NIKOssc Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης ο ξαδερφος μου θα ερθει απο το χωριο για να παει στο ΕΚΑ και γιατι θα παω μαζι του και επειδη δεν εχω παει ποτε πως πας εκει μετα τα μεσα μεταφορας?απο το site του google map δεν πολυ τα καταλαβαινω ετσι οπως τα λεει . Θα ξεκινησουμε απο πειραια και η οδος του εκα ειναι η Σπ. Θεολόγου1 & 8η στάση, Filis, Ilion 131 22
takoulou Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στο Καματερό είναι αυτό... Λεωφόρο Χασιας.. Μετά τους Αγίους Αναργύρους.. Δυο χιλιόμετρα δεξιά.. Με τα μέσα μεταφοράς είναι λίγο δύσκολο... Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από takoulou
Extacy156 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Επειδή το έχω επισκεφτεί 3-4 φορές έχω δει στάσεις λεωφορείων εκεί γύρω οπότε κάποιο θα περνάει. Αν το βάλεις στο google maps και επιλέξεις διαδρομή με συγκοινωνίες λογικά θα στο βγαλει
G.bar Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Επειδή πέρασα αρκετό καιρό εκεί μέσα πριν κάμποσα χρόνια, πάρτε ταξί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα