manolis940 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, pavloa είπε Καλημέρα. Έφερε το Lidl απο Πέμπτη το επαναφορτιζόμενο με κρούση στα 25 ευρώ και 25 την μπαταρία με τον φορτιστή... Τώρα μιλάμε σωστά. Ψήνω να πάρω και το πολυεργαλείο και να πετάξω κάτι δωδεκάβολτα !
pavloa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Τώρα μιλάμε σωστά. Ψήνω να πάρω και το πολυεργαλείο και να πετάξω κάτι δωδεκάβολτα ! Την Πέμπτη πρωί πρωί θα πάω να το πάρω. Ν σου πω για το πολυεργαλείο το σκέφτομαι και εγώ.. θα το δω και από κοντά και θα αποφασίσω.
stylish Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, pavloa είπε Την Πέμπτη πρωί πρωί θα πάω να το πάρω. Ν σου πω για το πολυεργαλείο το σκέφτομαι και εγώ.. θα το δω και από κοντά και θα αποφασίσω. Ποιο πολυεργαλείο λέτε;
pavloa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 47 λεπτά πριν, stylish είπε Ποιο πολυεργαλείο λέτε; Για αυτό λέμε. https://www.lidl-hellas.gr/p/p175443?flyx=dd6d82d8-fed7-11ed-9a0a-fa163eda8875&ar=0 2
pavloa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Χθες πήγα πήρα το δραπανοκατσάβιδο. Λίγο που το δοκίμασα έχει πολύ δύναμη σε σχέση με ένα bosch που έχω. Ειδικά αν το βάλω στην δεύτερη ταχύτητα ξεσκίζει.. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από pavloa 1
st@kas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, antonis35 είπε σε ποιο κατάστημα το βρήκατε ρε παιδιά; Εγώ το πήρα σήμερα από την Λιοσίων κοντά στον σταθμό Αττικής και είχε πολύ απόθεμα σε όλα τα εργαλεία
pavloa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, antonis35 είπε σε ποιο κατάστημα το βρήκατε ρε παιδιά; Εγώ από Βέροια και είχε πολλά και μπαταρίες είχε πολλές. Αυτό που παρατήρησα, οι μπαταρίες οι μισές είχαν διαφορετικό κουτί και φαινόντουσαν λίγο ταλαιπωρημένα αλλά ήταν τα ίδια V και ίδια Ah, εγώ πήρα από τα πιο καινούργια. Λογικά θα τους είχαν μείνει από προηγούμενες φορές και τις ξανά έβγαλαν τώρα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από pavloa 2
st@kas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, pavloa είπε Εγώ από Βέροια και είχε πολλά και μπαταρίες είχε πολλές. Αυτό που παρατήρησα, οι μπαταρίες οι μισές είχαν διαφορετικό κουτί και φαινόντουσαν λίγο ταλαιπωρημένα αλλά ήταν τα ίδια V και ίδια Ah, εγώ πήρα από τα πιο καινούργια. Λογικά θα τους είχαν μείνει από προηγούμενες φορές και τις ξανά έβγαλαν τώρα. Ποια κατάλαβες ότι είναι η πιο καινούργια; Ήμουν σε δίλημμα ποια να διαλέξω.
pavloa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, st@kas είπε Ποια κατάλαβες ότι είναι η πιο καινούργια; Ήμουν σε δίλημμα ποια να διαλέξω. Τα κουτιά που ήταν ταλαιπωρημένα λογικά ήταν τα παλιά, στις γωνίες όλα ήταν σακατεμένα. Επίσης είχαν διαφορετικό σχήμα τα κουτιά.. Εγώ αγόρασα αυτό που τα κουτιά ήταν καλά σε εμφάνιση. (εγώ το έσκησα και έκανα τα σημάδια στο κουτί) Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από pavloa 1
st@kas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, pavloa είπε Τα κουτιά που ήταν ταλαιπωρημένα λογικά ήταν τα παλιά, στις γωνίες όλα ήταν σακατεμένα. Επίσης είχαν διαφορετικό σχήμα τα κουτιά.. Εγώ αγόρασα αυτό που τα κουτιά ήταν καλά σε εμφάνιση. (εγώ το έσκησα και έκανα τα σημάδια στο κουτί) Το ίδιο πηραμε... Στο κατάστημα που πήγα ήταν σε παρόμοια κατάσταση οι συσκευασίες και δεν μπορούσα να καταλάβω
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εκτός από τη φθορά στη συσκευασία, άλλος ένας τρόπος για να δεις ποιες είναι οι πιο καινούργιες είναι να τσεκάρεις το revision. PAP 20 Β2 είναι το νεώτερο, B1, Α3, Α2, Α1 είναι παλιότερα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από Joshua21 1
pavloa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εκτός από τη φθορά στη συσκευασία, άλλος ένας τρόπος για να δεις ποιες είναι οι πιο καινούργιες είναι να τσεκάρεις το revision. PAP 20 Β2 είναι το νεώτερο, B1, Α3, Α2, Α1 είναι παλιότερα. Οπότε πήρα την παλιά έκδοση.. Θα πεταχτώ το απόγευμα να δω τα ταλαιπωρημένα κουτιά τι έκδοση γράφουν.
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 minute ago, pavloa said: Οπότε πήρα την παλιά έκδοση.. Θα πεταχτώ το απόγευμα να δω τα ταλαιπωρημένα κουτιά τι έκδοση γράφουν. Την νέα πήρες, Β2 δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα, αυτή η παρτίδα που ήρθε τώρα Β1 είναι: https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-parkside/parkside-epanafortizomeni-mpataria-20-v-2-ah-pap-20-b1-kai-fortistis-plg-20-c1/p175439
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα