Rachelgreen Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, Rachelgreen είπε Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω Και αν θυμώσουν τι έγινε;Ξύδι. Μην είσαι τόσο θύμα,γίνε λιγο πιο σκληρή γιατί ,θα? , σε πατάνε όλοι. 2
tounion Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Rachelgreen είπε Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω Πιστεύω ότι το είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί.. κοίτα μπροστά και όχι πίσω.. κι άμα θυμώσουν πολύ τι θα γίνει ? Θα κάνεις πίσω?? Κοίτα μπροστά και προχωρα
Rachelgreen Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Σας ευχαριστώ παιδιά είναι βάλσαμο τα λόγια σας αλήθεια χαχα αλλά επειδή είχαμε μια καλη σχέση γι αυτό φοβάμαι πιο πολύ
Skrobo Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Αν είχατε καλή σχέση, θα σου στέλνει και κόσμο. Ο αρχισερβιτόρος μου έφυγε πρόπερσυ και άνοιξε μαγαζί στο δίπλα χωρίο που μοιάζει αρκετά έως πάρα πολύ με το δικό μου. Μέχρι για το στήσιμο στα πιάτα μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος να έχω κακιές σχέσεις μαζί του. 2
GREGORYMO Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Rachelgreen είπε Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω ΙΔΙΟ αντικείμενο η διαφορετικό?
greekfragma Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 hour ago, Rachelgreen said: Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω ετοιμάσου για μηνύσεις και κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 11 minutes ago, GREGORYMO said: ΙΔΙΟ αντικείμενο η διαφορετικό? Ίδια επιχείρηση λέει, υπάρχει περίπτωση να εννοεί διαφορετικό αντικείμενο? 1
Nabuko Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τζόι και ο Τσάντλερ τι λένε γι' αυτό?
JakeKaufman Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Rachelgreen είπε Επειδή είμαι συναισθηματική μπορείτε να μου πείτε πόσο θα θυμώσουν οι εργοδότες μου που έφυγα από τη δουλειά και ανοίγω ίδια επιχείρηση; Γιατί νιώθω ότι θα φάω κράξιμο και το καταλαβαίνω Επειδή το έχω δει να συμβαίνει, και οι "φίλοι" εργοδότες να γίνονται αυτόματα ανταγωνιστές, η απάντηση είναι ναι, θα θυμώσουν. Ειδικά αν πας να τσιμπήσεις και κανεναν υφιστάμενο πελάτη, τότε θα γίνουν πύραυλος.
Rachelgreen Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 15 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τζόι και ο Τσάντλερ τι λένε γι' αυτό? Χαχαχαχ κλαίωω 1 ώρα πριν, Skrobo είπε Αν είχατε καλή σχέση, θα σου στέλνει και κόσμο. Ο αρχισερβιτόρος μου έφυγε πρόπερσυ και άνοιξε μαγαζί στο δίπλα χωρίο που μοιάζει αρκετά έως πάρα πολύ με το δικό μου. Μέχρι για το στήσιμο στα πιάτα μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος να έχω κακιές σχέσεις μαζί του. Μπα δεν το νομίζω εβλεπα ποσό ανταγωνιστικοί ήταν με τους άλλους 26 λεπτά πριν, greekfragma είπε ετοιμάσου για μηνύσεις και κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Ε νομίζω δεν θα φτάσουμε και σε αυτό το επίπεδο. Λίγο κράξιμο ναι
haris_216 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το "ίδια επιχείρηση" από μόνο του δεν λέει κάτι (και να στραβώσουν δεν ασχολείσαι) Εκτός αν: Πήγες κι έκανες την ανταγωνιστική επιχείρηση ακριβώς απέναντι (σαφώς κι έχεις δικαίωμα αλλά, όπως και να το κάνεις, είναι "κάπως") Ή, ακόμα χειρότερα, "ξέχασες" να μας πεις ότι φεύγοντας πήρες μαζί σου και το πελατολόγιο (αν στο είδος που ασχολείστε έχει σημασία κάτι τέτοιο) Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από haris_216 5
Rachelgreen Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, haris_216 είπε Το "ίδια επιχείρηση" από μόνο του δεν λέει κάτι (και να στραβώσουν δεν ασχολείσαι) Εκτός αν: Πήγες κι έκανες την ανταγωνιστική επιχείρηση ακριβώς απέναντι (σαφώς κι έχεις δικαίωμα αλλά, όπως και να το κάνεις, είναι "κάπως") Ή, ακόμα χειρότερα, "ξέχασες" να μας πεις ότι φεύγοντας πήρες μαζί σου και το πελατολόγιο (αν στο είδος που ασχολείστε έχει σημασία κάτι τέτοιο) Όχι τίποτα από τα δυο. Αλλά μόνο και μόνο που είναι το ίδιο θα στραβώσουν και το ξέρω. Και είναι κρίμα γιατί έχουν μια καλη γνώμη για μένα.
greekfragma Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 16 minutes ago, Rachelgreen said: Όχι τίποτα από τα δυο. Αλλά μόνο και μόνο που είναι το ίδιο θα στραβώσουν και το ξέρω. Και είναι κρίμα γιατί έχουν μια καλη γνώμη για μένα. για μια υστεροφημία ζούμε σε αυτή τη ζωή!
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Προφανως και δεν θα χαρουν, ειδικα αν εισαι στην ιδια "πιατσα" και προσπαθησεις να τους παρεις προμηθευτες/πελατες. Το εχω δει να γινεται στη λιανικη, δεν επιασε (κυριως λογω προμηθευτων που δεν βοηθησαν). Σε γενικες γραμμες παντως, λογικα θα στραβωσουν λιγο και θα τους περασει μετα. Αλλα ενταξει, δεν τρεχει και τιποτα, συμβαινει πολυ συχνα αυτο. Τωρα το θεμα ειναι το εξης, ΑΝ στραβωσουν πολυ και σε πανε εντελως ανταγωνιστικα, εχεις πλανο? Εννοω να σε κοντραρουν με προμηθευτες/πελατολογιο. Εντελως φλου αυτα που λεω, δεν ξερω το αντικειμενο σου, αλλα πχ στην λιανικη, πολλοι κανουν συμφωνιες τυπου "θα εχω το εμπορευμα μοναχα εγω σε Χ ακτινα" και αν ειναι καλοι πελατες το πετυχαινουν, ή μοιραζονται κωδικους (best case scenario). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα