Bitbit Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω σετάκι κατσαβίδι με ανταλλακτικές μύτες ... το κάτω εργαλείο τι ακριβώς είναι; Θεωρούσα ότι είναι προέκταση αλλά δεν... Ποια η χρήση του; Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Bitbit
dbrillis Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Ειναι στο δευτερο μισο του βίντεο για δύσκολα σημεία ... 😉
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Στο βίντεο δεν είναι το συγκεκριμένο εργαλείο. Αν όμως είναι όντως τέτοιο το διαπιστώνεις εύκολα βλέποντας αν έχει τέτοια ελαστικότητα. Δοκίμασε να το λυγίσεις και πες μας
dbrillis Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Στο βίντεο δεν είναι το συγκεκριμένο εργαλείο. Αν όμως είναι όντως τέτοιο το διαπιστώνεις εύκολα βλέποντας αν έχει τέτοια ελαστικότητα. Δοκίμασε να το λυγίσεις και πες μας Στη φωτογραφία ειναι αυτο το σετ (δες τη φωτο) και αυτο το σετ περιλαμβάνει το flexi bit, το οποίο flexi ειναι σαν αυτό που δείχνει το βιντεο. Οκ, ισως είναι λίγο λιγοτερο ελαστικο αλλα ειναι για την ιδια δουλειά. Να βιδώσεις/τρυπησεις σε δυσκολα σημεια. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Pvw br;hkew t;oso εύκολα την φωτογραφία? Έψαξα και εγώ αλλά δεν βρήκα ακριβώς το ίδιο, βρήκα παρόμοιο σετ αλλά βαρέθηκα να το ποστάρω
Bitbit Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Στο βίντεο δεν είναι το συγκεκριμένο εργαλείο. Αν όμως είναι όντως τέτοιο το διαπιστώνεις εύκολα βλέποντας αν έχει τέτοια ελαστικότητα. Δοκίμασε να το λυγίσεις και πες μας όντως έχει μια μικρή ελαστικότητα. Καμία σχέση με την ελαστικότητα του video. Άρα γι αυτό θα είναι. Προέκταση για δύσκολα σημεία Δεν έχω κάτι να το δοκιμάσω να δω αν κάνει δουλειά. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2023 από Bitbit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα