Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daveathens είπε

Το είχα σε κλειστό πάρκινγκ οπότε δύσκολο να την κλέψανε. 

Άρα αν δεν έχει πρόβλημα το φλοτέρ, το αμάξι με 200χλμ που έκανα, έκαψε ένα ντεπόζιτο;;; Έχω μείνει με μια βούλα μόνο. Εγώ νόμιζα πως με ένα γεμάτο ντεπόζιτο θα μου έβγαζε 700χλμ.

εδώ το καημένο το κλιό του 2003, με ένα γεμάτο μου βγάζει 650 χλμ!!!

700 δεν βγάζει. Είπαμε οικονομικά τα σμαρτακια αλλά μην το παρακάνουμε. 

Πάντως τα 200 είναι πολύ λίγα για ένα γέμισμα. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

700χλμ?Πόσα λίτρα παίρνει;Γιατί θυμάμαι  κάτω απο τα 30 λίτρα,ίσως 28.

Άρα με 28 λίτρα κάνει μόνο 200 χλμ;

Αν ήταν 2000 κυβικά λογικό θα το έβρισκα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, daveathens είπε

Άρα με 28 λίτρα κάνει μόνο 200 χλμ;

Αν ήταν 2000 κυβικά λογικό θα το έβρισκα

Εγραψα κάπου ότι κάνει μονο 200χλμ;

Δημοσ.

Μιλάμε για αυτό εδώ το σμαρτ. Αν παίρνει 33 λίτρα, με μέσο όρο 1.8€ το λίτρο, σημαίνει πως γεμίζει με 60€

Εγώ το γέμισα με 30€ άρα ίσως το δικό μου παίρνει μόνο 22 λίτρα αντί για 33.

Αν είναι έτσι και στα 200χλμ μου άναψε ήδη λαμπάκι, σημαίνει στο περίπου πως θέλω πόσο; Γύρω στα 17 λίτρα για να κάνω 200 χλμ; Άρα τι έχει κατανάλωση 8,5 στα 100 χλμ εκτός πόλης; 

Τότε τι σκατά οικονομικά αμάξια είναι; 

F62FF4A1-A00C-4CC9-9C48-AE77D0D15927.jpeg

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, daveathens είπε

Μιλάμε για αυτό εδώ το σμαρτ. Αν παίρνει 33 λίτρα, με μέσο όρο 1.8€ το λίτρο, σημαίνει πως γεμίζει με 60€

Αν είναι έτσι και στα 200χλμ μου άναψε ήδη λαμπάκι, σημαίνει στο περίπου πως θέλω πόσο; Γύρω στα 17 λίτρα για να κάνω 200 χλμ; Άρα τι έχει κατανάλωση 8,5 στα 100 χλμ εκτός πόλης; 

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως αγόρασες ένα αμάξι και δεν ξέρεις απολύτως τίποτα για αυτό.Ακόμα και ο τίτλος που έβαλες με την φωτό λένε άλλη χρονιά.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έπεσες και νοθεία βενζίνης με νέφτι από την Βουλγαρία που εξατμίζεται γρήγορα μετά.

Δημοσ.

τσέκαρε πίσω στο πορτμπαγκαζ, κάτω από το πατάκι μήπως έχει κουρδιστήρι. δώστου 2-3 βόλτες και ξέχνα τη βενζίνη.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως αγόρασες ένα αμάξι και δεν ξέρεις απολύτως τίποτα για αυτό.Ακόμα και ο τίτλος που έβαλες με την φωτό λένε άλλη χρονιά.

το είπε παραπάνω. 2007 ήταν η πρώτη άδεια στην Ελλάδα. είναι παλαιότερο μοντέλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε

τσέκαρε πίσω στο πορτμπαγκαζ, κάτω από το πατάκι μήπως έχει κουρδιστήρι. δώστου 2-3 βόλτες και ξέχνα τη βενζίνη.

το είπε παραπάνω. 2007 ήταν η πρώτη άδεια στην Ελλάδα. είναι παλαιότερο μοντέλο

Και πάλι ,να μην ξέρεις του πότε είναι το αμάξι σου μου κάνει πολύ περίεργο.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
1 ώρα πριν, daveathens είπε

Κάπου τα έχεις μπλέξει φίλε μου. Δεν γίνεται συγκεκριμένα το δικό σου να παίρνει λιγότερα από τις προδιαγραφές. Έχεις πέσει σε προβληματικό φλοτέρ και σου έβγαλε ένδειξη ρεζέρβας ενώ είχε μέσα βενζίνη κανονικά. Άρα εσύ νόμιζες ότι δεν είχες βενζίνη, πήγες και το γέμισες και σου έβαλε ο βενζινάς μόνο 22 λίτρα.

Παρακολούθησέ το. Αν δεν φταίει το φλοτέρ τότε κάτι πάει στραβά με τον κινητήρα για να καίει τόσο πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Παρακολούθησέ το. Αν δεν φταίει το φλοτέρ τότε κάτι πάει στραβά με τον κινητήρα για να καίει τόσο πολύ.

Με βάση όλη την ιστορια μέχρι τώρα, δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση...

Πάντως αντί να αναρωτιεσε εάν φαιει το φλοτερ η όχι, γιατί δεν πας απλά σε ένα βενζινάδικο να το γεμίσεις?

Εάν πάρει 28-33 η πόσα λίτρα παίρνει τελικά έχεις θέμα κινητήρα/κατανάλωσης.Εαν σου πάρει 10-15 λιτρα είναι θέμα φλοτερ.

Υ.γ Πάντα σε λίτρα μετράς και επικοινωνεις -όχι σε ευρω.

Υ.γ 2 Τα smart είναι αμιγώς αυτοκίνητα πόλης, εάν το πηγαίνεις με υψηλές ταχυτητες εκτος-εαν δεν κάνω λάθος κάπου το ανέφερες πριν ότι τα πιάνει εύκολα τα 130 η κάτι τετοιο- θα δουλεύει στο όριο ο 600αρης κινητήρας οπότε τα 8,5 στα 100 δεν θα με ξενιζανε ιδιαιτερα.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως σας ευχαριστώ όλους. Η μέρα σήμερα ήταν πολύ δύσκολη στη δουλειά, και το παρών τόπικ με έκανε να ευθυμίσω για πρώτη φορά, και σε μία περίπτωση να μου βγεί ο καφές από τη μύτη (συμβουλή για κουρδιστήρι).

Στο δια ταύτα τώρα. Το αυτοκίνητο είναι αυτόματο και με πολύ μικρό κινητήρα. Στις ανηφόρες με μεγάλη κλίση, μόνο χειροκίνητα οι ταχύτητες. Για την ανάβαση ρέματος ή γκρεμού -όπως στην φώτο- με τέτοιο κινητήρα, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Μπορείς να το ανέβεις με 1η (χειροκίνητα πάντα), αλλά αν το κάνεις συνέχεια, παίζει σε βάθος χρόνου να καταστρέψεις από το ζόρι το μοτέρ.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Εγώ πάντως σας ευχαριστώ όλους. Η μέρα σήμερα ήταν πολύ δύσκολη στη δουλειά, και το παρών τόπικ με έκανε να ευθυμίσω για πρώτη φορά, και σε μία περίπτωση να μου βγεί ο καφές από τη μύτη (συμβουλή για κουρδιστήρι).

Στο δια ταύτα τώρα. Το αυτοκίνητο είναι αυτόματο και με πολύ μικρό κινητήρα. Στις ανηφόρες με μεγάλη κλίση, μόνο χειροκίνητα οι ταχύτητες. Για την ανάβαση ρέματος ή γκρεμού -όπως στην φώτο- με τέτοιο κινητήρα, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Μπορείς να το ανέβεις με 1η (χειροκίνητα πάντα), αλλά αν το κάνεις συνέχεια, παίζει σε βάθος χρόνου να καταστρέψεις από το ζόρι το μοτέρ.

Δηλαδή δεν πρόλαβες το θέμα με το τουμπερλέκι;Εκεί ήταν τα πολλά γέλια,μέχρι στιγμης γιατι the day is still young.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Επισης και τα πανελ στις πορτες σπανε προφανως απο τον ηλιο..!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Εαν η ανηφορα ειναι 3-4χλμ ναι κατα τα αλλα δεν εχει θεμα,εκτος αν το ανεβαζει στους κοφτες.Εκει ειναι αλλη ιστορια τελειως.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...