Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Candela είπε Οκ. Έχει τύχει στην πραγματικότητα να μην άδειασαν μια πολύ μικρή ποσότητα πετρελαίου και μετά να αναμείχθηκε εφοδιάζοντας με βενζίνη? Ή είναι 100% απίθανο να έχει συμβεί ποτέ αυτό? Σίγουρα έχει συμβεί.Αλλά αν συμβεί είναι νοθεία και πάνε σε πολύ σκληρές ποινές. Και να έχουν μείνει 20 με 30 λίτρα σε διαμέρισμα που χωράει 2000λίτρα καταλαβαίνεις ότι είναι σταγόνα στο ωκεανό.Βάλε και ότι όλο αυτό θα πέσει σε δεξαμενή που θα έχει ήδη καυσιμο ,βλέπεις πόσο ελάχιστο ποσοστο θα είναι. Επίσης μην νομίζεις ότι οι οδηγοί των βυτιών δεν τα στραγγίζουν για τα δικά τους αμάξια. 1 1
Vasilisxd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 14/05/2023 at 16:02, Punker said: Καλησπέρα σε όλους. Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς,έπειτα από προβληματισμό μου περί κόστους βενζίνης. Πλέον,έτσι όπως έχουν φτάσει οι τιμές,και λόγω της φύσεως του επαγγέλματός μου,κάνω καθημερινά μεγάλα δρομολόγια,χωρίς να είμαι επαγγελματίας οδηγός(δηλαδή απλά για να φτάσω στον προορισμό που εργάζομαι)και έχω πολύ μεγάλα έξοδα για τις βενζίνες που ξεπερνούν και το ίδιο μου το ενοίκιο.Με έναν πρόχειρο υπολογισμό,μου βγαίνουν οι βενζίνες περίπου 400€ τον μήνα. Πάντα χρησιμοποιούσα το βενζινάδικο Envirol που είναι διπλα στο σπίτι μου και έχω γίνει μέλος,ωστόσο οι παροχές στους εγγεγραμμένους ως μέλη πελάτες,δεν είναι ιδιαίτερα τρομερές,συγκεκριμένα έχω επιστροφή μισό λεπτό του ευρώ (0,005€) για κάθε λίτρο,που αν υποθέσουμε πρόχειρα πως στα 20€ βάζεις 10 λίτρα,είναι 5 λεπτά επιστροφή,και αυτά σε αγορές άλλων ειδών πέρα της βενζίνης(λάδια,παραφλού κτλ κτλ). Έχοντας στο μυαλό αυτά τα 400€ τον μήνα,τα οποία και δεν γίνεται να τα γλιτώσω,θέλω να ρωτήσω και την δική σας γνώμη αν υπάρχει κάποιο βενζινάδικο που να αξίζει να γίνω "συχνός" πελάτης,προσφέροντάς μου καλές,ή έστω καλύτερες από τις τωρινές μου,παροχές. Ευχαριστώ πολύ ! Παίρνεις ένα μεταχειρισμένο Ηλεκτρικό, αντί να πληρώνεις βενζίνη, πληρώνεις τις δόσεις. Θα σου βγαίνει 80 ευρώ τον μήνα για γέμισμα στο σπίτι. Στο ξενοδοχείο ή επιχείρηση που θα πας για να παίξεις, τους λες χωρίς ντροπή, που έχει πρίζα να το βάλεις. Επίσης, γίνεσαι πελάτης των Lidl, όπου φορτίζεις δωρεάν, μειώνοντας ακόμα το κόστος μετακίνησης. Επίσης Αυτό ή Αυτό ή Αυτό ή Αυτό ή Αυτό Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από Vasilisxd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα