστω & συνεχεια ),  υπαρχει περιπτωση να μου λενε παλι οτι δεν γινεται δεκτη??

Στείλε τους το δίπλωμα και θα σε περάσουν.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spooker είπε

ΝΑΙ

σου ετυχε πρόσφατα ?

την ανεβασες στην υποβολη εγγραφων μεσω του μειλ που σου εστειλαν η την εστειλες σε καποιο chat???

6 λεπτά πριν, Flimgkis είπε

Αποδέχονται και το δίπλωμα οδήγησης (σε κάρτα) ως μέσο απόδειξης βάσει της εμπειρίας μου. Μίλησε με την υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να ταυτοποιηθείς μέσω αυτού.

δεν εχω δυστυχως για την ωρα αλλιως θα ειχα ξεμπερδεψει τωρα :( 

Δημοσ.

Πήγαινε βγάλε ένα διαβατήριο. Πλέον είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία. (Δεν θα μπεις στον κόπο να ανανεώνεις και ταυτότητες σε τράπεζες κλπ κλπ ) . Και οοοοοοοοοοοοοοταν έρθουν οι καινούργιες ταυτότητες, βγάζεις κατευθείαν καινούρια. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Πήγαινε βγάλε ένα διαβατήριο. Πλέον είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία. (Δεν θα μπεις στον κόπο να ανανεώνεις και ταυτότητες σε τράπεζες κλπ κλπ ) . Και οοοοοοοοοοοοοοταν έρθουν οι καινούργιες ταυτότητες, βγάζεις κατευθείαν καινούρια. 

καθως φαινεται τελικα μαλλον αυτο θα κανω...

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iro92 είπε

καθως φαινεται τελικα μαλλον αυτο θα κανω...

Για να βγάλεις διαβατήριο μάλλον θα σου ζητήσουν πρώτα να βγάλεις ταυτότητα

Δεν θα έχεις πρόβλημα να την κάνουν δεκτή αν βγάλεις καινούργια και θα είναι πιο φθηνό απο το να βγάλεις διαβατήριο

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Iro92 είπε

και ετσι θελω να ρωτησω,    αν παω και βγαλω νεα στο αστυνομ.τμημα,  μετα θα την δεχτουν κανονικά?
& επισης ποιος ειναι ο τροπος  να την ενημερώσω παλι στη ρεβολουτ? 

Θα την δεχτουν φυσικα, και θα πας στο μενου για την επιβεβαιωση.

2 ώρες πριν, filip123go είπε

Θελει και ταυτοτητα σε ισχυ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Θελει και ταυτοτητα σε ισχυ

Από το site της revolut

Spoiler

Accepted documents include but are not limited to:

Passport (standard, diplomatic)

Passport cards

EU National ID's

Visa along with national passport. Note: visit, tourist or Schengen visas are not supported.

Residence card or residence permit

UK provisional driving licence. You will need to submit documents, which support your right to remain in the country, registered with your profile.

Δεν διάβασα να λέει πουθενά ότι θέλει και ταυτότητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...