daveathens Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, iml είπε Οκ, κολλήσατε όλοι στην ανηφόρα. Για τα υπόλοιπα κανείς? Τα υπόλοιπα τα έφτιαξε ο μηχανικός και μηχανικά το αμάξι πάει σαν να είναι καινούριο!!!
Panagiotis 05 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, daveathens είπε Πρώτο μου αμάξι πεζό 106 gti. Δεύτερο ρενό κλιό 1.4. Οδηγάω 17 χρόνια. Δεν έχω τρακάρει ποτέ. Δεν θεωρώ πως είμαι καλός οδηγός αλλά γνωρίζω από οδήγηση το σμαρτ το πηρα για την σύζυγό μου που δεν το έχει με τα αμάξια. αν οδηγείς 17 χρόνια και δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχει πρόβλημα ο δρόμος ή το αυτοκίνητο τότε έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα! 5
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, daveathens είπε Πρώτο μου αμάξι πεζό 106 gti. Δεύτερο ρενό κλιό 1.4. Οδηγάω 17 χρόνια. Δεν έχω τρακάρει ποτέ. Δεν θεωρώ πως είμαι καλός οδηγός αλλά γνωρίζω από οδήγηση το σμαρτ το πηρα για την σύζυγό μου που δεν το έχει με τα αμάξια. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν συνεννοούμαστε. Απλα εχει δικιο! 1
Panagiotis 05 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, daveathens είπε Τα υπόλοιπα τα έφτιαξε ο μηχανικός και μηχανικά το αμάξι πάει σαν να είναι καινούριο!!! αφού λες ότι το πήρες από το συνεργείο και μετά από 30χλμ άρχισε να μειώνει ταχύτητα και να ανάβει το check του κινητήρα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Panagiotis 05 είπε αφού λες ότι το πήρες από το συνεργείο και μετά από 30χλμ άρχισε να μειώνει ταχύτητα και να ανάβει το check του κινητήρα. Το πηγε για service και μαλιστα πληρωσε αρκετα..!!! 1
iml Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, daveathens είπε Τα υπόλοιπα τα έφτιαξε ο μηχανικός και μηχανικά το αμάξι πάει σαν να είναι καινούριο!!! Ε, τότε με γεια. (ούτε εγώ συνεννοούμαι) 😀 Επεξ/σία 17 Μαΐου 2023 από iml
daveathens Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε αν οδηγείς 17 χρόνια και δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχει πρόβλημα ο δρόμος ή το αυτοκίνητο τότε έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα! Είναι η πρώτη φορά που οδηγάω αυτόματο και σμαρτ και αυτος ειναι ο λογος που ρωτάω. Μπορει να εχει θεμα ο δρομος, μπορει ο δισκος του αυτοκινητου, μπορει ο συμπλεκτης ή τα λάστιχα; Ή μπορεί μηπως το σμαρτ να μην τραβαει λόγω 600 κυβικων; Που να ξέρω; Και 100 χρονια να οδηγουσα, που να ξερω απο σμαρτ οταν δεν εχω ξαναοδηγησει ποτε σμαρτ; Λογικό δεν ειναι;
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=εμπάθεια Χαχα, όχι, μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, daveathens είπε Πρώτο μου αμάξι πεζό 106 gti. Δεύτερο ρενό κλιό 1.4. Οδηγάω 17 χρόνια. Δεν έχω τρακάρει ποτέ. Δεν θεωρώ πως είμαι καλός οδηγός αλλά γνωρίζω από οδήγηση το σμαρτ το πηρα για την σύζυγό μου που δεν το έχει με τα αμάξια. Στις 15/5/2023 στις 8:23 ΜΜ, daveathens είπε Πατάω το κουμπί του κεντρικού κλειδώματος και κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού! Του συνοδηγού δεν κλειδώνει! Μήπως να αλλάξω μπαταρίες στο κοντρόλ;🤦♀️ 3 ώρες πριν, daveathens είπε μάλλον θέλει λάστιχα γιατί δεν ανεβαίνει την ανηφόρα. Δινω γκαζι και δεν γυρνανε τα λαστιχα!🤦♀️ 2 ώρες πριν, daveathens είπε Πατάω το γκάζι μέχρι πάτωμα και το αμάξι μένει ακίνητο εκεί που είναι. Δεν γυρνάνε τα λάστιχα. Ειδικά χθες που έριξε λίγη βροχή, το άφησα ακριβώς πριν την ανηφόρα γιατί δεν την ανέβηκε ούτε ένα εκατοστό…. Πρέπει τα λάστιχα που έχει πάνω, να έχουνε πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια 🤦♀️
daveathens Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Όλα αυτά τα παραπάνω τα είδα από διάφορα φόρουμ που γράφουν ιδιοκτήτες οχημάτων σμάρτ και τα έκανα quote. Ακριβώς επειδή δεν γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες αυτού του αυτοκινήτου. Αν τις γνώριζα, θα ήμουν μηχανικός. το οτι γνωρίζω να οδηγάω δεν σημαίνει πως πρεπει να γνωρίζω και τις ιδιαιτερότητες του αμαξιού. και εσύ γνωρίζεις να χειρίζεσαι τις ιστοσελίδες στο ιντερνετ, τι σημαινει αυτο; Πως πρεπει να γνωρίζεις και τον κώδικα πάνω στον οποίο ειναι γραμμενες;
@topos Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, daveathens είπε Όλα αυτά τα παραπάνω τα είδα από διάφορα φόρουμ που γράφουν ιδιοκτήτες οχημάτων σμάρτ και τα έκανα quote. Ακριβώς επειδή δεν γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες αυτού του αυτοκινήτου. Αν τις γνώριζα, θα ήμουν μηχανικός. το οτι γνωρίζω να οδηγάω δεν σημαίνει πως πρεπει να γνωρίζω και τις ιδιαιτερότητες του αμαξιού. και εσύ γνωρίζεις να χειρίζεσαι τις ιστοσελίδες στο ιντερνετ, τι σημαινει αυτο; Πως πρεπει να γνωρίζεις και τον κώδικα πάνω στον οποίο ειναι γραμμενες; Νομιζω πως εαν το θελες το αμαξι για να κανεις οικονομια και να ειναι απροβληματιστο-> Δωσε το οσο προλαβαινεις και πάρε κανενα picanto να κανεις την δουλειά σου. 2
daveathens Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, @topos είπε Νομιζω πως εαν το θελες το αμαξι για να κανεις οικονομια και να ειναι απροβληματιστο-> Δωσε το οσο προλαβαινεις και πάρε κανενα picanto να κανεις την δουλειά σου. Το αμάξι έκανε 3.000€ το πήρα 1.800€ τα χρήματα που είχα ήταν 2.500€ απο τα 700€ που μείνανε, εβαλα τα 260€ στην ασφάλεια για ένα έτος και τα υπόλοιπα για να το σουλουπώσω. Για την χρηση που το θελει η γυναικα μου ειναι μια χαρά. πλέον μετα το σουλουπωμα παει τέλεια. Απλά δεν ανεβαίνει την ανηφορα. αν λύσω και αυτο τον θεμα, θα ειμαστε 100% κομπλέ
dtk-386 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, daveathens είπε Απλά δεν ανεβαίνει την ανηφορα. Μουλάρι ο Αστραχάν...
makis269 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, daveathens είπε Μόλις μίλησα με τον μηχανικό και λέει πως φταίει η πολύ μεγάλη ανηφόρα που δεν έχει τσιμέντο και έχει πολλές λακούβες και τρύπες και άσχημο οδόστρωμα και κάθε φορά ο εγκέφαλος δίνει εντολή να κόβει γκάζι το αμάξι Εδω είναι ενα μερος της ανηφόρας το εβγαλα φωτο απο πανω προς τα κατω καλά συγνώμη πήρες Smart 600cc Μοντέλο Μάρτιου 2007 χωρίς να κόψεις πρώτα τα χόρτα από τον δρόμο ? Πρώτα ρωτάνε εδώ στο φόρουμ και μετά αγοράζουν αμάξι. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2023 από makis269
anonymGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, daveathens είπε Το αμάξι έκανε 3.000€ το πήρα 1.800€ τα χρήματα που είχα ήταν 2.500€ απο τα 700€ που μείνανε, εβαλα τα 260€ στην ασφάλεια για ένα έτος και τα υπόλοιπα για να το σουλουπώσω. Για την χρηση που το θελει η γυναικα μου ειναι μια χαρά. πλέον μετα το σουλουπωμα παει τέλεια. Απλά δεν ανεβαίνει την ανηφορα. αν λύσω και αυτο τον θεμα, θα ειμαστε 100% κομπλέ 260 ευρώ το έτος ασφάλεια για 600 κυβικά του 07 ? τώρα για την ανηφόρα κάνε την δρόμο η στρωσε κανένα χαλί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα