Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε το budget για αυτα που θες ειναι χαμηλό Θα το μετανιωσεις οπως με αυτο που εχεις τωρα αν καταληξεις κατι σε αυτα τα λεφτα.

Ανεβα για να βρεις.

για συγκρισεις σε μοντελα και μπορεις να βαλεις φιλρτρα ακριβως αυτα που θες θα κοιταζα στο https://www.gsmarena.com/

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, greek_pilot είπε

Ήρθε ξανά ο καιρός (δυστυχώς) να ψαχτώ για καινούρια συσκευή αφού το παλιό μου Samsung απλά δε ξύπνησε ποτέ από ένα software update και από τη  αντιπροσωπεία κάναν τους ..Ιάπωνες.. «έτσι γίνετε μερικές φορές» είπαν , και προτείναν τα καινούρια της σειράς  (story for another day πάμε παρακάτω) 

Αυτά που χρειάζομαι σε ένα smartphone είναι 

1. Θήρα ακουστικών , ΧΩΡΙΣ adapters 
2.μεγαλη μπαταριά / Καλό PEP (power management) 
3.Μεγαλη οθόνη , που θα μπορώ να δουλέψω κάτω από ήλιο 
4. καλή οπίσθια κάμερα , πλέον είναι απαραίτητο στη δουλειά , όχι γιατί θα γυρίσω το επόμενο blockbuster ,εκεί θες slr /red/ cineCam etc., αλλά για να μπορώ να στείλω σε συνάδελφους γρηγορά λεπτομερείς από το τι συνάντησα στο πεδίο (φωτογραφία από ένα rack ένα τηλεφωνικό κέντρο , μια λεπτομέρεια πάνω σε ένα Pcb etc.) γρηγορά και με λεπτομερείς . Κάτι που το παλιό Samsung δε μπορούσε να το κάνει , έβγαζε εξαιρετικά soft φωτογραφείς , τόσο που ακόμη και το Nokia με κουμπάκια και MMS το ξεπερνούσε.

Τα nice to haves σε ένα κινείτο για εμένα είναι 
-    5g . Κυρίως για futureproofing .Ξέρω δε έχει παντού κάλυψη αλλά είπαμε , nice to have. 
-    Dual sim + SD  (αλλά μου κάνει και απλά dual sim Με μεγάλο emmc καθώς ότι δουλεύω είναι με άμεσο sync Με το cloud) 
-    Nfc για g.pay

Το budget μου , δεδομένου της κατάστασης στη αγορά είναι 300-380 tops Που και πάλι τα θεωρώ πολλά αλλα απο το να κουβαλάω το κινητο που εχω τωρα για αντικατάσταση με εχει ταραξει στα hardCrashes και μπορει να με κρεμάσει οποιαδήποτε στιγμή .... 😕

Κοίταξα λίγο στη αγορά τι κυκλοφορεί ,πιάσε το ένα βαρά το άλλο .. 
Ο μονόφθαλμος στους τυφλούς απ οτι εχω δει ειναι το x5 pro της Xiaomi/Poco , συμπαθητική καμερούλα, λίγο σε ένα κατάστημα που το δούλεψα δε κώλωσε πουθενά όσο κι να το φόρτωσα , δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω για τη οθόνη … αλλά συνάδελφος με συμβούλεψε ενάντια σε αυτό , δεδομένου ότι έχουν βάλει last Gen SoC … Και σκεπτόμουν , Πραγματικά ποσό Πρόβλημα θα δημιουργήσει. Δεν είναι πως έχω όλη μέρα ανοιχτά mobile games Και θέλω να στραγγίζω και το τελευταίο FPS από το smartphone…

Κοίταξε αν σε βολευει και αυτό

https://www.skroutz.gr/s/37185079/Motorola-Moto-G82-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Meteorite-Grey.html

Δημοσ.
14 ώρες πριν, [email protected] είπε

Το. Α54 που του γράφετε Δεν έχει θύρα ακουστικών!!

επειδη και εγω το καλοβλεπω θελω να ρωτησω το εξης. δεν υπάρχει ανταπτορας που να συνδεονται στη θυρα φορτισης τα ακουστικα? επίσης να ρωτήσω αν μπορεις να ακους ραδιόφωνο από app χωρις ιντερνετ?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, bebis4 είπε

επειδη και εγω το καλοβλεπω θελω να ρωτησω το εξης. δεν υπάρχει ανταπτορας που να συνδεονται στη θυρα φορτισης τα ακουστικα? επίσης να ρωτήσω αν μπορεις να ακους ραδιόφωνο από app χωρις ιντερνετ?

Υπάρχει ανταπτορας usb type c που σου βγάζει έξοδο για να βάλεις ακουστικά 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/5/2023 στις 9:59 ΠΜ, bebis4 είπε

Υπάρχουν και ακουστικά type-c https://www.skroutz.gr/s/21721126/Samsung-EO-IC100-In-ear-Handsfree-με-Βύσμα-USB-C-Μαύρο.html

Και ο αναφερόμενος αντάπτορας https://www.skroutz.gr/s/20578981/Samsung-Μετατροπέας-USB-C-male-σε-3-5mm-female-Λευκό-EE-UC10JUWEGWW.html

Δημοσ.
Στις 15/5/2023 στις 9:57 ΠΜ, mechpanos είπε

Περιορίζεις πολύ τις επιλογές σου με την θύρα ακουστικών. Νομίζω πολλοί πλέον την έχουν καταργήσει.

99% ναι , στα flagship μοντελα (SoC) πχ snapdragon 8 series. Η Sony οχι ακομα https://www.gsmarena.com/sony_xperia_1_v-12263.php

ενα παραδειγμα snapdragon 8 series vs snapdragon 7 series

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12257&idPhone2=12258

Δημοσ.
Στις 15/5/2023 στις 7:00 ΜΜ, [email protected] είπε

Το. Α54 που του γράφετε Δεν έχει θύρα ακουστικών!!

μην κολας τοσο πολυ σε αυτο, υπαρχουν σου λενε ενναλακτικες για κατι τετοιο πολλες

15 ώρες πριν, life is music είπε

Υπάρχει ανταπτορας usb type c που σου βγάζει έξοδο για να βάλεις ακουστικά 

1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις . 

@bebis4 και λοιποι που σχολιάσατε για τη θύρα 3.5 και αναπτήρας υπάρχει για usb-c => 3.5mm και BT ακουστικά ψείρες , αλλά ο 1ος χάνεται ευκολά και τα bt ακουστικά είναι άλλο ένα πράμα που πρέπει να θυμάσαι να φορτίζεις . 

Αν δεχτώ πως όντως πρέπει να ανεβώ σε τιμή ,  Το poco f5 που πρότεινε ο φίλος @lneamπως σας φαίνεται , «πονάει» ακόμη το soc του οπως του X5 Pro ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, greek_pilot είπε

Αν δεχτώ πως όντως πρέπει να ανεβώ σε τιμή ,  Το poco f5 που πρότεινε ο φίλος @lneamπως σας φαίνεται , «πονάει» ακόμη το soc του οπως του X5 Pro ; 

το soc που εχει το poco f5 ειναι πιο χαμηλων επιδοσεων (στα ιδια nm), αρα λιγοτερα watt > δηλαδη θερμοκρασιες. Η τιμη αγορας ενος day one μοντελου στην αγορα ειναι παντα υψηλη. Σε 3 μηνες θα εχει 15 % κατω

Επεξ/σία από lneam
Δημοσ.

Εγώ γιατί πιστεύω πως θα έπρεπε να επιμείνεις να στο φτιάξουν εάν χάλασε μετά από επίσημο update?

Πηγαίνεις είτε στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασες είτε από εξουσιοδοτημένο και απλά τους το αφηνεις χωρίς πολλα-πολλα.

Εαν αρχίσουν τα κινέζικα, καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη και ενημερωση στη Samsung.

Εφοσων έχει εγγύηση ακόμα το κινητό μην το αφήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lneam είπε

το soc που εχει το poco f5 ειναι πιο χαμηλων επιδοσεων (στα ιδια nm), αρα λιγοτερα watt > δηλαδη θερμοκρασιες. Η τιμη αγορας ενος day one μοντελου στην αγορα ειναι παντα υψηλη. Σε 3 μηνες θα εχει 15 % κατω

επειδηα και εγλω σκλεφτομαι το poco x5 όχι το pro λογω τιμής τι προβλημα υπάρχει στο soc?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, bebis4 είπε

επειδηα και εγλω σκλεφτομαι το poco x5 όχι το pro λογω τιμής τι προβλημα υπάρχει στο soc?

να ρωτησεις αυτον που το εγραψε

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lneam είπε

να ρωτησεις αυτον που το εγραψε

Το ρωτάω γιατί και σε κάποιο άλλο νήμα νομίζω το διάβασα. και ρωτάω γενικά αν ξέρει καποιος απο μέλη του φορουμ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bebis4 είπε

Το ρωτάω γιατί και σε κάποιο άλλο νήμα νομίζω το διάβασα. και ρωτάω γενικά αν ξέρει καποιος απο μέλη του φορουμ.

εγω δεν ξερω κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...