Προς το περιεχόμενο

GOSUND SMART BULB WHITE LED NITE BIRD LB1 2-PACK TUYA - E-shop/crazy Sundays -5.40€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμή είναι καλή (πακέτο 2 τεμαχίων) δεν μπόρεσα να βρω επόμενη τιμή στο συγκεκριμένο προϊόν, στην εγχώρια αγορά.

Στο αντίστοιχο προϊόν της ίδιας εταιρείας,  αλλά σε RGBW έκδοση, η τιμή είναι σαφώς υψηλότερη αλλά οι αξιολογήσεις είναι αρκετά καλές (αν βοηθάει κάποιον αυτό).

Η ισχύς τους 8watt....στην πράξη υποθέτω λιγότερα απο 800lm φωτεινότητα.

Σίγουρα όχι ιδανική για φωτίσετε ολόκληρο σαλόνι, υπνοδωμάτιο (αν υπάρχει μονόφωτο κ όχι πολύφωτο σώμα) κλπ αλλά πιστεύω αρκετά καλή για κάποιο πορτατίφ-λαμπατέρ, επιτοίχιο-επιδαπέδιο- επιτραπέζιο φωτιστικό κλπ (εφόσον το επιτρέπει το Ε27 ντουί) και για μικρούς χώρους.

Η διάσταση της δείχνει να είναι Α60, δλδ μπορεί να μπει σε στενούς χώρους (πλαφονιέρες, ορισμένα minimal φωτιστικά κλπ).

To χρώμα κυμαίνεται από θερμό λευκό έως ψυχρό λευκό, υποθέτω απο 2700Κ εως 6500Κ. Τόσο η ένταση όσο κ το χρώμα σίγουρα θα ρυθμίζονται κ χειροκίνητα μέσα απο το app (0-100%)

Σημαντικό πλεονέκτημα ότι εκτός απο την smart life εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με tuya οπότε από εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε σενάρια κ αλληλεπίδραση με προϊόντα διαφορετικών εταιριών (αντίστοιχα συμβατά με tuya app).

https://www.e-shop.gr/gosund-smart-bulb-white-led-nite-bird-lb1-2-pack-tuya-p-PER.604708

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 5
Δημοσ.

Πήρα 4 τεμάχια πριν κανά 6μηνο, η τιμή τότε 4.1€ για το ζευγάρι, από Δεκέμβρη και μετά άρχισαν να παίρνουν την ανηφόρα.

Στα 5.4€ δεν με δελεάζει να ξαναπάρω μιας και είναι μεγάλη η αύξηση ποσοστιαία.

Συνδέονται εύκολα και λειτουργούν μια χαρά με την εφαρμογή τους.

Screenshot_20230514-111819_Chrome.jpg

• Like 8
Δημοσ.

Το οικοσύστημα τι λέει? Υπαρχει πληθώρα συσκευών?

Προσωπικά δεν με απασχολεί τόσο η τιμή.

Υ.γ Μέχρι στιγμής μόνο με Xiaomi έχω ασχοληθει λίγο(κάμερες/συναγερμό/θερμόμετρο κοκ)

Δημοσ.

Νομίζω είναι πολύ μεγάλο το οικοσύστημα. Σίγουρα πιο μεγάλο από της Xiaomi. Αλλά αν έχεις μόνο Xiaomi stay Xiaomi. Μην ψάχνεις ποια εφαρμογή έχεις για αυτες τις  λάμπες και ποια για τις υπόλοιπες. Είναι πολύ σπαστικό!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chief90 είπε

Νομίζω είναι πολύ μεγάλο το οικοσύστημα. Σίγουρα πιο μεγάλο από της Xiaomi. Αλλά αν έχεις μόνο Xiaomi stay Xiaomi. Μην ψάχνεις ποια εφαρμογή έχεις για αυτες τις  λάμπες και ποια για τις υπόλοιπες. Είναι πολύ σπαστικό!

Τα Xiaomi τα χω στο γραφείο(δεν θα λεγα ότι έχω μείνει απολυτα ευχαριστημένος) και έλεγα να δοκίμαζα κατι διαφορετικό στο σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ σωστά οι συγκεκριμένες λάμπες υποστηρίζουν ΜΟΝΟ θερμό λευκό φως (έχει γίνει η σχετική τροποποίηση στο αρχικό post). Περισσότερες λεπτομέρειες στο link του κατασκευαστή: 

https://us.gosund.com/products/lb1?variant=a58e0748-6af0-435c-a3c2-8f608a780a19

Παρόλα αυτά και για σε όποιον αρκεί το θερμό λευκό μόνο, είναι μια οικονομική επιλογή για έξυπνη λάμπα. (αν υποστηρίζει κ tuya όπως αναφέρει το e-shop -  μόνο)

Εναλλακτική πρόταση (κ δοκιμασμένη φυσικά, είναι η αντίστοιχη λάμπα της Hama) ...όχι στην καλύτερη τιμή της αγοράς αυτή την στιγμή (άλλα με pickup απο e-shop point δεν έχετε έξοδα αποστολής)

https://www.e-shop.gr/hama-wlan-led-lamp-e27-10w-dimmable-bulb-for-voice-app-control-white-p-PER.941830

,η οποία είχε παίξει σε επίσης καλή τιμή σε πρόσφατο crazy-sundays (5.90eu).

Υποστηρίζει σίγουρα:

-tuya,

-smart-life app,

-hama smart home app, 

-Amazon Alexa και Google Home,

-2700K-6500K,

-dimmable (0-100%)

-10Watt 806lm, E27 - A60

Στις 15/5/2023 στις 9:49 ΜΜ, Chief90 είπε

Συμφωνώ, γι αυτό κ εγώ εκτός απο Mi Home συμβατές συσκευές (που τώρα τελευταία αφήνει συσκευές των imilab-aqara-yeelight-360 EKTOΣ του οικοσυστήματος της-σε όλα τα regions), κοιτάζω οι υπόλοιπες να είναι τουλάχιστον συμβατές με  tuya / που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλο οικοσύστημα ...που τώρα τελευταία ανακαλύπτει ο πολύς κόσμος, με πολλά κ διαθέσιμα εργαλεία για να κάνει/μάθει developing και πειραματισμούς(σενάρια) ο καθένας (Tuya IoT Developing Platform)

https://iot.tuya.com/

Επεξ/σία από TechnoState

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...