cpavlidi Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Θα σου προτεινα, αν σου ελεγε κατι, να του προτεινες εσυ να εργαστει σε εσενα ως υπαλληλοςκαι μαλιστα με την ιδια αμοιβη που αυτος εδινε σε εσενα....μιλαμε δεν φανταζεσαι ποσο ξινιλα θα δεις, πριν το κανεις βαλε καποιον να το γραφει σε βιντεακι γιατι αυτα δεν πρεπει να τα χανουμε 1 4 1
vegito Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Το περιεργο θα ηταν να ανοιγες επιχειρηση που δεν εχεις ιδεα πως δουλευει. Ειναι ζορικη η κατασταση χωρις να σκεφτεσαι τι θα κανει ο αλλος, αμα ειναι να βαζεις και εξτρα εμποδια το χασες το παιχνιδι.
Shinji ikari Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Rachelgreen είπε Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω 4 ώρες πριν, greekfragma είπε Όχι τίποτα από τα δυο. Αλλά μόνο και μόνο που είναι το ίδιο θα στραβώσουν και το ξέρω. Και είναι κρίμα γιατί έχουν μια καλη γνώμη για μένα. Αμα ανοιγεις θεμα σε φορουμ και λες αυτα, αστο, δεν το 'χεις και θα φαλιρισεις. 1 1
Black Demis Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 7 hours ago, Rachelgreen said: Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω να θυμωσουν δεν θα θυμώσουν απλα όταν υπέγραφες σύμβαση είχε ορο μέσα ότι αν φιγεις απο την δουλεια δεν μπορείς να κανεις χρήση τον γνώσεων αυτον για μερικά χρονια πχ? αν ναι τοτε ανετα σου κανουν μήνυση αν θελουν (και την κερδίζουν κιολας)
GamingMaster424 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, Black Demis είπε να θυμωσουν δεν θα θυμώσουν απλα όταν υπέγραφες σύμβαση είχε ορο μέσα ότι αν φιγεις απο την δουλεια δεν μπορείς να κανεις χρήση τον γνώσεων αυτον για μερικά χρονια πχ? αν ναι τοτε ανετα σου κανουν μήνυση αν θελουν (και την κερδίζουν κιολας) Το "την κερδίζουν κιόλας" πολύ απόλυτο, στην πράξη δύσκολα η εταιρεία μπορεί να αποδείξει κάτι τέτοιο, εκτός και αν μιλάμε πχ για συγκεκριμένο πελατολόγιο ή λίστα συνεργατών όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, ή μιλάμε για εξειδικευμένη γνώση που δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει εύκολα μόνος του μέσω ας πούμε αναζήτησης στο Internet ή σε βιβλιογραφία. Αν η TS μας έλεγε το αντικείμενο της εταιρείας, αντίστοιχα και οι συμβουλές μας ενδεχομένως να ήταν πιο εύστοχες και πιο συγκεκριμένες. 2
Black Demis Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 11 minutes ago, GamingMaster424 said: Το "την κερδίζουν κιόλας" πολύ απόλυτο, στην πράξη δύσκολα η εταιρεία μπορεί να αποδείξει κάτι τέτοιο, εκτός και αν μιλάμε πχ για συγκεκριμένο πελατολόγιο ή λίστα συνεργατών όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω, ή μιλάμε για εξειδικευμένη γνώση που δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει εύκολα μόνος του μέσω ας πούμε αναζήτησης στο Internet ή σε βιβλιογραφία. Αν η TS μας έλεγε το αντικείμενο της εταιρείας, αντίστοιχα και οι συμβουλές μας ενδεχομένως να ήταν πιο εύστοχες και πιο συγκεκριμένες. ουσιαστικά τελευταια φορα που επέγραψα τι έγραφε ότι δεν μπορούμε για τα επόμενα 2 χρονια από την στηγμη που φύγουμε απο την δουλειά αυτή να κάνουμε οτιδιποτε δικό μας με γνώσεις που βασίζονται σε αυτές που μάζεψε στην δουλειά αυτή (στην πράξη πετάνε ένα γενικό εντελος κείμενο και αργοτερα αν θελουν με καλο δικηγόρο μαγειρεύεται το θέμα) προφανος στης99% περιπτώσεων ακομη και αν το κανείς για αρκετό καιρό δεν θα αποτελείς καποια απειλή..... ετσι στην πράξη το έχουν just in the case (αν γίνει κάτι χοντρό που όντος τους κάνει ζημιά)
lector Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, Black Demis είπε ουσιαστικά τελευταια φορα που επέγραψα τι έγραφε ότι δεν μπορούμε για τα επόμενα 2 χρονια από την στηγμη που φύγουμε απο την δουλειά αυτή να κάνουμε οτιδιποτε δικό μας με γνώσεις που βασίζονται σε αυτές που μάζεψε στην δουλειά αυτή (στην πράξη πετάνε ένα γενικό εντελος κείμενο και αργοτερα αν θελουν με καλο δικηγόρο μαγειρεύεται το θέμα) Αυτο το εχω ξαναδει σε συμβασεις, και αν το καλοσκεφτεις ειναι σα να σε δεσμευει μια συμβαση μετα τη ληξη της. Θα ειχε ενδιαφερον καποιος που γνωριζει να μας πει αν κατι τετοιο ευσταθει νομικα.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Αμα ανοιγεις θεμα σε φορουμ και λες αυτα, αστο, δεν το 'χεις και θα φαλιρισεις. Νομιζω το μοναδικό σχόλιο με αξία. Αν και θα πλακώσουν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι να πουν "δεν σε ρώτησε ο ts να του πεις αν θα ανοίξει επιχείρηση και πως θα πάει αλλά τι να κάνει που θα νιώθει άσχημα". Αστο αγαπητή, για να ρωτάς εδώ τέτοια, θα τσακιστεις σαν κατσαρίδα μόλις φύγεις από καθεστως μισθωτης και γίνεις επιχειρηματίας. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Basilhs23___ 1
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 TS ηρθες να ρωτήσεις στο σωστό μερος! Εδω θα σε συμβουλεψουν και ατομα που δεν εχουν εργαστει ποτέ. Ομως ειναι αυθεντιες στα εργασιακα και κυριως στην επιχειρηματικοτητα. 10 1
argimeg Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Αν δεν γνωρίζουμε το αντικείμενο δεν μπορούμε να μιλάμε για κατσαρίδες και για μύγες. Άλλο να ανοίξει κομμωτήριο και άλλο να ανοίξει καφέ. Απλά η κοπέλα νιώθει ενοχές κατά κάποιον τρόπο και προσπαθεί να το πολεμήσει. Σωστό η λάθος δεν μπορούμε να κρίνουμε, ο καθένας μας έχει τον χαρακτήρα του. Άλλοι πατούν επί πτωμάτων και άλλοι πάνε με τον σταύρο στο χέρι. Καλή τύχη σου εύχομαι, χρειάζεται και αυτή. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από argimeg 5
Black Demis Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 11 hours ago, lector said: Αυτο το εχω ξαναδει σε συμβασεις, και αν το καλοσκεφτεις ειναι σα να σε δεσμευει μια συμβαση μετα τη ληξη της. Θα ειχε ενδιαφερον καποιος που γνωριζει να μας πει αν κατι τετοιο ευσταθει νομικα. Αυτό δεν το ξέρω να πω την αλήθεια αλλά ότι έχει γίνει κυνήγι βάση συγεκρημεενου όρου έχει γίνει, αλλά πάντα ήταν για λόγο όχι απλά σηκώθηκε ο άλλος και ανοίξε την ίδια εταιρία
vagos789 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Υπαρχουν εργοδοτες που θυμωνουν απλα γιατι ο υπαλληλος εφυγε,ποσο μαλλον αν γινει και ανταγωνιστης. Ειναι καθαρα στον ανθρωπο,δεν ειναι ολοι αποστασιοποιημενοι και στωικοι
G30RGE Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, *nenya* είπε TS ηρθες να ρωτήσεις στο σωστό μερος! Εδω θα σε συμβουλεψουν και ατομα που δεν εχουν εργαστει ποτέ. Ομως ειναι αυθεντιες στα εργασιακα και κυριως στην επιχειρηματικοτητα. Είναι και ο Χατζηδάκης στο insomnia? Τι username έχει? 1
lneam Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, Rachelgreen είπε Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω οι καλοι ανθρωποι, δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα. Το καρμα εχει ενα "σχεδιο" για ολους
Leleouras Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 δεν ξέρω τι να πω, σαν παρατηρητής θα πήγαινα στους εργοδότες σου όμως και θα τους έλεγα "τα μισά να μου κανε..." ή "ωωω τι σας έκανεεε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα