Προς το περιεχόμενο

iPhone 13 Pro Max vs 14 pro max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές. Ξέρω πως το 14αρι έχει καλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα αλλά από μπαταρία είναι τόσο τραγικά τα πράγματα σε σύγκριση με το 13 όσο ακούγονται; Έχω 12αρι τώρα και ο λόγος που κάνω την αλλαγή είναι η μπαταρία.. έχει κάποιος περισσότερο εμπεριστατωμένη άποψη ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gamerMisfitz1 είπε

Καλημέρα. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές. Ξέρω πως το 14αρι έχει καλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα αλλά από μπαταρία είναι τόσο τραγικά τα πράγματα σε σύγκριση με το 13 όσο ακούγονται; Έχω 12αρι τώρα και ο λόγος που κάνω την αλλαγή είναι η μπαταρία.. έχει κάποιος περισσότερο εμπεριστατωμένη άποψη ; 

14 pro max εδώ, η μπαταρία μου κρατάει περίπου 2 μέρες. Πχ τώρα είμαι στο 51% με 3h12m screen time. Βέβαια κάνω αρκετά average χρήση, δηκαδη κυρίως surfing και chats, και λίγα βιντεάκια. Δεν παίζω παιχνίδια για να εκφέρω και εκεί άποψη. Πάντως δεν έχω παράπονο από τη μπαταρία, και γενικά φορτίζει πολύ γρήγορα μέχρι το 70% αν χρειαστώ λίγο παραπάνω μέσα στη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα αλλαγή μπαταρίας στο 12αρι που έχεις για να σε βγάλει μέχρι το 15αρι και μετά το πουλάς με καινούργια μπαταρία. Χαμένος δεν θα βγεις 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Εγώ θα πρότεινα αλλαγή μπαταρίας στο 12αρι που έχεις για να σε βγάλει μέχρι το 15αρι και μετά το πουλάς με καινούργια μπαταρία. Χαμένος δεν θα βγεις 

+1 απο εμένα. Σε επίσημους (document, isystem κτλ) Πρέπει να κάνει κοντά στα 59 νομίζω

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Βασικά σκέφτομαι να πουλήσω και το 12αρι το απλό όπως είναι (87% μπαταρία - γύρω στα 420-450 πιάνει θεωρώ ) και να πάρω Apple Watch 😂 Απλά ήθελα να δω τι γίνεται με μπαταρία στα 13 και τα 14 για να ξέρω τι να αγοράσω..μάλλον θα παω προς το 14

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Απ'ότι λένε πάντως θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές στο 15άρι... Αν σε παίρνει οικονομικά περίμενε, αλλιώς το 14 pro max είναι ικανό κινητό να σε κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Fulgore είπε

100ευρώ έχει η αλλαγή μπαταρίας από το Iphone X και πάνω :) 

https://www.document.gr/service-battery-replacement

Ναι έχουν αλλάξει οι τιμές πλέον είναι λίγο πιο ακριβά. Εγώ πάντως θα άλλαζα μία μπαταρία και θα πήγαινα στο 15αρι, και θα πουλούσα το 12αρι με τη νέα μπαταρία. Αν θες άμεσα αγορά, πάρε το 14αρι 

Δημοσ.

Για μενα μην αλλαξεις μπαταρια 100ευρω κατέβασε το ενα 50ρικο το πολυ απο τον μεσο ορο τιμών που παιζει και εισαι κερδισμενος και 50 που δεν θα εχεις βαλει μπαταρια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε

Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τους. Μπαταρία είναι η ίδια εκτός να έχεις το always on στην οθόνη του 14 οπότε θα έχει λιγότερη. Τραγικά λιγότερη όχι. Υπολόγισε ότι θα σου καίει ένα 10% παραπάνω τη μέρα το always on.

Για μένα το θέμα είναι σε τί τιμή βρίσκεις και τα δυο. Αν είναι μεγάλη διαφορά προτείνω 13αρι , αν όχι 14αρι.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τους. Μπαταρία είναι η ίδια εκτός να έχεις το always on στην οθόνη του 14 οπότε θα έχει λιγότερη. Τραγικά λιγότερη όχι. Υπολόγισε ότι θα σου καίει ένα 10% παραπάνω τη μέρα το always on.

Για μένα το θέμα είναι σε τί τιμή βρίσκεις και τα δυο. Αν είναι μεγάλη διαφορά προτείνω 13αρι , αν όχι 14αρι.

Δεν αξίζει το 13αρι καθώς τα πουλάνε ακόμα σε ότι τιμές να ναι. Χίλιες φορές το 14αρι αν δεν περιμένει για το 15αρι

Δημοσ.

Πάρε το τελευταίο μοντέλο αν σε παίρνει οικονομικά. Ασχέτως αν έχουν τραγικές διαφορές η όχι μεταξύ τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...