Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ψάχνομαι για ακουστικά over ear με καλυτερη ποιοτητα ήχου από τα πιο συνηθισμένα ερχόμενος από JBL tune 510. Να σημειώσω πως δεν είμαι ειδήμων στον ήχο και η χρήση τους θα είναι νορμάλ σε μουσική, ταινίες και αραιά και που podcasts. Με ενδιαφέρει να έχει καλό Noise Cancellation. Στην αρχή αφού ξεκίνησα την έρευνα μου, κατέληξα στα Anker Soundcore Q30. Άριστες κρητικές, τιμή 80-90€, τίμια. Λέω εδώ είμαστε. Συνέχισα όμως την αναζήτηση μου και αρχισα να ανεβαινω και σε budget και ανοιγα περισσότερο την αναζήτηση μου.Ύστερα από πολύωρη αναζήτηση και reviews, βρήκα αρκετά. Έφτασα έως budget των 150€.  Κάποιες από τις επιλογές αφορούν μεταχειρισμένα άριστης κατάστασης και έτσι είμαι σε δίλημμα για την επιλογή μου, οπότε παραθέτω τις επιλογές μου και θα μου ήταν χρήσιμη όποια βοήθεια/γνώμη. Αξίζει να ανέβω 100€ πάνω;  Είχα ψηθεί για τα Soundcore 30/35/45, μέχρι που είδα τα Bose. Βέβαια μοντέλο 4ετιας. Όποτε τα παραθέτω:

1. Anker Soundcore Q30: 80-90€ καινούρια.
  2. Anker Soundcore Q35: 110€ καινούρια.
  3. Anker Soundcore Q45: 80-90€ μεταχειρισμένα (αρχική 140€).
  4. Bose QuietComfort 35 II: 140-150€ μεταχειρισμένα (αρχική 198€).
  5. Sony WH-1000XM4: 160-180€ μεταχειρισμένα (αρχική 280€).
Επεξ/σία από Mermar
Δημοσ.

Ψαχνομουν και εγω καποια περιοδο για ακουστικα με ANC και πανω κατω εφτασα στην λιστα που εφτασες και εσυ, εχοντας δοκιμασει το ANC της Apple που θεωρειται το κορυφαιο αμα το θες για ανθρωπινες ομιλιες πρεπει να παιζει και λιγη μουσικη για να τα "ακυρωσεις" ολα, μηχανηματα κτλπ ητανε στο 0 με το που ανοιξε το ANC.

Αμα ψαξεις λιγο στο Reddit της Anker για τα Q30 υπαρχουν πολλες κριτηκες που λενε οτι μεσα στα 2 χρονια θα σου σπασουν ή θα κανουν καπου κρακ, γενικα απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ 60/40 τα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα για την τιμη τους ειναι πολυ τιμια εναντι Sony XM4. Δες αυτο  https://www.youtube.com/watch?v=twKHdjKuSp0&t=1870s&ab_channel=oluv'sgadgets για αναλυτικη συγκριση μεταξυ Q30 και XM4. 

Κατα την γνωμη μου θα εδινα λιγα παραπανω και θα πηγαινα σε Bose 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε

Ψαχνομουν και εγω καποια περιοδο για ακουστικα με ANC και πανω κατω εφτασα στην λιστα που εφτασες και εσυ, εχοντας δοκιμασει το ANC της Apple που θεωρειται το κορυφαιο αμα το θες για ανθρωπινες ομιλιες πρεπει να παιζει και λιγη μουσικη για να τα "ακυρωσεις" ολα, μηχανηματα κτλπ ητανε στο 0 με το που ανοιξε το ANC.

Αμα ψαξεις λιγο στο Reddit της Anker για τα Q30 υπαρχουν πολλες κριτηκες που λενε οτι μεσα στα 2 χρονια θα σου σπασουν ή θα κανουν καπου κρακ, γενικα απο ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ 60/40 τα συγκεκριμενα ακουστικα αλλα για την τιμη τους ειναι πολυ τιμια εναντι Sony XM4. Δες αυτο  https://www.youtube.com/watch?v=twKHdjKuSp0&t=1870s&ab_channel=oluv'sgadgets για αναλυτικη συγκριση μεταξυ Q30 και XM4. 

Κατα την γνωμη μου θα εδινα λιγα παραπανω και θα πηγαινα σε Bose 

Καλημέρα. Θα δω σύντομα το βίντεο. Γενικά είμαι ψημένος να πάω Φουλ για τα Bose από άποψη ποιότητας  Ήχου (χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο) απλά σκεφτόμουν το γεγονός πως είναι ήδη μοντέλο 2017. Γιατί έλεγα αν φτάσω τα 140€ για τα Anker Q45, σε αυτά παιρνω μεταχειρισμένα από τον Κολοσό τα comfort 35II. Σκέψου πως χθες πούλησα ένα Jbl Charge 4 για να πάρω Bose Soundlink Flex. Είπα να ανεβω κατηγορία σε ε ποιότητα ήχου! Στα Apple δεν πάω καν. Νταξει, είπαμε, αλλά όχι και 650€

Τελικα εσύ ποια πήρες; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Mermar είπε

Καλημέρα. Θα δω σύντομα το βίντεο. Γενικά είμαι ψημένος να πάω Φουλ για τα Bose από άποψη ποιότητας  Ήχου (χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο) απλά σκεφτόμουν το γεγονός πως είναι ήδη μοντέλο 2017. Γιατί έλεγα αν φτάσω τα 140€ για τα Anker Q45, σε αυτά παιρνω μεταχειρισμένα από τον Κολοσό τα comfort 35II. Σκέψου πως χθες πούλησα ένα Jbl Charge 4 για να πάρω Bose Soundlink Flex. Είπα να ανεβω κατηγορία σε ε ποιότητα ήχου! Στα Apple δεν πάω καν. Νταξει, είπαμε, αλλά όχι και 650€

Τελικα εσύ ποια πήρες; 

Εγω τελικα εκανα στροφη 180 και πηγα σε ψειρες 
https://www.amazon.com/dp/B09NNGN1KL/ref=twister_B09NNGZGKF?_encoding=UTF8&th=1

Σε ποιοτητα ηχου περνανε και τα ακουστικα που εχω (hyperx cloud alpha), ειναι ανετα με μουσικη στο 30% δεν ακουω τιποτα γυρω μου και γενικα μπορεις να τα μετακινησεις μαζι σου ευκολα και χωρις να φοβασαι μην σπασουν μην το χαλασουν κτλπ. Μπορεις να παρεις και καπως "καλυτερο" ear tip για καλυτερο ηχο και μονωση 

Δημοσ.

έχοντας δοκιμάσει Creative Labs / Sony / Bose, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς πολύ με τα Anker, αν θες καλό noise cancelling κοίτα κατευθείαν για sony / Bose, για να μην μπλέκεις με περιττά έξοδα και αγοραπωλησίες  :)

• Λύση
Δημοσ.
Στις 14/5/2023 στις 1:59 ΜΜ, Mermar είπε

Όποτε τα παραθέτω:

1. Anker Soundcore Q30: 80-90€ καινούρια.
  2. Anker Soundcore Q35: 110€ καινούρια.
  3. Anker Soundcore Q45: 80-90€ μεταχειρισμένα (αρχική 140€).
  4. Bose QuietComfort 35 II: 140-150€ μεταχειρισμένα (αρχική 198€).
  5. Sony WH-1000XM4: 160-180€ μεταχειρισμένα (αρχική 280€).

Κανένα από τα παραπάνω. Είναι όλα προσανατολισμένα στο ANC και στα ακριβότερα πληρώνεις φίρμα.

Μπορεί να σου φανεί αστείο αλλά τα JBL(όμιλος Harman Kardon) έχουν συνολικά ανώτερη πιστότητα στην αρχική ηχογράφηση. Με εξαίρεση ίσως τα QuietComfort 35 II που όμως δεν είναι τόσο σπουδαία σε άλλους τομείς(π.χ. δυναμικά). Σε πρώτη φάση και αν τα χρησιμοποιείς σε windows PC/laptop καλύτερα να δοκιμάσεις φίλτρο ισοστάθμισης μέσω EQAPO:

https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/Rtings/over-ear/JBL Tune 510BT

Ρώτα καλύτερα για audiophile ANC και bluetooth μοντέλα από όποιον έχει στην κατοχή του. Αλλά εκεί ξεφεύγεις σε τιμή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Τα είχα τα 510 και τα πούλησα πριν καμιά βδομάδα. Να πω την αλήθεια δεν μου άρεσαν τόσο. Τα είχα για το τρέξιμο, έκανα καλή δουλίτσα αλλά δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε η ποιότητα του ήχου. Όπως προείπα, δεν είμαι ειδήμων στο θέμα, αλλά πάνω κάτω γούστα είναι αυτά στον ήχο. Με βλέπω για τα QuietComfort 35 II.

8 ώρες πριν, Prasino Mantarinh είπε

Εγω τελικα εκανα στροφη 180 και πηγα σε ψειρες 
https://www.amazon.com/dp/B09NNGN1KL/ref=twister_B09NNGZGKF?_encoding=UTF8&th=1

Πράγματι 180 μοίρες. Δεν θέλω τόσο ψήρες. Αυτό το μπούκωμα στα αυτιά, έχει αρχίσει και με ενοχλεί.

8 ώρες πριν, nikthanos είπε

έχοντας δοκιμάσει Creative Labs / Sony / Bose, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς πολύ με τα Anker, αν θες καλό noise cancelling κοίτα κατευθείαν για sony / Bose, για να μην μπλέκεις με περιττά έξοδα και αγοραπωλησίες  :)

Αυτό με βλέπω να κάνω...!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήγα σε Anker Soundcore Q45. Θα ήθελα μεγαλύτερη ένταση αλλά είμαι ικανοποιημένος με την αγόρα μου. Θα δείξει όμως στην πορεία! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας.! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...