Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

Ευχαριστώ για τον απαντηση, τα γνωρίζω αυτα και δεν εχεις αδικο σε αυτα που γραφεις το θεμα ειναι η κοροιδία  οτι έχει εξαντληθεί από τον προμηθευτή.

γιαυτό και μπηκα στον κόπο να ανοιξω το νημα και να απαντήσω και στο μαιλ τους. αν έγραφαν με ειλικρίνεια "οτι δυστυχώς το συστημα μας έκανε λάθος και δεν μπορούμε να σας το δώσουμε σε αυτη την τιμή" (η οποια ηταν ελάχιστα φθηνότερο απο τον προηγούμενο στο bestprice/skroutz) δεν θα εχανα τον χρόνο μου να ασχοληθώ περαιτέρω μαζι τους. 

το μάθημα, μονο αντικαταβολή

Επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση οθόνης και πιστεύω ότι ξέρω για ποια οθόνη μιλάς ... για να μην σου πώ ότι μπήκα και εγώ στον πειρασμό να την παραγγείλω αλλά το άφησα για Δευτέρα πρωί να επιβεβαιώσω πρώτα την διαθεσιμότητα... δεν θα έλεγα και ελάχιστη tην διαφορά όταν  την έδινε 263 με  334  φθηνότερη τιμή στο skroutz.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, teot είπε

Επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση οθόνης και πιστεύω ότι ξέρω για ποια οθόνη μιλάς ... για να μην σου πώ ότι μπήκα και εγώ στον πειρασμό να την παραγγείλω αλλά το άφησα για Δευτέρα πρωί να επιβεβαιώσω πρώτα την διαθεσιμότητα... δεν θα έλεγα και ελάχιστη tην διαφορά όταν  την έδινε 263 με  334  φθηνότερη τιμή στο skroutz.

Του καταστήματος είσαι;

😊

Όχι 308€ την είχε ο φθηνότερος 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, prefuse είπε

Του καταστήματος είσαι;

😊

Όχι 308€ την είχε ο φθηνότερος 

Αν ήμουνα του καταστήματος δεν θα είχα γράψει πιο πάνω για τον παραπληνητικο τίτλο  ότι σου ακύρωσε η Dell την παραγγελία ενώ στην ουσία δεν εμπλεκέται καθόλου.

Είχα την εντύπωση ότι η σημερινή 334 ήταν η χαμηλότερη τιμή αλλά πιθανόν να έχεις και δίκαιο για το 308 γιατι από το ιστορικό βλέπω ότι την επόμενη ημέρα ήταν στα 316.... αλλά και πάλι 40+ ευρώ στα  308 ευρώ δεν θα το έλεγα ελάχιστη διαφορά.... όπως έγραψα και παραπάνω  λόγω της τιμής είχα μπει και εγω στον πειρασμό να την παραγγείλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, teot είπε

Αν ήμουνα του καταστήματος δεν θα είχα γράψει πιο πάνω για τον παραπληνητικο τίτλο  ότι σου ακύρωσε η Dell την παραγγελία ενώ στην ουσία δεν εμπλεκέται καθόλου.

Είχα την εντύπωση ότι η σημερινή 334 ήταν η χαμηλότερη τιμή αλλά πιθανόν να έχεις και δίκαιο για το 308 γιατι από το ιστορικό βλέπω ότι την επόμενη ημέρα ήταν στα 316.... αλλά και πάλι 40+ ευρώ στα  308 ευρώ δεν θα το έλεγα ελάχιστη διαφορά.... όπως έγραψα και παραπάνω  λόγω της τιμής είχα μπει και εγω στον πειρασμό να την παραγγείλω.

Ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός απλά αναρωτιέμαι ποια είναι η ελληνική αντιπροσωπεία, το γράφω και στο πρώτο ποστ. Ίσως θα μπορούσα να το διατυπώσω διαφορετικά για να είναι σαφές.

Τόσο θα έπρεπε να είχε ούτως η άλλως, ένα απλό 1440p, 1000:1 είναι, με ίσως, λίγο καλύτερο QC από τις άλλες σειρές, είμαστε προ τον πυλών για "φθηνά" OLED monitor αλλά λογικά θα πάρει 2-3 χρόνια και ίσως τις κρατήσουν και παραπάνω χρόνια με υψηλές τιμές. 

Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...