Πέτρος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Ok το σφύριγμα, είναι θέμα αλλά δεν δημιουργεί θέμα στην κάρτα. Το μήνυμα για τη μνήμη κλπ? Τυχαία ασυμβατότητα?
Strategos Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, 00 George 00 είπε Για την ιστορία να αναφέρω και το τελικό αποτέλεσμα στο πρόβλημα που αντιμετώπισα ..... Έστειλα την κάρτα στο σέρβις του E - shop.gr και μετά από μία εβδομάδα σχεδόν με ενημέρωσαν ότι ο θόρυβος που ακούγεται είναι φυσιολογικός ονομάζεται coil whine (δεν μου είχε ξανά τύχη να ακούσω ) η Asus δεν αναγνωρίζει τον ήχο σαν πρόβλημα και δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση ... παρόλα αυτά το κατάστημα δέχτηκε να γίνει επιστροφή χρημάτων (ευτυχώς) . Καταλαβαίνω ότι αν ήταν όποιο άλλο κατάστημα δεν θα γίνονταν επιστροφή χρημάτων μια και δεν το δέχεται η κατασκευάστρια εταιρία ( ASUS ) , επομένως πολύ προσοχή από ποιό κατάστημα αγοράζουμε . Σκέφτομαι τι θα έκανα αν είχα αυτό το πράγμα στα αυτιά μου συνέχεια ..!!! τραγικό.
00 George 00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ok το σφύριγμα, είναι θέμα αλλά δεν δημιουργεί θέμα στην κάρτα. Το μήνυμα για τη μνήμη κλπ? Τυχαία ασυμβατότητα? Πέρασε όλα τα τεστ μου είπαν .... τι να πω .
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 31 λεπτά πριν, juno12 είπε γενικά αποφεύγουμε asus custom κάρτες γραφικών. Σε ΑΜΔ, τουλάχιστον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα