Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ξέρει κάνεις αν αξίζουν τα σεμινάρια του ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα το Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας ?
είμαι προς στα 35 και εργάζομαι σε νοσοκομείο ως  διοικητικο προσωπικο  γραμματειακά κλπ.  και σκεφτόμουν να το παρακολουθήσω μήπως με βοηθήσει σε εξέλιξη το συγκεκριμένο.
γενικά το εκπα βλέπω σε κριτικές  στο fb που το κράζουν και προβληματίζομαι λιγο..

Οποίος εχει κάποια εμπειρία θα βοηθούσε

Δημοσ.

Καλησπέρα

δεν αναγράφεις τι κατηγορίας εκπαίδευσης υπάλληλος είσαι και εάν έχεις άλλα πτυχία ή όχι. Ούτε πόσα χρόνια προϋπηρεσίας έχεις, ούτε το βαθμό σου (Α, Β, Γ, Δ ?)

Εαν είσαι ΔΕ, τότε επί του πρακτέου, δεν θα σου προσφέρει κάτι, το όποιο σεμινάριο. Οκ, μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι έχω τελειώσει το τάδε, αλλά ποιος νοιάζεται....

Εάν εισαι ΤΕ ή ΠΕ, τότε θα σου πρότεινα να κάνεις ένα μεταπτυχιακό. Στην αθήνα υπάρχουν πολλά πλέον. Μην σπαταλάς χρόνο, χρήμα και κόπο σε σεμινάρια, ειδικά αυτά που είναι μεγάλης διάρκειας. Το μεταπτυχιακό θα σου δώσω απτά αποτελέσματα: δύο μισθολογικά κλιμάκια προσαύξηση στο μισθό σου. Είναι κάτι....

Για την εξέλιξη τώρα που γράφεις. Εάν είσαι ΔΕ, κανένα όφελος. Εάν είσαι ΤΕ ή ΠΕ κανένα μεταπτυχιακό δεν σε βοηθάει, πόσο μάλλον ένα σεμινάριο. Για την εξέλιξη σε βοηθάει το βύσμα εάν έχεις. ή εάν είσαι διατεθιμένος να αποκτήσεις (δηλ να παρακαλάς βουλευτές, συνδικαληστές κλπ) και το σπουδαιότερο, εάν είσαι διατεθιμένος να βοηθάς τα ρουσφέτια, τις αβλεψίες, τις παρανομίες κλπ., πιθανόν συμμετέχοντας και συ σε όλο αυτό το πάρτι. Εάν σε ενδιαφέρει το τελευταίο τότε να ξέρεις ότι ένα μεταπτυχιακό θα λύσει τα χερια στο βύσμα, ώστε να σε βολέψει σε θέση ευθύνης, θα λαμβάνεις το σχετικό επίδομα, και να μετά να σου ζητά ανταλλάγματα τα οποία εσύ θα πρέπει να υλοποιείς για να παραμείνεις στη θέση σου.

έχω τελειώσει ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ, δυο μεταπτυχιακά, κάπου 12-15 δημοσιεύσεις, 7 βραβεία σε συνέδρια κλπ κλπ και έχω αντικείμενο υπαλλήλου ΔΕ . Αλλά με τη συνείδησή μου είμαι καλά

• Like 1
Δημοσ.

Η συνταγή που ακολουθούν οι περισσότεροι στο δημόσιο και ειδικά στα νοσοκομεία είναι το ΕΑΠ, αν θες να ανέβεις κατηγορία είναι η πιο βολική λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...